Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Проблем ли е .........
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Проблем ли е .........
.......... да си Българче и да пишеш на кирилица ?!? Баси тва отгоре пише :
явно не прави впечатление на част от аудиторията !
Тъй тва хора живеещи на хиляди километри от тук се опитват да се съобразяват с това да не си чекнеме дзъркелите с маймуници некВи , докато явно други прокирилометодиево настроени убосници са истипосват по долни гащи и се " изсират на метеното " !
Бах баааму ! Те туй вече ми мяза на ........... !
и това че отдолу има :Моля, изписвайте заглавията на темите на кирилица. Благодарим предварително!
коет ще рече КРЕДОР ,Lat->BG
явно не прави впечатление на част от аудиторията !
Тъй тва хора живеещи на хиляди километри от тук се опитват да се съобразяват с това да не си чекнеме дзъркелите с маймуници некВи , докато явно други прокирилометодиево настроени убосници са истипосват по долни гащи и се " изсират на метеното " !
Бах баааму ! Те туй вече ми мяза на ........... !
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
-
- вече хвърля и на тежко
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Асене , ти специално винаги си се справял и без кредора на форума ама нейсе ! Наистина требва да се обърнеме към Фиксера , ей тъй по - директно па дано прочете :
Саше , земи се у ръце
Това че повечето сме заети по един или друг начин е повече от явно ама на , попитай народа от форума на който си домакин дали би ти помогнал да го направиш по - уютно местенце
Предполагам че се ще се намери некой програмист с повече свободно време който ( естествено опълномощен от теб ) когато нямаш възможност да поправя разните му неща как повреден кредор , неизлизащи снимки , нереални адрези и прочее . Също така не виждам нищо лошо в това да пуснеш една анкета за модератори които да се грижат братушките да не прииждат ( примерно
).
Айде от мене НАСЛУКА !!!
Саше , земи се у ръце

Айде от мене НАСЛУКА !!!
сори, тези дни като съм пачвал форума съм забравил за кредора 

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS