Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Риболов по руски
Модератор: bobopeli
Риболов по руски
Така "ловят" риба братските бракониери: http://www.youtube.com/watch?v=DM8xqHrc ... re=related
Не видях да е пускано във форума, но ако съм пропуснал, модераторите си знаят работата
.
Не видях да е пускано във форума, но ако съм пропуснал, модераторите си знаят работата

-
- научил се да хвърля
Re: Риболов по руски
Това е отвратително !
Дано по-малко такива да има тая година !
Дано по-малко такива да има тая година !
Първо чета, после питам !
- svetlio86
- ще става разбирач
Това от което я вадят е капан за риболов и в някой страни е позволен!!!Представлявапреграда от колове и само една дупка през която рибата може да мине но не и да се върне и така се озовава в капана!!!А пичовете просто си я вадят!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Пълна гнусутия..ако набарам такива с 

- slayder
- ще става разбирач
А и водоема е замръзнал и това е единственото размразено място(от бракониерите предполагам)
Дава ли? И дава и взема.
-
- ще става разбирач
Толкова риба не могат да извадят от пет наши язовира та май ние сме по зле 

Преди близо година, пуснах същия клип и нещата тогава ескалираха по доста странен начин във форума.
Завърза се здрав спор, дали това е бракониерство или хората вадят рибата от частен водоем.
Темата в крайна сметка, замина накрая в Траша.
Завърза се здрав спор, дали това е бракониерство или хората вадят рибата от частен водоем.
Темата в крайна сметка, замина накрая в Траша.
-
- кандидат преподавател
В много райони на Русия,под бракониерство се разбира нещо съвсем друго-особено в Сибир.Там няма забрана за използване на мрежи,копия,куки,харпуни и кво ли още не,а на използването на взрив за "риболов"се гледа снизходително и през пръсти-кво толкова,бият риба,риба има много,не са терористи и не взривяват държавни обекти в крайна сметка...
Аве на тоя с лопатата бих му отговорил подобаващо по същия начин.Какъвто и да се води,този начин на риболов,той ни принизява до амебите/дали и не малко по-надолу/.Това ли е най-"хуманния"начин за "приспиване"...айде нема нужда
,че и клип са си направили.Уроди

- dedeff
- разбира нещата
Гледам,и си викам,имат си хората риба.На всяко бъркане,кепа пълен,празно няма.Та имам един другар мой,Украинец от гр.Лвов непосредствено до Полската гранница,та ме кани години на гости докато един ден като говорехме ми каза."Ела,ще отидем за риба,стръв не ти трябва просто ти изяжда куката"
Отивам аз в Украйна,малииииииии лудница до момента в който не отидохме за риба,ами онемях.Имат хората и ще имат,а ние тука една шепа народ на това природно богатство което имамме,един ден ще хващаме само попово лъжици ако ги има и тях.

Без жени можем,без риболов не можем!
Чисти диваци са тия според мен....като ги подредиш в редица и със същата тая лопата
Ако според техните си закони този начин за риболов е разрешен окей да си затвориш очите ама така да ги маризи с лопата е крайно нехуманно където и по света да се намира...

Ако според техните си закони този начин за риболов е разрешен окей да си затвориш очите ама така да ги маризи с лопата е крайно нехуманно където и по света да се намира...
-
- ще става разбирач
Картинката по нашите язовири не е по различна,с тази разлика че това се прави по време на забраната, с ток. Тогава вадят риба с тонове,и то трофейна.Оправия няма !!!
И падащата звезда е била изгряваща .