Великденски валат на Доспат

Модератори: bobopeli, sapuna

Жоро
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Великденски валат на Доспат

Мнение от Жоро »

здравеите!празниците минаха ,но разочарованието остана.но не от природата и гостоприемството на на доспатчанлии, а от нищото в родопското море. едно голямо нищо. воблери,блесни рибки ... , и какво ли не за хищници и шаранови. ако това ми беше първият излет,т.е. за зарибяване ,никога нямаше да стана риболовец. иначе се насладех на едно от наи прекрасните места на България.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Колега на Доспат е страхотно ,но има особеностти , ако не ги знаеш трудно можеш да хванеши нещо . Преди 3 месеца бях там за една седмица и се пребрах с 80 пъстърве близо по половин кило.
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Колега imitev72, повдигни малко завеската към тия "особености", че аз тука гледам КАПАЦИТЕТИ в улова на пъстърва се връщат валат, пък ти 80 пъстърви... Не че не ти вярвам, просто ако ти знаеш нещо, което ние не знаем - сподели!
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Истината е,че Доспат е тотално обезребен от мрежарите и от година на година положението става все по-зле.А това за осемдесетте мерни рибки според мен си е чист майтап.Поне на нас в Смолян така ни звучи.Правили сме ги преди години и то само когато изпуснат волно или неволно някоя садка!
Наслука!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

истината е малко повече късмет и по близо до садките. там се върти рибата , най - вече жива рибка.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”