Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
kef4e написа:Няма какво да се вайкате.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕМ,ЧЕ НЕЩАТА ЗАВИСЯТ ОТ НАС.Като видите нещо нередно веднага вдигате телефона и набирате тел.112 и съобщавате за проблема.Централата 112 е по европейски или не знам какъв стандарт и всички обаждания се записват.Хората си вършат съвестно работа и препращат сигнала на който трябва.Просто няма как да не се отзоват на сигнала от ИАРА,защото вече е документиран.Действа безотказно.Даже и полиция идва чак.Докато си затваряме очите няма да има риба.Ние си плащаме билетите и имаме право да си пазим рибата.

Питам се дали някои от тези на снимките си вадят билет

- mitiogt
- ще става разбирач
аХХАА , ДА вадят си толкова колкото и тия с мрежитеПитам се дали някои от тези на снимките си вадят билет![]()

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Сьжелявам,mitiogt написа: Не го познавам , въпросният господин с белите обувки , но въдицата му не е разпъната !

- Don4o_62
- учете се от него
Ники,поне сте били 4-ма.Така мисля,че защо не отидохте на куп, и да си направите устата поне.Не сте малко.Аз лятото като видя един да хвърля парашут или телев. веднага му правя забележка,някой път и псувни яде
.До лабут не се е стигало,но няма проблем.Но само един когато е ,за повече не издържам
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наивни сте............ и аз бях такъв след като миналата година три пъти в присъстивието на бракониера,който хвърляше мрежи на Марица/на 6ти километър/,звънях на 112,а той най-нагло казваше,че ще чака/разбира се в каика в средата на реката,щото,ако беше дошъл на брега,щеше да има търкал/ и никой не дойде..................Пловдивската ИАРА,са най-големите помияри,то и затова по време на забраната нямаме един разрешен обект за риболов.Според мене Бейс правилно е снимал бракониерите,предлагам да се продължи със снимките,успоредно с обаждането на 112 и ,ако ИАРА не ги отрази,да се изпратят материалите до медиите,например Господари на ефира,та белким тия господа проверяващи малко се стреснат и започнат да си вършат работата.Не си спомням последните 5 години да е извършено някъде зарибяване,проверки или акция за бракониери,то посред бял ден на реката в града си хвърлят безнаказано паращути пред очите им,пък какво остава за другото............ 

валатът не най-лошото нещо на света
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- danev69
- сериозен играч
Браво Ники. Дано ИАРА този път си свършат работата.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- разбира нещата
Колеги, днес минах покрай моста на ВХВП и беше страшен панаир. Някой знае ли какво се е хващало и дали е имало косачи ?

- Vid
- кандидат преподавател
Днес ходих на Добричката река на устието към Марица, имаше поне 50 рибари. Никой не търмъчеше, всички бяха плувкари, но рибата не кълвеше. Средно на час по един маломерен скобар. Пълна мъка.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- разбира нещата
Днес бях на моста на ВХВП от северната страна. Много хора, малко риби. Аз лично видях да се извадят 3 риби от толкова много хора.
Много труден риболов. Водата паднала, рибата взимаше много много плахо... имах 6-7 гелета.
3 снимки.....

От северната страна се ловеше на стръв, от южната не знам, но не видях някой да търмъчи ....
айде както казва бат Венци, Д.П.П.
Много труден риболов. Водата паднала, рибата взимаше много много плахо... имах 6-7 гелета.
3 снимки.....

От северната страна се ловеше на стръв, от южната не знам, но не видях някой да търмъчи ....
айде както казва бат Венци, Д.П.П.

и аз се поразкарах днес по марица.От моста на 9-ти до малко след мръсният канал е едно и също...много тегав риболова,да не кажа случаен.Тази седмица направих супер маратон от сряда до неделя,без да пропускам.В четвъртък водата падаше ,а риболовът вървеше
.Верно е,че водата беше доста повече от днес,но и си спадаше бързо...
Истината май я каза някой от форума-"Събота и неделе рибата в Марица почива"
Така че тези който не успяха днес да топнат въдиците изобщо да не съжаляват
.

Истината май я каза някой от форума-"Събота и неделе рибата в Марица почива"

Така че тези който не успяха днес да топнат въдиците изобщо да не съжаляват

-
- вече хвърля и на тежко
Така е смятах другата събота да отида ,но като разбрах какво е предпочитам да отида другаде..kef4e написа:и аз се поразкарах днес по марица.От моста на 9-ти до малко след мръсният канал е едно и също...много тегав риболова,да не кажа случаен.Тази седмица направих супер маратон от сряда до неделя,без да пропускам.В четвъртък водата падаше ,а риболовът вървеше.Верно е,че водата беше доста повече от днес,но и си спадаше бързо...
Истината май я каза някой от форума-"Събота и неделе рибата в Марица почива"![]()
Така че тези който не успяха днес да топнат въдиците изобщо да не съжаляват.

Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- научил се да хвърля
в4ера ходихме с един приятел на Хр Милево кьдето се влива канала и общо взето положението е сьщото редки морунажи и някой кефал и много хора