Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Къде във Варна мога да видя и да си купя???СПРАВОЧНИК
И аз ходих днес до магазина на Видракс наистина има някои разлики в цените в сравнение с ел. магазин. Това което аз видях мач на Вега 87лв. в магазина 70лв. в сайта на Видракс, пак мач на Вега Топ гън около 185лв.- 120лв в сайта. Посетих и този на ул. Кавала 22 да гледам мачове на Duke ама нищо интересно доста от моделите са изчерпани.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Е това са брутални разлики, най вероятно собствениците на магазина злоупотребяват с цените без знанието на Видракс/то това яка алчнотия/ и дано Видракс вземат мерки, защото така никога няма да тръгне този магазин. При такава разлика и 15 лв да платиш за транспорт- пак си на керия да си поръчаш от онлайна. Ми при това положение - отиваш друсаш във въпросния магазин, харесваш си нещо и после си го поръчваш от онлайна пък да се усетят малко наште търгаши.darakchiev_77 написа:И аз ходих днес до магазина на Видракс наистина има някои разлики в цените в сравнение с ел. магазин. Това което аз видях мач на Вега 87лв. в магазина 70лв. в сайта на Видракс, пак мач на Вега Топ гън около 185лв.- 120лв в сайта
Братле, остави ги тия Дюк - измислена работа са и са преклено скъпи за съмнителното си качество и произход.. За тия пари отиди при Ивето/ Владилавово/ и си зземи една Тика Ексел мач и ще си предоволен, а и отстъпката коледната от 15 % важи още при нея май до 15 януари ми каза брат ми.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Ами тогава тоя шеф като остане без клиенти ще се замисли за някои неща, но ще е късно. Само ме е яд защо Видракс застанаха зад този магазин и афишираха,че е техен фирмен, а сега отбой и шефа да прави кот си ще и да ни реже с такива цени. Като не дава да се разглеждат пръчките, му тегли една майна и отиди при Ивето във Владиславово - магазин Ивс или при Пламен над Броколажа/Пуфин Про/ и ще видиш съвсем друго отношение- ще друсаш каквото си искаш и цените не са безумно надути като в този псевдофирмен магазин за който говорим.berk0199 написа: колега аз питах на лично съобщение и ми казаха ами шефа си решавал каква да е цената
.

-
- ще става разбирач
Как тъй няма да ти даде да я друснеш сопата?? Това що за безумие е?? Пръчка само с гледане не се избира. Ся щото някой кривнал водач - голяма работа!! Това са рисковете на занаята.
Иначе и аз съм виждал разлики в цените в този магазин, но не си го слагам присърце. На мен този магазин ми идва много далече и за това не ходя там.
Промоцията в магазин ИВС - 15% на всичко - мисля че беше до 10 Януари, тъй че не е късно да се заредите с аксесоари за следващата година, малко по-евтинко
Иначе и аз съм виждал разлики в цените в този магазин, но не си го слагам присърце. На мен този магазин ми идва много далече и за това не ходя там.
Промоцията в магазин ИВС - 15% на всичко - мисля че беше до 10 Януари, тъй че не е късно да се заредите с аксесоари за следващата година, малко по-евтинко

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Това дане може да пипнеш наистина голяма простотия как да купя въдица без да пипна
-
- ще става разбирач
Днес ходих в м-н"Крисант" до "Полиграфията" и си купих директен телескоп Glube New Hunter-B 7м.Преди празниците нямаха,но сега са заредили,защото много ги били търсели.Много ми хареса това,че преди да си тръгна продавачката ме попита каква месина използвам и ми подари една ролка Fokus-Energy 150м.Не знам дали е читава,но на етикета има цена 4.70лв.
п.п.Благодаря на автора на тази тема,благодарение на нея намерих точно това което търсех!!!
п.п.Благодаря на автора на тази тема,благодарение на нея намерих точно това което търсех!!!
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Еми честито колега със здраве да си я ползвашbat`venci написа:Днес ходих в м-н"Крисант" до "Полиграфията" и си купих директен телескоп Glube New Hunter-B 7м.Преди празниците нямаха,но сега са заредили,защото много ги били търсели.Много ми хареса това,че преди да си тръгна продавачката ме попита каква месина използвам и ми подари една ролка Fokus-Energy 150м.Не знам дали е читава,но на етикета има цена 4.70лв.

-
- ще става разбирач
Сърдечно благодаряBlack sea_fb написа:Еми честито колега със здраве да си я ползвашbat`venci написа:Днес ходих в м-н"Крисант" до "Полиграфията" и си купих директен телескоп Glube New Hunter-B 7м.Преди празниците нямаха,но сега са заредили,защото много ги били търсели.Много ми хареса това,че преди да си тръгна продавачката ме попита каква месина използвам и ми подари една ролка Fokus-Energy 150м.Не знам дали е читава,но на етикета има цена 4.70лв.

- pike_attack
- научил се да хвърля
Колеги къде във Варна мога да открия воблери River2Sea, конкретно този модел : http://voblery.com.ua/catalog/v-joint.html ?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Може някъде да пише в темата, но не видях.Къде мога да видя някои от по-скъпите модели макари на Daiwa?
-
- научил се да хвърля
Мисля, че може да провериш на маг. до цветята на чаталджа. Там съм виждал най- много дайви.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Точно там е единственото място, където можеш да видиш Дайви. Много слабо предлагане има във Варна на Дайва, пък тъпото Шибано го има навсякъде, нe мога да си обяснs каква е тая дискриминацияexpose написа:Мисля, че може да провериш на маг. до цветята на чаталджа. Там съм виждал най- много дайви.

.

-
- научил се да хвърля
Мяркал съм и няколко модела спинингови модели по- скъпи на маг. на ул."Кавала"
Колеги,знае ли някой къде във Варна мога да намеря дъска за правене на протеинови топчета?Благодаря Ви предварително!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
В магазина на Робинсън до автогарата. Там съм виждал, но дали имат в момента трябва да отидеш и да провериш.todor_197 написа:Колеги,знае ли някой къде във Варна мога да намеря дъска за правене на протеинови топчета?Благодаря Ви предварително!
.