Търся модератори!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Търся модератори!

Мнение от barutchiata © »

drebens написа:
barutchiata © написа:Още нещо искам да кажа, аз съм открит човек и искам всичко да се дискотира на светло. По тази причина искам да кажа, че не приемам общуане по темата на ЛС.
Разбрах,ама карп риболова го няма в изискванията ти май. :oops:

Не разбрах това въпрос ли е или какво? Съвсем ясно казах, че търся модератори. Бате, разбирачите са много, ама модераторите малко.
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

barutchiata © написа:В момента работиме върху голяма промяна на морския и от части сладководния.Основно набирането на модове е за морския.
Мисля че КИРО и РУМЦИ могат да ти предложат доста хора за морския
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

Темата наистина е сериозна!Сещам се за доста хора,които според мен стават за тази работа,но като цяло мисля,че не отговарят на всичките изисквания!От доста години следя постоянно форума и мисля,че имаше няколко'' несполучливи'' модератора!Баруте,мисля,че един Марин Диков(marind) би свършил доста полезна работа за развитието на форума!Разбира се,това е само мое предложение,все пак трябва да има съгласие и от двете страни!
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

barutchiata © написа:

Не разбрах това въпрос ли е или какво? Съвсем ясно казах, че търся модератори. Бате, разбирачите са много, ама модераторите малко.
Първото е че те разбрах за личните.А второто е че можеше да кандидатствам за карп риболова,знам каква е ролята на модератора в този форум,от почти две години съм член и доста съм изчел и научил тук.От морски не отбирам нищо,а сладководния ми звучи много общо.
Поздрави.
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Мисля, че Ники става за тази длъжност, нищо че е от Македониятя. :supz:
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Nikola Polizovski написа:Ако не е проблем че съм от Македония-на среща съм.Нормално за подфоруми ,който ги разбирам :wink: .Влизам колкова-толкова редовно и ако мога да помогна-ще помогна :wink:

Ок!Отдавна те чета и виждам в постовете ти споделяне и емоции от риболова, добро отношение към колегите от форума и въобще качества за модератор.
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

Ако тарсите човек който разбира освен от риболов и от програмиране и работа с изграждане и обработка на сайт мога да помогна въпреки възраста си :)
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

drebens написа:
barutchiata © написа:

Първото е че те разбрах за личните.А второто е че можеше да кандидатствам за карп риболова,знам каква е ролята на модератора в този форум,от почти две години съм член и доста съм изчел и научил тук.От морски не отбирам нищо,а сладководния ми звучи много общо.
Поздрави.

Значи схващането, "разбирам от тоя риболов" и "искам да съм модератор там щото разбирам материята" е много неправилно.В повечето случаи хора разбиращи даден риболов започват да налагат мнение в дадените теми, когато имат и права надвишаващи останалите стават фалове.Модераторите не налагат мнение по темите, те подържат добрия тон без значение дали постовете им допадат или не, стига разбира се да не нарушават правилата на форума.Та историята знае такива случаи. :twisted: Най важното за модератора е да бъде лоялен към форума, да няма "шуробаджанашки" истории и да няма двоен аршин.
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Ами че , защо не дадете възможност и на двамата . Имам предвид Марто и Ники . Имат желание .Защо не ? :)
N1ghTmArE
новобранец
новобранец

Мнение от N1ghTmArE »

Хубаво е, че мислите за развитие :)
Дано само няма кандидатури само за "гъзария", че са модератори.
Но съм сигурен, че ще се пресее най-доброто, а именно модератори които са като обикновенните потребители, без излишно показване на права....НЕЗАБЕЛЕЖИМИТЕ :D....
Бих се кандидарирал с цел помагане развитието на този форум, но от морски риболов не разбирам.
Успех :D
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

barutchiata © написа:
drebens написа:
barutchiata © написа:Още нещо искам да кажа, аз съм открит човек и искам всичко да се дискотира на светло. По тази причина искам да кажа, че не приемам общуане по темата на ЛС.
Разбрах,ама карп риболова го няма в изискванията ти май. :oops:

пишете ме в списъка
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

пишете ме в списъка
НИКОГА КАПО,,,,
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

За Никола гласувам с двете ръце,без да го познавам лично.На почти всичките си риболови в Македония и Гърция е пускал репортажи.От доста време е покрай нас и никога до сега не го видях да се скара с някой.Толерантно и отговорно момче.Успех в набирането и дано наистина се намерят хора,които да отсъждат безпристрастно :!: :!: :!:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Както каза колегата ,че гласува с две ръце за Ники , въпреки ,че не съм толкова отдавна тук съм чел негови постове и много ми харесаха. Успех :drinkers:
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:За Никола гласувам с двете ръце,без да го познавам лично.На почти всичките си риболови в Македония и Гърция е пускал репортажи.От доста време е покрай нас и никога до сега не го видях да се скара с някой.Толерантно и отговорно момче.Успех в набирането и дано наистина се намерят хора,които да отсъждат безпристрастно :!: :!: :!:
Потдържам изцяло мнението на Любо,само да допълня,че Никола въпреки е от Македония пише много по-правилно от нашите богати на опит риболовци но неуки в българската граматика!
barutchiata,мисля,че няма да сбъркаш с този си избор,желая успех на Никола.
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”