Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
...
Последно промяна от gogoltd на Съб Яну 01, 2011 8:29 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
1. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ СЪС САНДЪКА - при слагането групира предмети в един (слагаш му три струни - то ги групира в една х3 - пак имаш три но вече само за една въдица) - така е и със всичко останало - фидери,куки, шнурове.освен в съндъка внимавайте и в инвентара да не слагате еднакви предмети един въру друг - освен ако не го желаете разбира се
Не знам защо на много места си написал това, приятелю. Просто не е истина. Натисни Ctrl със задържане и премести стакнатия предмет на празно място в инвентара. В доста други игри, също е така. И ще видиш, че си писал бадева. Не правете така, подвеждате хората. Направи после опит да стакнеш водорасли от инвентара в склада, като си осветил същите водорасли и виж дали ще "ти се пълни". За 10 патрона на месец, което е нищо, имаш склад с 500 места. И моля те, не подвеждай хората друг път. А за Новогодишната локация си направи труда да попиташ хората там на какво ловят, ако те мързи да изследваш. И ще правиш по 300 000 на нощ. Успех и стига плю играта.
Не знам защо на много места си написал това, приятелю. Просто не е истина. Натисни Ctrl със задържане и премести стакнатия предмет на празно място в инвентара. В доста други игри, също е така. И ще видиш, че си писал бадева. Не правете така, подвеждате хората. Направи после опит да стакнеш водорасли от инвентара в склада, като си осветил същите водорасли и виж дали ще "ти се пълни". За 10 патрона на месец, което е нищо, имаш склад с 500 места. И моля те, не подвеждай хората друг път. А за Новогодишната локация си направи труда да попиташ хората там на какво ловят, ако те мързи да изследваш. И ще правиш по 300 000 на нощ. Успех и стига плю играта.
Май никой не знае какво точно става с тази игра!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- новобранец
Здравейте всички. Аз съм новак тук. Ще може ли някой да ми каже как да събера пари и опит в началото на играта. Затъвам веднага. Четох предишни коментари и пробвах всичко и не мога да хвана нито една зачетна риба. Мерси предварително. Версията ми а играта е Russian Fishing 2.2 Installsoft.ru
здравей,ivanivanov654 написа: Ще може ли някой да ми каже как да събера пари и опит в началото на играта. Затъвам веднага.
коментарите по темата от последната година са от атомфиш - тя е онлайн и макар да има доста трески за дялане е доста по-интересна от руска рибалка офлайн.
така да се каже има тръпка и като счупиш пръта не си връщаш последния запис.
за теб ще е полезно да подхванеш темата от начало и да търсиш коментари с обяснения как и къде ...
аз набързо прелистих и открих това - дано ти помогне
"Сега ще ви кажа как направих пари.След като почнете играта купете венага още една пръчка за леко.Купете 2 фидера за да направите и двете пръчки дънни.Купете си стръв хляб.Купете си захранка - "Едра бабушка"(Большая плотва) и ароматизатор "чесън"(чеснок).Забъркайте заедно тези двете.Купете си хляб за рибарчето.Изпийте водката за да не я носите на водоема (има глоба за алкохол).Сега отидете на езерото на локализация - "Под сянката на клена", това е тази с която стартира играта.Целта е да хванете червеноперки и бабушки над 500 гр.Останалата риба е пълнеж.Хвърлете двете пръчки в ляво, има едно дърво с леко пожълтели листа - хвърлете непосредствено в дясно от сянката му във водата.След като метнете двете въдици, захранете с по една топка захранка от забърканата - бутон "О".Улова е много различен различните дни, но дори 3 риби да хванете с тегло над 500 грама, ви оправят в живота.Аз винаги хващам трофейни само сутрин между 6 и 9 часа и вечер между 7 и 9.Ако не кълве на около 2 часа хвърляйте по една топка захранка.
Та истината е в захранката.Иначе не излизат трофейни риби и няма печалба като цяло.Ако случайно ви се счупи пръчка или макара - спирате играта от Task Manager-а, и я стартирате отново.Така тя няма да може да запамети, както при нормалното излизане загубата ви.На слука :fishing "
Това с Task Manager-а е доста рисково, защото играта има и автосейв, и понякога запаметява бързо и след счупена въдица.gogoltd написа:Ако случайно ви се счупи пръчка или макара - спирате играта от Task Manager-а, и я стартирате отново.Така тя няма да може да запамети, както при нормалното излизане загубата ви.На слука :fishing "
Аз съм направил така : от настройките се махат отметките на автосейва и на запаметяването при излизане от играта. И си запаметяваш когато искаш ръчно. Примерно след като се наиграеш, преди да излезеш. А разбира се може и веднага след някой турнир. Когато си искаш.
Така е много по добре. И ако случайно се счупи въдица, излизаш си спокойно от играта с exit, и влизаш наново. Няма сейв няма нищо.
Разбира се нетрябва да забравяш да си запаметяваш де, щото единствения начин това да стане е ръчно- сам да натиснеш сохранить

За Atom Fishing, на возвръщение, ако някои играят там все още, какво се лови сега? Най вече за опит. Гледам че цената на калугата са я намалили и никой не я лови. Обясненията с есертите и белугите от предната страница вече неважат защото след последния ъпдейт на играта, са размествали релефа на "У сосны" , и в десния край под дърветата ги няма дълбочините.... номера вече нестава. И това им е била целта явно....
-
- новобранец
Аз играя там но май вече никой от българия не играе играта
То и в сървара им повече от 900 човека не влизат. Цените за такъмите ги направиха безумни и свалиха опита на половина за повечето риби. Играта става единствено за убиване на времето без да се гонят рекорди и да се трупат пари за такъми.Идеята беше хубава но я прецакаха тотално с тия недомиослия и постоянни промени. Ако някой ми каже мутант от който се правят пари-опит с въдици примерно 140/100%/525 кг. има една виртуална бира от мен.

AlkatrazBG - така е. Прав си. Играта става единствено за убиване на времето без да се гонят рекорди и да се трупат пари за такъми.
Пари може да се трупат само ако харчиш патрони.
Иначе да, разучих как са нещата, и ако нямаш 28 разряд, то най добрата локация за пари и опит в момента е Улуг-Хем,едва 18ти разряд иска. НА Дар-Яган почти никой неходи вече, въпреки че за път до там се искат повече пари и разряд.
И да, има такъв мутант от който се правят пари и опит на тия такъми които си описал.
На база Улуг-Хем, локация Чедаяр , се лови полумутанта Зобастый Лавур , има 100% активност само сутрин т.е. от 4:00 до 9:00 , рекорда му е 153кг. Така че спокойно можеш да го ловиш с тия такъми. Преди всичко дава добри пари. За зачетните дава между 30 000 - 45 000 кредита с патент. И се лови заради парите, иначе опит дава малко, по 200-300 точици.
После, като стане 10:00 часа, на същата база само сменяш стръвта на пиявка се лови Розовая сипатка (все по дълбочините, 15-16м.), обаче за розовата сипатка трябва да извадиш яките такъми, ако ги имаш де. Аз ловя с три въдици 750кг/275%/1200кг. дори и зобастия лавур, кълве си доволно и на тая 1200кг леска. Не я сменям.
Розовата сипатка има 100% активност през деня, т.е. от 10:00 часа до към 19:00 да речем. Също дава добри пари, за зачетни между 30 000 - 57 000 кредита с патент, и между 1000 - 2600 точки опит!!! пак с патент. Доста повече опит от зобастий лавур. Иначе като пари еднакво дават.
(ако имаш связка през нощта Бледный Картух, но предполагам нямаш, както и аз),
затова като стане 19:00 сменяме само локацията на Нусинбец, от 19:00 до 23:00 вечерно време, 100% активност има друг полумутант Щерец , на поденка се лови, но пак трябва с най яките такъми. И той е като розовата сипатка, пак между 30 000 - 57 000 кредита с патент, и между 1000 - 2600 точки опит!!! пак с патент.
През нощта, от 23:30/00:00 до 4:00/4:30 имаме два избора, или на локация Сыерат където се лови Гигантский усач на капуста със захранка жмых-капуста-укроп,(дава много опит) и Зариса на муха(дъно) и Сом Амурски на лягушка(за зачетните над 20 000кр), или на локация Люнья за Фике на крабовое мясо. Фикето по рядко удря но дава пари и опит като розовата сипатка.
И това е. Всичко това само на Улуг-Хем. После като стане 4:00 повтаряме всичко това което написах, пак на локация Чедаяр ....
Това е може би най добрия избор за момента. Ама си вземи един патент търговец. 5 патрона за един ден. И цената на рибата се увеличава с 50%. Защото ако си без патент почти няма да имаш чиста печалба. Почти на 0 ще си. Радиацията е голяма, и бързо се изразходват аптечките. Като се свършат трябва да се връщаш да се зареждаш, и в инвентара и в сандъка, където имаш място, защото на тая база магазин няма. А цените на аптечките ги вдигнаха доста, а и такъми се изразходват....
Аз си взех патент за парите, и по тоя план който аз си измислих, за един игрови ден по мои изчисления съм направил около 25 милиона кредити. Защото си взех си още две въдици 750кг резервни (едната-7 900 000кр), и ми трупна към 9млн. към парите които имах, т.е. общо 25 милиона чиста печалба. Това за един игрови ден, като луд, заради патента. Препоръчително е да имаш програмката-помощник Аtom_Fishing_Database.chm . Дръпни си я от инсталлсофта, и по нея провери всяка една риба която описах на Улуг-Хем и ще видиш че това е най добрия план-програма за правене на пари и опит. Аз по тая програмка дълго време гледах рибите на всички бази, докато разбера кое е най изгодно да ловя, преди да си купя патент за парите. Иначе поне са ги направили така руснаците, че всяка риба да е активна през различно време на деня, и така да се възползваме максимално през целия ден на базата. И по тоя план, гледам и руснаците с мен прескачаха на другите локации, на групички спрескачахме,за различните риби по различното време на денонощието
Пари може да се трупат само ако харчиш патрони.
Иначе да, разучих как са нещата, и ако нямаш 28 разряд, то най добрата локация за пари и опит в момента е Улуг-Хем,едва 18ти разряд иска. НА Дар-Яган почти никой неходи вече, въпреки че за път до там се искат повече пари и разряд.
И да, има такъв мутант от който се правят пари и опит на тия такъми които си описал.

На база Улуг-Хем, локация Чедаяр , се лови полумутанта Зобастый Лавур , има 100% активност само сутрин т.е. от 4:00 до 9:00 , рекорда му е 153кг. Така че спокойно можеш да го ловиш с тия такъми. Преди всичко дава добри пари. За зачетните дава между 30 000 - 45 000 кредита с патент. И се лови заради парите, иначе опит дава малко, по 200-300 точици.
После, като стане 10:00 часа, на същата база само сменяш стръвта на пиявка се лови Розовая сипатка (все по дълбочините, 15-16м.), обаче за розовата сипатка трябва да извадиш яките такъми, ако ги имаш де. Аз ловя с три въдици 750кг/275%/1200кг. дори и зобастия лавур, кълве си доволно и на тая 1200кг леска. Не я сменям.
Розовата сипатка има 100% активност през деня, т.е. от 10:00 часа до към 19:00 да речем. Също дава добри пари, за зачетни между 30 000 - 57 000 кредита с патент, и между 1000 - 2600 точки опит!!! пак с патент. Доста повече опит от зобастий лавур. Иначе като пари еднакво дават.
(ако имаш связка през нощта Бледный Картух, но предполагам нямаш, както и аз),
затова като стане 19:00 сменяме само локацията на Нусинбец, от 19:00 до 23:00 вечерно време, 100% активност има друг полумутант Щерец , на поденка се лови, но пак трябва с най яките такъми. И той е като розовата сипатка, пак между 30 000 - 57 000 кредита с патент, и между 1000 - 2600 точки опит!!! пак с патент.
През нощта, от 23:30/00:00 до 4:00/4:30 имаме два избора, или на локация Сыерат където се лови Гигантский усач на капуста със захранка жмых-капуста-укроп,(дава много опит) и Зариса на муха(дъно) и Сом Амурски на лягушка(за зачетните над 20 000кр), или на локация Люнья за Фике на крабовое мясо. Фикето по рядко удря но дава пари и опит като розовата сипатка.
И това е. Всичко това само на Улуг-Хем. После като стане 4:00 повтаряме всичко това което написах, пак на локация Чедаяр ....
Това е може би най добрия избор за момента. Ама си вземи един патент търговец. 5 патрона за един ден. И цената на рибата се увеличава с 50%. Защото ако си без патент почти няма да имаш чиста печалба. Почти на 0 ще си. Радиацията е голяма, и бързо се изразходват аптечките. Като се свършат трябва да се връщаш да се зареждаш, и в инвентара и в сандъка, където имаш място, защото на тая база магазин няма. А цените на аптечките ги вдигнаха доста, а и такъми се изразходват....
Аз си взех патент за парите, и по тоя план който аз си измислих, за един игрови ден по мои изчисления съм направил около 25 милиона кредити. Защото си взех си още две въдици 750кг резервни (едната-7 900 000кр), и ми трупна към 9млн. към парите които имах, т.е. общо 25 милиона чиста печалба. Това за един игрови ден, като луд, заради патента. Препоръчително е да имаш програмката-помощник Аtom_Fishing_Database.chm . Дръпни си я от инсталлсофта, и по нея провери всяка една риба която описах на Улуг-Хем и ще видиш че това е най добрия план-програма за правене на пари и опит. Аз по тая програмка дълго време гледах рибите на всички бази, докато разбера кое е най изгодно да ловя, преди да си купя патент за парите. Иначе поне са ги направили така руснаците, че всяка риба да е активна през различно време на деня, и така да се възползваме максимално през целия ден на базата. И по тоя план, гледам и руснаците с мен прескачаха на другите локации, на групички спрескачахме,за различните риби по различното време на денонощието

Последно промяна от hugo_boss на Съб Яну 15, 2011 3:02 am, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Аха, ами качи поне до 18-ти разряд, и после за пари и опит по тия стъпки. Стига до тогава руснаците да не са направили размествания.
А като направиш достатъчно пари и опит, тогава може да направиш разрядите от 18-ти до 27-ми, защото засега не ти трябват. А и е само разход на пари, да ходиш за вдигане на разряди.
PS 1: перк барыга дава 10 патрона. Пази патроните на този етап, докато станеш разряд 18, че да имаш за патент за парите да речем. Аз така бих направил, но все пак както ти си решиш де.
PS 2: ако нямаш Аtom_Fishing_Database.chm си я дръпни. Може да следиш на какво и кое е по добре да се лови, на базите до които имаш достъп, засега.
PS 3: за сега слагай умения на Профессионал- (винаги ако ти го даде), Медиум, Дневной дозор, Нощен и Барыга. Поне до 100 ниво.
Не е било нужно да слагаш на Донщик, Мясник, Техник и Спинингист. Но нищо, не е толкова фатално, всички имаме по някои сгрешени в началото
А като направиш достатъчно пари и опит, тогава може да направиш разрядите от 18-ти до 27-ми, защото засега не ти трябват. А и е само разход на пари, да ходиш за вдигане на разряди.

PS 1: перк барыга дава 10 патрона. Пази патроните на този етап, докато станеш разряд 18, че да имаш за патент за парите да речем. Аз така бих направил, но все пак както ти си решиш де.

PS 2: ако нямаш Аtom_Fishing_Database.chm си я дръпни. Може да следиш на какво и кое е по добре да се лови, на базите до които имаш достъп, засега.

PS 3: за сега слагай умения на Профессионал- (винаги ако ти го даде), Медиум, Дневной дозор, Нощен и Барыга. Поне до 100 ниво.
Не е било нужно да слагаш на Донщик, Мясник, Техник и Спинингист. Но нищо, не е толкова фатално, всички имаме по някои сгрешени в началото

Ако случайно си я закъсал за пари, може да направиш следното нещо.....
взимаш от магазина с патрони един фидер Доел за 3 патрона, и я слагаш на ауkциона за продажба, на цена между 800 000 и 900 000 кредита ще я изкупят бързо. И ето ти един добър капитал за такъми. Само ако ти е крайно наложително!
Аз успях да продам 1 Доел за 1 200 000 кр, и то не че нямам пари, а да видя дали ще дадат над милион за един фидер. E, дадоха...
И сега ми се свиди че го продадох, защото пари имам, а доел-а е с патрони...
взимаш от магазина с патрони един фидер Доел за 3 патрона, и я слагаш на ауkциона за продажба, на цена между 800 000 и 900 000 кредита ще я изкупят бързо. И ето ти един добър капитал за такъми. Само ако ти е крайно наложително!
Аз успях да продам 1 Доел за 1 200 000 кр, и то не че нямам пари, а да видя дали ще дадат над милион за един фидер. E, дадоха...

-
- новобранец
Евтино си го дал
Аз го продадох за 2 000 000. Кинти правя сравнително бързо от Нуко на Водопад,Мкулат на Заросли и на Спокойное русло от Санфор . Дръпнах си и Atom Fishing Database " много полезна се оказва"
. Патрон няма да дам повече за каквито и да е такъми. И трите мутанта дават смешно малко опит но за парички са супер. Който има слаби такъми 80/30/110 е добре да лови тях на тая локация.
Санфор
Утренняя активность:
Мелкая рыба: 6%
Средняя рыба: 12%
Крупная рыба: 18%
Дневная активность:
Мелкая рыба: 5%
Средняя рыба: 10%
Крупная рыба: 15%
Вечерняя активность:
Мелкая рыба: 6%
Средняя рыба: 12%