Търся модератори!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Търся модератори!

Мнение от d_bozhkov »

Nedeltcho Delev написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:За Никола гласувам с двете ръце,без да го познавам лично.На почти всичките си риболови в Македония и Гърция е пускал репортажи.От доста време е покрай нас и никога до сега не го видях да се скара с някой.Толерантно и отговорно момче.Успех в набирането и дано наистина се намерят хора,които да отсъждат безпристрастно :!: :!: :!:
Потдържам изцяло мнението на Любо,само да допълня,че Никола въпреки е от Македония пише много по-правилно от нашите богати на опит риболовци но неуки в българската граматика!
barutchiata,мисля,че няма да сбъркаш с този си избор,желая успех на Никола.

Поддържам мнението и на двамата.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

barutchiata © написа:

Значи схващането, "разбирам от тоя риболов" и "искам да съм модератор там щото разбирам материята" е много неправилно.В повечето случаи хора разбиращи даден риболов започват да налагат мнение в дадените теми, когато имат и права надвишаващи останалите стават фалове.Модераторите не налагат мнение по темите, те подържат добрия тон без значение дали постовете им допадат или не, стига разбира се да не нарушават правилата на форума.Та историята знае такива случаи. :twisted: Най важното за модератора е да бъде лоялен към форума, да няма "шуробаджанашки" истории и да няма двоен аршин.
Разбирам това напълно,и ми е ясно какво значи.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Ако паралелно с тази тема се пусне и анкета от администраторите от типа " От кой модератор не сте доволни ? " и всеки да има възможност да "цъкне" :D върху едно име ще се получи представителна извадка за настроенията във форума относно отношенията модератор-потребител. Резултатите да не се публикуват, биха имали само информационен характер и ще са от полза на администраторите а и някак си ще е спазен принципа "глас народен - глас божи".
Това ще е нещо като клапан за отпускане на парата, неслучайно на входа на японските заводи слагат статуя или снимка на шефа , където работниците изразяват недоволството си по всякакъв начин .
На платено не одим !
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

Никола е добър избор и според мен.От репортажите му личи ,че е страстен риболовец,а и изглежда точен.
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

sampo написа:Ако паралелно с тази тема се пусне и анкета от администраторите от типа " От кой модератор не сте доволни ? " и всеки да има възможност да "цъкне" :D върху едно име ще се получи представителна извадка за настроенията във форума относно отношенията модератор-потребител. Резултатите да не се публикуват, биха имали само информационен характер и ще са от полза на администраторите а и някак си ще е спазен принципа "глас народен - глас божи".
Това ще е нещо като клапан за отпускане на парата, неслучайно на входа на японските заводи слагат статуя или снимка на шефа , където работниците изразяват недоволството си по всякакъв начин .
Това с анкета според мен е излишно някой ако има някакъв проблем с модератор
Пуска едно лс до админите с конкретен проблем и те решават какво да правят
Ачо ♣

Мнение от Ачо ♣ »

sampo написа:Ако паралелно с тази тема се пусне и анкета от администраторите от типа " От кой модератор не сте доволни ? " и всеки да има възможност да "цъкне"........
Тогава вече "циркът" ще е пълен ! На българина му дай да определя-"Кой е по,по-най !!! :shock:
Аватар
Hardi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hardi »

enterprise написа:Никола е добър избор и според мен.От репортажите му личи ,че е страстен риболовец,а и изглежда точен.
+1 за Никола,както казаха колегите той ще правилен избор.
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

+1 за Никола.Успех.
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Вие сте казали повечето неща, така че само ще дам един глас за Никола :wink:
Във форума има още много кадърни хора, които стават за работата, но нека те сами се предложат :wink:
Изображение
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Според мен да ви кажа темата нее направена за да предлагаме само хора и да гласуваме за тях , а те сами трябва да се представят и ако ги одобрят за модератори, добре. Ама няма как да не гласуваме за такъв сериозен и добродушен човек като Никито. Той си е заслужил да стане модератор . И все пак с него сме адаши , щото и аз се казвам Николай :D :drinkers: :drinkers:
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

+1 за Никола.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

+ 1 за Никола.
Никога не съм чел да е замесен в някакъв конфликт.А и ще придаде колорит на форума :)
...и подавам и собствена кандидатура също за сладководен,примерно фидер,на леко...Просто тях ги чета.
Работя на компютър и си работя в къщи.Когато не съм за риба съм на компютъра и обратно.
Изображение
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

barutchiata © написа:
Мунчо написа:Колеги, темата е достатъчно сериозна, защото модерирането е процес, който "дирижира" нормалното общуване във форума, като при това трябва да го прави навременно и по възможно най-деликатен начин, за да не създава конфронтация между потребителите! Това е преди всичко задължение и отговорност, а не титла и възможност за доминиране над останалите участници. ИМайте го предвид, когато отправяте кандидатурите си.
Ей такива хора искам! Бате преди много време те каних за модератор и ми отказа. :? :P
Тва верно ли?
Като знам преди година,две,как точно модераторите се заяждат и създават конфликти и взаимоотношения...компетентни по всичко и после те искарват конфликтна личност. :roll: :rolleyes:
На къса плувка,в репея...
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

Предлагам [b]dimitar_[/b] от Разград, много точен, налегнал, не е никак конфликтен и е с много житейски опит. Извинявай бате Димитре, че не те питах предварително, но не познавам по-добра кандидатура от тебе за този пост, пък и доколкото те познавам, никога няма да се предложиш сам.

Поздрави.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

+1 за Никола
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”