възможни водоеми около Бургас

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

възможни водоеми около Бургас

Мнение от gogobogo »

да ви питам кои са платените водоеми около бургас и сега някой ходил ли е на тях и какво се лови.за разрешените знам за дупките ама да питам за кои се отнася откъм стараната на меден рудник или тези които са след лукойла на пътя за созопол
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Нали написах,защо не четеш.Грудово,шаран,каракуда,щука.Лъка,шаран.Черно море,шаран,амур. :wink:
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

грешката е моя не съм видял.каде се намира язовира в лъка по точно защото един път го търсих и не го намерих
snegk

Мнение от snegk »

Язовир Лъка-като идваш от Бургас подминаваш Лъка,след завоя веднага в ляво по черен път после в дясно и си там.Не се надявай на големи маи не са останали.Големи има в мината,но има доста черен път.Най удачно ми се струва в Грудово,поне шарана е евтин-2,20 лв.за кл.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

snegk написа:Язовир Лъка-като идваш от Бургас подминаваш Лъка,след завоя веднага в ляво по черен път после в дясно и си там.Не се надявай на големи маи не са останали.Големи има в мината,но има доста черен път.Най удачно ми се струва в Грудово,поне шарана е евтин-2,20 лв.за кл.
Здравей колега, гледам че разполагаш с доста актулана информация, а аз да си призная ама въобще не съм се интересувал от платените водоеми около Бургас :oops: . В неделя смятаме с един колега да ходим на Грудовския и бих бил много благодарен ако споделиш всичката налична информация. Ще ми е много полезна понеже ще съм с щеката.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

В неделя смятаме с един колега да ходим на Грудовския и бих бил много благодарен ако споделиш всичката налична информация. Ще ми е много полезна понеже ще съм с щеката.
А аз смятам да съм с фидера! :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Локалчо мисля че с щеката ще имаш успех понеже предния път вървеше на плувка.Основните щаранчета са около 700гр,но излизат и към 3кг.Язовира е странен един път дава на пружина,другпът на торен,трети път на царевица.Но с захранка и царевица мисля,че ще вирви.Сложи си от тяхната хрнилка дето хранят рибите,понеже са свикнали на нея.Успех и пиши. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”