Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

възможни водоеми около Бургас
Модератор: sapuna
- gogobogo
- кандидат преподавател
възможни водоеми около Бургас
да ви питам кои са платените водоеми около бургас и сега някой ходил ли е на тях и какво се лови.за разрешените знам за дупките ама да питам за кои се отнася откъм стараната на меден рудник или тези които са след лукойла на пътя за созопол
- Local
- учете се от него
Здравей колега, гледам че разполагаш с доста актулана информация, а аз да си призная ама въобще не съм се интересувал от платените водоеми около Бургасsnegk написа:Язовир Лъка-като идваш от Бургас подминаваш Лъка,след завоя веднага в ляво по черен път после в дясно и си там.Не се надявай на големи маи не са останали.Големи има в мината,но има доста черен път.Най удачно ми се струва в Грудово,поне шарана е евтин-2,20 лв.за кл.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- и господ не е толокова добър
Локалчо мисля че с щеката ще имаш успех понеже предния път вървеше на плувка.Основните щаранчета са около 700гр,но излизат и към 3кг.Язовира е странен един път дава на пружина,другпът на торен,трети път на царевица.Но с захранка и царевица мисля,че ще вирви.Сложи си от тяхната хрнилка дето хранят рибите,понеже са свикнали на нея.Успех и пиши.