Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Здравейте, момчета!Надявам се да има и момичета!!!
Модератор: bobopeli
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Благодаря!
Добре дошъл/а във форумаSPIRIT написа:Радвам се, че ни приемате така добре все пак които го може, си го може!Независимо от пола!!!
![]()
Приятен ден на всички колеги!!!

Била то виртуална или истинска жена(момиче)

Приятно прекарване

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Това с комшиите не ме вълнува!
С комшии не се занимавам,защото не си заслужават предпочитам да съм на спокойствеи сред природата!А вие както искате го разбирайте!
Наслука!

- Husmen1983
- научил се да хвърля
добре дошла
ако изказваш и мнения по темите във форумите още по добре,знае ли се може да кажеш някоя таина която никои не е чувал,вие жените сте опасни

за сега нямам такъв.
- SPIRIT
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: добре дошла
Няма проблем ще се радвам да помогна!Husmen1983 написа:ако изказваш и мнения по темите във форумите още по добре,знае ли се може да кажеш някоя таина която никои не е чувал,вие жените сте опасни![]()

Наслука!

SPIRIT Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 7:18 am Заглавие: Това с комшиите не ме вълнува!
--------------------------------------------------------------------------------
С комшии не се занимавам,защото не си заслужават предпочитам да съм на спокойствеи сред природата!А вие както искате го разбирайте!
Spirit ова за комшиите се отнасяше за мен ! Аз се будалках,че с комшията убиваме рибата...
--------------------------------------------------------------------------------
Spirit ова за комшиите се отнасяше за мен ! Аз се будалках,че с комшията убиваме рибата...
Не си ме обидила . Имам добро чувство за хумор.Много се радвам,че има и други жени вьв форума.Да им покажем на ,че лова и риболова вече не са запазена мьжка територия.А да си призная дори не обичам риба...Но изживяването е велико.Не сьм допускала,че ще хукна по язовири-без течаща вода,без ток ...Сега обаче горкия ми мьж сьвсем не може да се отьрве от мен .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Това с комшиите не ме вълнува!
че кво им е лошото на КОМШИИТЕSPIRIT написа:С комшии не се занимавам,защото не си заслужават предпочитам да съм на спокойствеи сред природата!А вие както искате го разбирайте!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".