Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Забраняват голите тройки!
Модератор: sapuna
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Забраняват голите тройки!
винаги съм си мислил ,че това е забранено
време е да се вземат мерки ,ама глоба от 200 лева едва ли ще уплаши някой при условие ,че никой не проверява или поне мен не са ме проверявали никога дори за билет ..

Хубава новина.В последно време бях се отчаял от тройкаджии неможеш да стигнеш до реката пък камоли да хванеш някоя рибка.Дано наистина ги забранят.Както казва Бутникът тройките са за двойкарите,другите ловят на стръв
.

Последно промяна от agov на Сря Яну 12, 2011 12:54 am, променено общо 1 път.
кеф цена няма 

-
- фен клуб-скобар
Абе за тия дето ловят с голи тройки мисля ше ги уплаши и 20 лв. пак е добре смао да проверяватczd написа:винаги съм си мислил ,че това е забранено![]()
време е да се вземат мерки ,ама глоба от 200 лева едва ли ще уплаши някой при условие ,че никой не проверява или поне мен не са ме проверявали никога дори за билет ..
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
да прав си ако проверяваха често и навсякъде нещата щяха да са различни ,а сега и 2000 да направят глобата пак ще си ловят ,щото си знаят ,че няма да ги хванатvlado-fidera написа:Абе за тия дето ловят с голи тройки мисля ше ги уплаши и 20 лв. пак е добре смао да проверяватczd написа:винаги съм си мислил ,че това е забранено![]()

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги,
няма място за притеснение, при положение че е забранен риболова само на
Като правят промени на текстове в закона, поне да е нещо смислено.
Бил съм свидетел как се ловят хубави, 4-5 кг. шарани и сомове на търмъчене (косене) с гола тройка. Гледката не е приятна, но ако е законно да ги почваме.

няма място за притеснение, при положение че е забранен риболова само на
Значи сом, шаран и каракуда спокойно можем да си търмъчим (косим)!!!дръзнал да лови скобари, кефали или морунажи по реките през зимата с помощта на голи тройки

Бил съм свидетел как се ловят хубави, 4-5 кг. шарани и сомове на търмъчене (косене) с гола тройка. Гледката не е приятна, но ако е законно да ги почваме.

Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
-
- фен клуб-скобар
Не бързайте да се радвате.
Явор Недев бил казал ,че март ще се гласува закона.
От казано ,до приемане на закона има голяма разлика.
Явор Недев бил казал ,че март ще се гласува закона.
От казано ,до приемане на закона има голяма разлика.
- emo vasilev
- сериозен играч
Стига бе Борка , виж какво пишат хората !

Глоба от 200 лв. оттук нататък ще грози всеки, дръзнал да лови скобари, кефали или морунажи по реките през зимата с помощта на голи тройки със или без закачени червеи на тройките! Много е вероятно пълчищата с тройкаджии да отстъпят място на риболовците на стръв още от тази седмица.
- orion30
- разбира нещата
Март месец е далече. Значи и тази зима няма да му се размине на скобара.
За съжаление.
За съжаление.
-
- научил се да хвърля
Колега не го приемай буквално, едва ли в закона ще пише, че може да си ловиш шаран и сом, а не може кефал и скобар примерно. На всеки е ясно за какъв риболов става на въпрос, а за тези на които не е ясно или се правят на неразбрали се надявам да има кой да прилага закона, когато той влезе в сила. Това навярно си прочел, че може да означава и затвор!ivanov70 написа:Здравейте колеги,
няма място за притеснение, при положение че е забранен риболова само наЗначи сом, шаран и каракуда спокойно можем да си търмъчим (косим)!!!дръзнал да лови скобари, кефали или морунажи по реките през зимата с помощта на голи тройки![]()
Бил съм свидетел как се ловят хубави, 4-5 кг. шарани и сомове на търмъчене (косене) с гола тройка. Гледката не е приятна, но ако е законно да ги почваме.![]()
![]()
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.

- Стефан Георгиев
- новобранец
200лв.са малко но пак е нещо,ама ако няма кой да минава и 1000лв.да е глобата няма смисъл.трябва редовни проверки.
Няма ли проверки, няма никъв смисъл..... 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм за забраната на голите тройки,но трябва да се измисли умно,защото ще почнат да слагат по едно червейче или ще казват че стръвта е паднала или...абе незнам.Ако искате да помислим заедно,така,че да не оставим шанс на тройкаджиите да се измъкнат?
Текста на закона ще трябва да е изпипан и да не оставя място за тълкуване.
Блесните и воблерите също са с голи тройки, да не стане че покрай сухото да изгори и суровото ...
Блесните и воблерите също са с голи тройки, да не стане че покрай сухото да изгори и суровото ...
На платено не одим !
и 'кво става ако тарикатите сложат едно червено( или 'квото и да е ) топче над тройката и кръстят косачката "изкуствена примамка"?! 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн