Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Божурица
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: яз.Божурица
Анархия Цецо,анархия и ще продължава.
За язовира и аз чух че някой ще го взима или вече го е взел не знам.
И аз видях табела на стената че е забранен риболова,ма такива табели (най-вече забранителни) под път и над път.Даже преди 2,3 години сърбина който държеше САМО плажа събираше такса по 2 лева без да е имал никакво право за това.Абе въобще изобщо...
И аз видях табела на стената че е забранен риболова,ма такива табели (най-вече забранителни) под път и над път.Даже преди 2,3 години сърбина който държеше САМО плажа събираше такса по 2 лева без да е имал никакво право за това.Абе въобще изобщо...

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
то си е анархия от много време ама вече прекаляват,тоя сърбина си беше помислил ,че язовира му е бащиния направи ония кошари на входа и му нарасна положението,ама и той както и другите вече си замина сега ще видим какво ще стане с новия ''собсвеник''....ама много ми е интересно тия с конната база с какво право са заградили реката не съм чул до сега да има човек собственик на река ,по миналата година бяха сложили бариера на моста едвам извоювахме да я махнат ...сега не мога си обясна за какво са им тия огради какво пазят ........stich написа:Анархия Цецо,анархия и ще продължава.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ми т`ва е на оня откачалник шефа на "Алфа щит",ма който и да му е разрешил това е направо за панделата.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
огради ,не огради,кучета ,мечки вече съм решил в началото на февруари първо там за риба ще ида...stich написа:Ми т`ва е на оня откачалник шефа на "Алфа щит",ма който и да му е разрешил това е направо за панделата.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
"Божурица" е взета от Любо Гъзара и Юрката.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Васе,ти нямаше ли един много добър приятел Цецо в Би Ти Ви-тоstich написа:Ми т`ва е на оня откачалник шефа на "Алфа щит",ма който и да му е разрешил това е направо за панделата.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То ако зависеше от него новините сигурно щаха да съдържат само информация за водоемите и къде са хванати бракониери.tiho todorov написа:Васе,ти нямаше ли един много добър приятел Цецо в Би Ти Ви-то
п.п. А Цецо?

Май ще бъде като Скомля с по 20/30лв (та и нагоре) такса.GODzillata написа:"Божурица" е взета от Любо Гъзара и Юрката.

- TRAP
- ще става разбирач
Просто кой ще им дава тия пари за нашия северозападнал край
Иначе преди няколко години искаха да ме таксуват 3лв за риболова но нещо номера не им мина.Дано го направят поне с по разумни условие и зарибят добре иначе не ги виждам.

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Юри е запален щекар до колкото знам и най-вероятно ще помисли за спортния риболов на язовира,само да не прекалят с таксата.Мястото е много красиво да не кажа и най-красивото в района и ще е добре да се върне славата му от преди доста години на водоем с много и разнообразна риба.