Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Рофоз, Орфоз или Меру - навици и снимки
Модератор: nkolev66
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Рофоз, Орфоз или Меру - навици и снимки
Спиър,spear написа: Това последното след като го изкарахме на кея от близкия ресторант ми предложиха 300 евро за него и бяха безкрайно учудени как тъй не искам да го продам.
Поздравления и от мен, както за страхотната риба, така и за страхотния репортаж!
Както казва един наш общ приятел " Риба,убита с харпун, не се продава. Тя се изяжда с приятели!"

Така, че не се хаби да обясняваш на гърците. Няма да те разберат...

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Така си еjustinian написа:...
Както казва един наш общ приятел " Риба,убита с харпун, не се продава. Тя се изяжда с приятели!"![]()
Така, че не се хаби да обясняваш на гърците. Няма да те разберат...

Не. Гмуркаме само на собствен въздух и точно в това е адреналина.BZI написа:Сори за спама, но имам един въпрос. Вие любителите на подводния риболов, с оглед на това, че правите и сериозни гмуркания, не си ли носите от онези малките кислородни бутилки ей така за зор заман?????
Но нещата не са толкова сложни. Става дума за 1-2 минути. Всеки един тук го може, само да го поиска.
-
- научил се да хвърля
браво за рибите да си жив и здрав и да ни радваш с подобни репортажи.
Колега
супер риба си ударил поздравления:) а това за 1-2 минути как го каза само
аз ж покои на стола дърйа по 1мин и 30 сек това ако е във вода и е с движенията сигурно ще отиде на 30 сек това каква дълбочина означава?

Само нинджа може да настъпи друга нинджа!
Благодаря Амфибия(ей какъв псевдоним, мечта за всеки тука
)!
Наистина една две минути са достижими за всеки тук за всяка една дълбочина. Въпрос на вътрешен баланс, релакс и позитивен поглед към всичко което те заобикаля и дълбочината която ти предстои. Пречи ли ти нещо, имаш ли грижи, страхуваш ли се от бездната, апнеята автоматично пада до 40 сек най-много минута
. Кефиш ли се, може и до 2 минути и половина да докараш без значение от дълбочината.

Наистина една две минути са достижими за всеки тук за всяка една дълбочина. Въпрос на вътрешен баланс, релакс и позитивен поглед към всичко което те заобикаля и дълбочината която ти предстои. Пречи ли ти нещо, имаш ли грижи, страхуваш ли се от бездната, апнеята автоматично пада до 40 сек най-много минута

-
- разбира нещата
Кефиш ли се, може и до 2 минути и половина да докараш без значение от дълбочината.
Някъде,е тука е истината Юли,казвам го с моя "богат" опит от десетина "къпания"
Поздрави за улова и за прекрасния репортаж, и не е ли време за следващите такива вече?
Поздрави и късмет
Някъде,е тука е истината Юли,казвам го с моя "богат" опит от десетина "къпания"
Поздрави за улова и за прекрасния репортаж, и не е ли време за следващите такива вече?

Поздрави и късмет

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Благодаря
!
През изминалия сезон нямах късмет да срещна пак тази риба и наистина му е време, малко остана още 3 месеца и се надявам пак да го срещна, само да сме живи и здрави
!!!

През изминалия сезон нямах късмет да срещна пак тази риба и наистина му е време, малко остана още 3 месеца и се надявам пак да го срещна, само да сме живи и здрави

-
- научил се да хвърля
Привет и браво за успеха .Рофоса заедно със Сфиридата са на върха на класацията.Рофоса е кило и година.С бутилки ,светлини химикали е престъпление да се лови и които го прави не може да се нарича риболовец .В Гърция ако те хванат ти прибират всичко даже и колата.Много успехи и следващия да ти е набор 

Уха представям си го ако ми е набор какво чудовище е
Благодаря !

Благодаря !
-
- научил се да хвърля
една такава синагрида да е следващата рибка[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=SzEzR9ht ... re=related[/YouTube][YouTube] http://www.youtube.com/watch?v=SzEzR9ht ... re=related [/YouTube]
Голям фен съм му на Сотосбед, огромни зъбари думка и така ги е снимал че ти настръхва косата от адреналин 

Така си е ... забелязъл съм че като се кефя държа по повече времеspear написа:Благодаря Амфибия(ей какъв псевдоним, мечта за всеки тука)!
Наистина една две минути са достижими за всеки тук за всяка една дълбочина. Въпрос на вътрешен баланс, релакс и позитивен поглед към всичко което те заобикаля и дълбочината която ти предстои. Пречи ли ти нещо, имаш ли грижи, страхуваш ли се от бездната, апнеята автоматично пада до 40 сек най-много минута. Кефиш ли се, може и до 2 минути и половина да докараш без значение от дълбочината.

По-големи риби в Гръцко на плитко се удрят рано напролет и късно наесен. Поради факта че водата е студена всичката ситна риба се изтегля в плитчините и там се завърта харанителната верига.
Стопли ли се водата всичко отива в дълбокото и няма такова място където хем да е плитко хем да има по-големи риби. Затова че ако ти се удря нещо голямо се стягай сега за път, без значение от мястото, там където има борун, камък скалисто дъно, ще ги видиш
. В момента(инфо от преди седмица) се бият лавраци, ципури и баракуди на 6-7 метра навсякъде по северно егейско. Може и паламуд да срещнеш.
Стопли ли се водата всичко отива в дълбокото и няма такова място където хем да е плитко хем да има по-големи риби. Затова че ако ти се удря нещо голямо се стягай сега за път, без значение от мястото, там където има борун, камък скалисто дъно, ще ги видиш

Извинявай че ти оспамвам темата но един много важен за мен въпрос:) със неопрен горнище 7мм и долнище 5мм (така ги продават в Марес незнам защо нямат 7мм долнище може ида ме ментат) ще се справя ли с температурата на водада разбирасе имам ръкавици 5мм и чорапки 3мм? и кой град или селище визираш като северна Гърция ? нещо примерно Олимпиада? Керамоти? Тасос? въпреки че е остров?
Северено Егейско е от Александрополис до Солун с всичките му прилежащи острови и полуострови.
С 7мм горно и 5мм панталон смятам че спокойно можеш да изкараш 1-2 часа при +14С температура на водата колкото е сега http://www.samothraki.com/wetter/wasser ... 2010_e.htm
С 7мм горно и 5мм панталон смятам че спокойно можеш да изкараш 1-2 часа при +14С температура на водата колкото е сега http://www.samothraki.com/wetter/wasser ... 2010_e.htm