Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Промяна на визията и структурата в Морския и Сладководния
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- barutchiata ©
- Администратор
Промяна на визията и структурата в Морския и Сладководния
При сегашната структура и визия на форума Морските незнам защо ама си пишат всичко в морския риболов, и монтажи и излети и т. н. Та за да бъдат нещата по подредени Морския и Сладководния ще изглеждат така

След като щтракнете върху Морски риболов ще ви се появи това

и да сте сигурни, че сте в Морския риболов. Това всичко е за удобството на потребителите.Ако сме пропуснали и липсват подфоруми можете да споделите.Колкото до срещи, разни, екипировки и т.н. си остават със старите позиции.
Промените на Сладководния се правят защото при сегашното положение много неща се препокриват и всички се бъркат коя тема къде да пуснат, гледам Сладководен риболов е само заключени теми.Сега като се цъкне на Сладководен ще се види това

Ако имате идеи и нещо ви липсава можете да дискутирате.

След като щтракнете върху Морски риболов ще ви се появи това

и да сте сигурни, че сте в Морския риболов. Това всичко е за удобството на потребителите.Ако сме пропуснали и липсват подфоруми можете да споделите.Колкото до срещи, разни, екипировки и т.н. си остават със старите позиции.
Промените на Сладководния се правят защото при сегашното положение много неща се препокриват и всички се бъркат коя тема къде да пуснат, гледам Сладководен риболов е само заключени теми.Сега като се цъкне на Сладководен ще се види това

Ако имате идеи и нещо ви липсава можете да дискутирате.
Re: Промяна на визията и структурата в Морския и Сладководни
Поздравления, така е по-четливо и по-добре, когато секцийте са разделени, а не всичко в една секция както преди.
Само че как ще се разбира, от Моят риболовен излеТ, дали е от морската секция или от сладководната ?
Само че как ще се разбира, от Моят риболовен излеТ, дали е от морската секция или от сладководната ?
Последно промяна от Lakoz на Сря Яну 12, 2011 11:38 pm, променено общо 1 път.
GO BIG OR GO HOME
- barutchiata ©
- Администратор
Ами те са си отделно.Едното си е за морския, другото за сладководния.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В сладководния, "информация за водоемите" и "къде и какво кълве в момента" се препокриват.barutchiata © написа:... много неща се препокриват ...

нямам живарник
-
- вече хвърля и на тежко
Едно предложение - Нека в морски риболов се отвори една тема важна според мен за всички морски риболовци - Времето в момента и прогнози по черноморието. Това е важно според мен и касае както лодкари така и тези които ловят от брега и още повече подводен риболов . А и Любака ми е мноо гот кат" го прочета . Колкото и да ма е ядосала жената, ми се оправя настроението.
Наздраве! 

Re: barutchiata
Не ме разбра, имах в предвид когато някой направи тема, примерно Моят риболовен излет във морския раздел, как мога да разбера аз, че тази тема е от морския раздел като погледна началната страница на сайта.
Демек като отворя сайта, и виждам тема от раздел Моят риболовен излет, как мога да разбера дали е от морския или от сладководния форум без да я отварям ?
Демек като отворя сайта, и виждам тема от раздел Моят риболовен излет, как мога да разбера дали е от морския или от сладководния форум без да я отварям ?
GO BIG OR GO HOME
- barutchiata ©
- Администратор
hristotihov написа:В сладководния, "информация за водоемите" и "къде и какво кълве в момента" се препокриват.barutchiata © написа:... много неща се препокриват ...
По тоя въпрос съм говорил много.Значи идеята за Информация за водоемите е да се дава точна информация за даден водоем: къде се намира, надморска височина, как се стига до там, пътища и подстъпи, удобни места за риболов, каква риба има и т. н.
Къде кълве в момента е точно това което повечето ги интересува.Кълве ли рибата тук и там.

Дано да съм дал точно обяснение!А иначе потребителите пишат къде им падне и модовете не насмагат да местят.
- barutchiata ©
- Администратор
Lakoz написа:Поздравления, така е по-четливо и по-добре, когато секцийте са разделени, а не всичко в една секция както преди.
Ахаа са те разбрах, ще трябва да промена заглавията на подфорумите.Мдаа прав си!
- barutchiata ©
- Администратор
Venkicha написа:Едно предложение - Нека в морски риболов се отвори една тема важна според мен за всички морски риболовци - Времето в момента и прогнози по черноморието. Това е важно според мен и касае както лодкари така и тези които ловят от брега и още повече подводен риболов . А и Любака ми е мноо гот кат" го прочета . Колкото и да ма е ядосала жената, ми се оправя настроението.![]()
![]()
Наздраве!
Той Любака и аз го чета и ме кефи.Тази и някои други теми да са важни и да се виждат във всички подфоруми на морския. А, така добре ли е?
-
- вече хвърля и на тежко
Мдааа точно тъй ! 

Косьо, всичко това е готино, но също нещата се припокриват, поне според мен. И има опасност да стане по-неразбираемо. Има два вида риболов /изключая подводния/ - от брега и от лодка. Е добре - аз като изляза с лодката от морето къде да пиша - в "риболов от лодка", в "излети" или в "риболов с изкуствени примамки" /чепаре/? Другото - влизам за сафрид, ама накрая отървам капото с поп, де да пиша - в Сафрид 2011, в Попчета 2011 или в риболов от лодка. Или в "къде и какво кълве в момента".barutchiata © написа:При сегашната структура и визия на форума Морските незнам защо ама си пишат всичко в морския риболов, и монтажи и излети и т. н. Та за да бъдат нещата по подредени Морския и Сладководния ще изглеждат така![]()
п.п. Ако може, дублирай темата и я пусни и в Морски и Сладководен, просто така ще я видят много повече хора и ще дадат мнение. Ти сам го каза - Морските си пишем всичко на едно място

-
- и господ не е толокова добър
Интересно, но дали това ще спре хората да пускат теми където им падне, надали.Сладководния подфорум в момента е излишен, това е общо понятие което бърка хората.Относно информация за водоемите, този раздел трябва да е заключен, просто модератора трябва да поеме голямата задача, да събере всичкото необходимо инфо за местонахождението, статута и всичката друга информация за даден водоем.Ако някой от потрбителите има някаква допълнителна информация за даден водоем, праща я на модератора и той я добавя.Остави ли се отключена, пак ще се бъркат.Другото което е интересно, така написани разделите: болонезе, мач и директен не ми се вързват.Какво правят другите които ловят на леко с другите телескопични геги.Трябва май още един раздел. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За "информация за водоемите" с имного прав Илия, точно това е идеята. Изчерпателни теми за водоемите, които да се ползват, като справочник.
Аз предлагам всичко що е телескоп с водачи да се включи към болонезите.
Аз предлагам всичко що е телескоп с водачи да се включи към болонезите.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мдааа - има да се мисли.
Темата на Любака виждам че се изясни.
Наистина е много важна за нас.
Има още няколко според мен.
Камерите по брега,морето и баловете ( Чурулика има много точно описание ).
Мисля да се пуснат и откъси от закони и нормативни актове.
Още си мисля дали на плувка и на тежко да са отделни теми,
или да се разделят по улов на отделни риби.
Ловим около десетина вида риби в морето,които повечето се ловят и по
двата начина,дали няма да се бърка в темите ?
Защото често едната въдица е на тежко,а с плувката се бъзикаш докато чакаш да удари нещо.
Една тема за общи приказки май също ще трябва.
Мотори и лодки ? Май по-добре е да са на едно място.
Косьо,нека помислим няколко дена още ?
Темата на Любака виждам че се изясни.
Наистина е много важна за нас.
Има още няколко според мен.
Камерите по брега,морето и баловете ( Чурулика има много точно описание ).
Мисля да се пуснат и откъси от закони и нормативни актове.
Още си мисля дали на плувка и на тежко да са отделни теми,
или да се разделят по улов на отделни риби.
двата начина,дали няма да се бърка в темите ?
Защото често едната въдица е на тежко,а с плувката се бъзикаш докато чакаш да удари нещо.
Една тема за общи приказки май също ще трябва.
Мотори и лодки ? Май по-добре е да са на едно място.
Косьо,нека помислим няколко дена още ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ами то същото се отнася и за вътрешните водоеми-язовири,езера и дори част от реките !? Ловят се на леко и тежко едни и същи риби,както от лотка,така и от брега !Като се помисли още,изкажат се и други мнения,ще се стигне до най-разумното решение !КИРО написа:Мдааа - има да се мисли....
двата начина,дали няма да се бърка в темите ?......