Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

НЕ ХОДЕТЕ НА ДРАНГОВО
НЕ ХОДЕТЕ НА ДРАНГОВО
Не правете грешката да ходите на Дрангово
Няма и помен от онези 3 тона шаран които арендатора твърди че е купил по 3.60 и пуснал в язовира,единственото което хванах беше 100 грамова каракудка и като се има в предвид таксата от 9 лева значи тази каракуда ми е легнала по 90 лева килото без пътни разходи

Няма и помен от онези 3 тона шаран които арендатора твърди че е купил по 3.60 и пуснал в язовира,единственото което хванах беше 100 грамова каракудка и като се има в предвид таксата от 9 лева значи тази каракуда ми е легнала по 90 лева килото без пътни разходи

-
- фен клуб-скобар
555
Добра цена ....бих казал
Виж ся обаче от друга страна си на далавера.Ти си хванал риба , на цена която аз лично никъде в България не съм срещал.В Метро съм виждал до 40лв на кг............а твойта 90лв.за кг.
А от друга страна, аз като ида някъде и платя три пръчки по пет лв............ и нищо не хвана.........аааааааа
Кажи ми сега, кой е по на далавера

А от друга страна, аз като ида някъде и платя три пръчки по пет лв............ и нищо не хвана.........аааааааа

Кажи ми сега, кой е по на далавера

- велчев62
- ще става разбирач
Колеги за това е този подфорум"НЕ УСПЕШНИ ИЗЛЕТИ"
Защо трябва да им пълнем гушката като няма нищо насреща!
Сега ще почнат да си правят доста арендатори реклама през забранения период,а ние нека им направим АНТИ-РЕКЛАМА.
Защо трябва да хвърлим 30-40лв без да си начесем крастата,нали все пак е частник а риба няма.
Моля Ви пишете за такива "НЕУСПЕШНИ ИЗЛЕТИ"
Защо трябва да им пълнем гушката като няма нищо насреща!
Сега ще почнат да си правят доста арендатори реклама през забранения период,а ние нека им направим АНТИ-РЕКЛАМА.
Защо трябва да хвърлим 30-40лв без да си начесем крастата,нали все пак е частник а риба няма.
Моля Ви пишете за такива "НЕУСПЕШНИ ИЗЛЕТИ"
-
- новобранец
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
Колеги неискам да правя реклама на гиола защото ниамам интерс от това ,но мога да ви каЯ Че двапъти ходя и сам много доволен първиа път 4бр вториа 2бр и 2бр изтървани хубави шарани на плувка. ТакаЧе има приЧина да не ги хващате
успех на всиЧки
http://forum.nariba.com/viewtopic7506.html
успех на всиЧки
http://forum.nariba.com/viewtopic7506.html