Промяна на визията и структурата в Морския и Сладководния

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Ачо ♣

Re: Промяна на визията и структурата в Морския и Сладководни

Мнение от Ачо ♣ »

chirusa_bg написа:За "информация за водоемите" е имного прав Илия, точно това е идеята. Изчерпателни теми за водоемите, които да се ползват, като справочник..............
И нищо повече! Тя трябва да бъде винаги заключена,тоест в нея да не се отправят въпроси от сорта-"Кълве ли нещо на яз........." А тези въпроси да намират място и получават отговори в раздел Къде кълве в момента ?
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

а кога ше влезе в сила обновлението
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Телескоп написа:
chirusa_bg написа:За "информация за водоемите" е имного прав Илия, точно това е идеята. Изчерпателни теми за водоемите, които да се ползват, като справочник..............
И нищо повече! Тя трябва да бъде винаги заключена,тоест в нея да не се отправят въпроси от сорта-"Кълве ли нещо на яз........." А тези въпроси да намират място и получават отговори в раздел Къде кълве в момента ?
Проблема е точно в думата "информация", защото на риболовен жаргон "имам информация" означава "знам къде кълве" :!:
Хората бъркат двете теми, защото най-важната информация която търсят за определен водоем е дали кълве. :D
Ако искате темата "информация за водоемите" да се ползва като справочник, прекръстете я примерно на "справочник за водоемите" и едната част от проблема ще се реши.
нямам живарник
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Та да се изкажа и аз за Морски риболов .
Малко повечко ми се струват подразделите и мисля, че някои от тях са излишни, а други могат да се слеят в един. Какво точно имам предвид:
1. Риболов на плувка, тежко и сбиролино, за мене са ненужни, при положение, че има подраздел - Монтажи за риболов и може там в отделни теми да се развият различните начини на риболов.
2. Подводен риболов, според мен трябва да бъде отделен раздел както си е било досега.
3. Отивам на риба и Информация за местата за риболов по морето в раздел Излети, си мисля, че могат да бъдат слети, тъй като обикновено хората споделят къде отиват за риба, когато ги интересува нещо конкретно - какво да очаквам и на кои точно места.
4. Една отпускаща и неангажираща тема за Морските люде също би била добре дошла, особено през зимата.

Като всяко нововъведение, първоначално предполагам ще има някакво объркване с новите подраздели, но с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

И на мен ми се вижда за сега много сложно,но още
гледам да вникна в нещата.
Барута няма да си играе напразно все пак, за да е така.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

barutchiata © написа:
.Значи идеята за Информация за водоемите е да се дава точна информация за даден водоем: къде се намира, надморска височина, как се стига до там, пътища и подстъпи, удобни места за риболов, каква риба има и т. н.

.
Анджък Косе ама как да направим така че там да се пише по- правилата,единствения вариант е както казаха прежде пишештите ,раздела да се заключи ,да запретнем ръкави и да сложим инфо за язовирите и реките в България.
Последно промяна от slivnalia на Чет Яну 13, 2011 6:44 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
australia
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от australia »

Здравейте момци аз пиша предимно в подводния ,та мнението ми ще е в този дух .Предлагам да се направи една важна тема относно температурата на водата защото нас харпунджийте това най много ни интересува!Също така имам забележка за това че много трудно се различава прочетена от непрочетена тема ,едната причина е че иконите са много малки а другата е че цветовете не са подбрани подходящо ,предлагам цветовете да са по контрастни .
0877-19-03-89Иво e-mail (australia@abv.bg) skipe australiaivo2 :)Изображение
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Също така имам забележка за това че много трудно се различава прочетена от непрочетена тема ,едната причина е че иконите са много малки а другата е че цветовете не са подбрани подходящо ,предлагам цветовете да са по контрастни .

Подкрепян Иво(Австралия) на 100%
Тъкмо мислех да го напиша и прочетах мнението :D
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

Дано не легализират "подводничарите" и в сладките води, че тогава и в сладководния подфорум трябва да се отвори тема
Последно промяна от Jack Daniels на Чет Яну 13, 2011 8:42 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
петър василев

Мнение от петър василев »

slivnalia написа:
barutchiata © написа:
.Значи идеята за Информация за водоемите е да се дава точна информация за даден водоем: къде се намира, надморска височина, как се стига до там, пътища и подстъпи, удобни места за риболов, каква риба има и т. н.

.
Анджък Косе ама как да направим така че там да се пише по- правилата,единствения вариант е както казаха прежде пишештите ,раздела да се заключи ,да запретнем ръкави и да сложим инфо за язовирите и реките в България.
Ам'че тъй деееее :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

rumci написа:Та да се изкажа и аз за Морски риболов .
Малко повечко ми се струват подразделите и мисля, че някои от тях са излишни, а други могат да се слеят в един. Какво точно имам предвид:
1. Риболов на плувка, тежко и сбиролино, за мене са ненужни, при положение, че има подраздел - Монтажи за риболов и може там в отделни теми да се развият различните начини на риболов.
2. Подводен риболов, според мен трябва да бъде отделен раздел както си е било досега.
3. Отивам на риба и Информация за местата за риболов по морето в раздел Излети, си мисля, че могат да бъдат слети, тъй като обикновено хората споделят къде отиват за риба, когато ги интересува нещо конкретно - какво да очаквам и на кои точно места.
4. Една отпускаща и неангажираща тема за Морските люде също би била добре дошла, особено през зимата.

Като всяко нововъведение, първоначално предполагам ще има някакво объркване с новите подраздели, но с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото.

Съгласен съм Моят риболовен излет и Отивам на риба да се слеят в Излети
[/b][/b], виж за Информацията за места за риболов не съм съгласен, там е да се споделят местата за риболов , ако има и снимков материал още по добре, чисто ли е дъното как се стига до там, места където може да се вземе стръв и т. н.

Съгласен съм и за разпускащата тема.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

hristotihov написа:
Проблема е точно в думата "информация", защото на риболовен жаргон "имам информация" означава "знам къде кълве" :!:

Ами бате то си пише Информация на водоемите, не пише Информация за кълването на рибата по водоемите
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

snegk написа:............................Относно информация за водоемите, този раздел трябва да е заключен, просто модератора трябва да поеме голямата задача, да събере всичкото необходимо инфо за местонахождението, статута и всичката друга информация за даден водоем.Ако някой от потрбителите има някаква допълнителна информация за даден водоем, праща я на модератора и той я добавя.:.

Съгласен съм, ама трябва да се казва от кого е иформацията и снимковия материал, щото така тези хора остават незнайни.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тези теми за водоемите - да са заключени ? :smt017
Абе че знам доста места за риболова около Варна,добре.
Ама че не знам всичко,то си е ясно.
Ама други обикновенни потребители пък знаят повече от мен.
Как да стане,да се покаже цялата тази информация,след като само модераторите
ще имат право да пишат?
Може би ще е по-логично,в такива теми модераторите да променят и групират мненията,
защото без глупости няма да се разминем.Ама пък се получава - ба си работата.
Ще има и такива дето нарочно ще пускат глупави мнения.
Втори вариант - в отделните теми потребителите да си пишат подробностите,
после модераторите да систематизират необходимите или липсващи неща за
водоемите и да ги слагат в съответната тема.
Наистина ще е много добре за един търсещ,като отиде в тема за даден водоем,
да вижда само конкретните факти,а не да чете -тнайсе страници браво и ръкоплскания.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
terzo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от terzo »

Подводен риболов, според мен трябва да си остане отделен раздел както си е било досега защото няма нищо общо с морския риболов.
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”