Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Колеги, след няколко дена ще има промяна на визията и структурата на форума, като Подводен риболов засега се предвижда да е подраздел на Морски риболов. Ако имате някакви идеи и конкретни предложения изразете ги в тази тема
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=42204

Началник аз съм ЗА да си остане ПОДВОДЕН РИБОЛОВ защото не може да се сравнява морски с подводен риболов,но нека и колегите да си кажат мнението.
Terzo, аз не съм началник и не ги решавам нещата във форума.
Пуснах линк към темата, за да изразите ако желаете вашето отношение към новата структура и визия, които ви засягат по някакъв начин или бихте искали да се променят.
Аз също изразих своята позиция там, но крайното решение е на Администраторите.
Пуснах линк към темата, за да изразите ако желаете вашето отношение към новата структура и визия, които ви засягат по някакъв начин или бихте искали да се променят.
Аз също изразих своята позиция там, но крайното решение е на Администраторите.
Единствено общо нещо между Риболова и Подводния Риболов е рибата. От там нататък няма нищо общо и си е редно да си е главна категория.
Все едно Велосипеди да е подсекция на Багери затова че и едните и другите имат гуми и понякога се движат по път
Все едно Велосипеди да е подсекция на Багери затова че и едните и другите имат гуми и понякога се движат по път

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Подводен риболов
искате мнение имате го 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
И аз съм за Подводен Риболов
Твърдо за "ПОДВОДЕН РИБОЛОВ" ! Защото той освен в морето, може да е и в океана. Пък някъде и в сладководни водоеми
. И поставянето му в само в една от тези основни категории е неправилно. Това за систематическото място на подводния риболов. А що се отнася до групирането на подфорумите и темите по тяхната действителна същност, колегите преди мен са абсолютно прави- нерде Ямбол, нерде Стамбул. Освен рибата нямаме нищо общо. Но по този признак ставаме и за сладководен риболов
.

Разбира се, че подводният риболов, няма нищо общо с другите видове, такъв.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аз също съм за запазване на" Подводният риболов" като главна тема в този форум. 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Е хубаво де, barutchiata в прав текст го каза - ОСТАВА 
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=30

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 4&start=30
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Имам предложение ако е технически възможно да се направи чат в сайта по подобие на BTV-на живо там докато си гледам телевизия и си пишеме с юзърите и става съвсем непринудена веселба
хроника на чата няма и никой не се засяга от никого но се завързват добри запознанства
та ако е възможно подобен чат би решил много криворазбрани и напълно излишни спорове на който всички сме били свидетели и който само спамят хубавите теми на форума
П.П. Питам тука защото не знам къде да поставя този въпрос и към кого да го адресирам а и съм сигурен че така ще стигне до когото трябва .
С уважение ИВО
хроника на чата няма и никой не се засяга от никого но се завързват добри запознанства

П.П. Питам тука защото не знам къде да поставя този въпрос и към кого да го адресирам а и съм сигурен че така ще стигне до когото трябва .

С уважение ИВО
Ами Иво, то от близо месец има чат във форума!
Погледни горе в дясно на черен фон - магазин/галерия/форум/чат/регистрация/изход.
Погледни горе в дясно на черен фон - магазин/галерия/форум/чат/регистрация/изход.
Извинявам се просто съм пропуснал момента когато е въведена тази екстра благодаря много за бързия отговор ! 

Седя и гледам разхвърляните ми из банята неопрени, чорапи, ръкавици и други неща от имуществото ми и се чудя дали някой няма идея за някаква закачалка или нещо такова за да си ги закача в мазата и да не ми пречат в банята.
Пашата обича смелите.