Търся модератори!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Търся модератори!

Мнение от КИРО »

Нека правилата си важат за всички Сакси.
Иначе имам време да преглеждам и повече форуми,все пак съм свободен
пенсионер.
Но това си го решават администраторите.
Не бягам от отговорност де,ако това питаш. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Шморхи написа:
chirusa_bg написа:Модератор без приятели от форума си е чист провал.
Точно затова, аз номинирам капитан Мънцони за модератор в морския раздел. Аз какво знам и кой ме познава, че ме подкарахте да кметувам.
Не отговарям на условията Тоше :D Майтапа настрана - колеги и приятели, моля Ви да не ме предлагате повече, по няколко причини:

1. Модератор съм в друг форум, с което наистина се гордея, не за друго, а защото някой ме е оценил, че може би ставам за тази работа, не за да държа ножа и хляба!
2. Не искам да давам какъвто и да е повод, за каквито и да е дрязги, породени от мисли за "шуробаджанащина" и други подобни глупости - жена ми няма сестра... за съжаление :lol:
3. Доколкото разбирам, идеята на Админите е да влеят малко "свежа кръв", за което ги приветствам, въпреки, че поне според мен, морския и досега си вървеше добре. Имам предвид, че Румци и Киро си вършат добре работата.
4. Няма значение от колко време е човек във форума, а доколко допринася за развитието му. И нямам предвид така наречените "качествени" постове! В една моя тема тук писах нещо такова - за мен е много по-добре да прочета за излет, завършил с "капо", отколкото да НЕ прочета как някой е хванал 20 или 200 кила риба! Отплеснах се малко май :D

И една забележка към Кандидатите - Уважаеми колеги, за тази "работа" се иска дупе, и то яко. Днес пуснах UP на темата, естествено в кръга на шегата, защото ми прави впечатление, че нещо първоначалния наплив отшумя. За тези, които подозират някакви "теории на конспирацията" в избора ще кажа - аве пичове, ако нещата са предрешени или нагласени, от какъв зор Админа ще пуска такава тема :?: Ако приемем, че действителните членове на форума са 5% от тези близо 50000, мислите ли, че Админите може да познават, или знаят за качествата на 2500 души!? Така че, кандидатствайте смело - няма как да спечелиш от тотото, ако не пуснеш фиш :wink: И помнете - и админите и модераторите не са "шефове", те са едни от нас !!!

п.п. Аз докато го напиша и сме минали на друга страница май :lol:

п.п.2 Тоше, не се подценявай така братле, без да се познаваме, съм си съставил достатъчно впечатления от постовете ти, за да те насърча сега да кандидатстваш. Сериозно :!:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

то работата излезе че ние с яките дупета ставаме за модове :),
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Добре де...Мънцата донякъде...май ме разубеди да не отказвам толкова категорично. Обаче(ако въобще ставам дума за мен) ще се опита да отбия водата до колкото мога.
На мен списъка, който пуснахте по-горе ми допада най-много. Нека админа събере другите "кандидати" и да видим някой дали ще поиска да стане модератор в морския раздел. Ако всички откажат категорично, аз ще се нагърбя. Един вид, пишете ме първа(по-скоро последна) резерва. :)
Добрия и Роко не ги познавам лично, само от форума. Мисля, че и двамата са подходящи кандидати. Разсъдливи, имат опит с морето, пишат и споделят...Какво повече?! За третия кандидат, Mi7chell имам по-малко впечатления, но също ми се струва свестен човек.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Мънцата

Мнение от Мънцата »

ribolovcho написа:то работата излезе че ние с яките дупета ставаме за модове :),
Ами желая ти успех на "изборите" колега, а бъдещето ще покаже кой за какво става :D
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Мънцата написа:
ribolovcho написа:то работата излезе че ние с яките дупета ставаме за модове :),
Ами желая ти успех на "изборите" колега, а бъдещето ще покаже кой за какво става :D

мерси ,същото и за теб ,да помага господ
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Сега ..... първо да благодаря на Киро и Мънцата за предложението и подкрепата познаваме се и се знаем доста добре.
Искам да споделя с какво време разполагам и с времето колко по малко би било.
Сутрин разполагам с час час и половина и това е,вечер не мога а и както повечето знаят правя чепарета ако мога вечер.
Не искам да бягам от отговорност и да се спотайвам като мишок но който ме познава знае че аз ВСЕКИ ден ходя за риба (през лятото) и с чисто сърце бих казал че предпочитам да съм за риба отколкото пред компа
За сутрешното ми свободно време не мога да обещая защото сутрин си ходя за Заргани(не броим тази година нямаше ги на вълнолома) и сутрешното ми време ще е заето след някой месец а тогава Модераторите имат най много работа (когато има риба)

Стига съм се оправдавал просто не искам да поемам отговорност която едва ли ще успявам да свърша никаква друга причина не виждам.

Отново благодаря за подкрепата и преценката която имате за мен (това може само да ме радва) но аз няма да спра да пиша и споделям уменията и знанията си

п.п. признавам че и понякога влизам през деня от работата но работата ми не е свързана с комп и не мога да разчитам на това
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

ribolovcho написа:
На Косьо вече Господ ли му викате :lol: :lol:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Митев написа:
ribolovcho написа:
На Косьо вече Господ ли му викате :lol: :lol:
Чшшшшш, ангелчетата да мълчат :D
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Pavkata 1977 написа:
saksi написа:Как е тръгнало с номинации...аз номинирам Павката.
Иначе ..с две ръце съм за Никола.
Сакси Благодаря за доверието!
Ето че ми се налага,да кажа поне няколко думи.
Модераторът е коректорът,това е човекът,който трябва правилно да отсъди и промени или изстрие дадени постове,Модът би трябвало да е абсолютно безпристрастен,точен и коректен!
Модът трябва да дава пример на потребителите с тон,правопис,коректност и т.н.
За мен Модераторството не е цел,Модераторите са същите като нас,само че се занимават с разчистване на "л....та"(съжалявам за израза,но е така),които някои от НАС обикновените потребители забъркваме!
Ако все пак ВИЕ Админи и Модове решите,че има с какво да съм полезен в "naRiba.com" ще се постарая да оправдая доверието Ви!
Аз се чудя как още никой не е обърнал внимание на желанието на Пав! Може би защото ми е личен приятел, мисля че го познавам доволно добре - искрен, човечен, коректен, безконфликтен, деен риболовец ... Косьо, и ти го познаваш лично :wink:
ПАВКАТА ПРЕЗИДЕНТ АЛЕ АЛЕ :supz: :supz: :supz:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Elfi написа:
Аз се чудя как още никой не е обърнал внимание на желанието на Пав! Може би защото ми е личен приятел, мисля че го познавам доволно добре - искрен, човечен, коректен, безконфликтен, деен риболовец ... Косьо, и ти го познаваш лично :wink:
Да,аз също давам рамо и на Павката,Елфи е изброила качествата му и повечето го познаваме Изображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Благодаря ви много за препоръките пичове !Обаче ми се струва, че не съм за тая работа,не за друго ами сега зимата хубаво си кибича доволно време във форума ,ама като дойде време за риболов по-рядко ми остава време и предпочитам да го оползотворявам на морето.Който ме познава знае,че не изпускам възможност да съм на морето!
Зарганолог
ресьора

Мнение от ресьора »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Elfi написа:
Да,аз също давам рамо и на Павката,Елфи е изброила качествата му и повечето го познаваме Изображение

:supz: :supz: :supz: :supz: :supz:
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Благодаря на всички за подкрепата,трогнат съм!
Приятели искам да Ви помоля да оставим Модове и Админи на спокойствие да решат и обсъдят:кой,защо и как...
Още веднъж Благодаря на всички за гласуваното доверие! :prayer: :prayer: :prayer:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Какво става....няма развитие по темата.
Да не избираме народни представители :D .

Преди беше по лесно за Барута...някой модератор му спомене за някой свестен колега ...той (Барута)от своя страна се стреми да се види лично с него ....и ако му хареса става мод.
Сега с тая система..явно е трудно.
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”