Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Mалко слънчеви скобари от искъра
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Mалко слънчеви скобари от искъра
станах рано сутринта понеже имам раднобуден "часовник" който се нарича дратхаар,едвам на 55 дена ,всъщност си е още бебенце,нали станах авджия тази година,та въпросния дзвер 

ме събуди рано рано,да ходя да го изкарвам да пишка,та седейки навън гледам слънцето се показало за първи път тая година,все мъгли и облаци,стана ми весело на душата и си рекох,аиде на реката поне да съберем малко слънце ако не риба,.Но докато товарех въдичките в колата ,дойде един приятел да ме помоли да му помогна да премести някой мебели в къщата,речено сторено,Докато се наработим то станало обяд,хапнах набързо и аиде на реката,но там беше като на пловдивския панаир,народ народ и пак народ,имаше над 70 коли,...аве пълен блокаж,.Гледката ми беше горе долу позната от последният излет
Викам си майната му все пак денят е хубав,само за излет,след дълго оглеждане за празно място открих едно между едни дънери....

от ляво и от дясно дънери

е братче кво да се прай такъв ми е късмета
забърках ето тая манджа,както аз и викам "манджа с грозде:

и заех бойна позиция със фидера ,понеже на плувка изобщо и дума не можеше да става
тъй като имаше много клони отстрани,от долу .по нагоре и изтичането нямаше да е удачен вариант поради опастност от закачки,не след дълго се появи и първия скобарчо

и още един

и още

и морунаж един

общо взето риболова беше приятен ,кълвеше плахо,предпазливо сменях монтажа,особенно куката и повода ,имах и няколко късания от закачки,които ме съмняваха че бяха парашути
понеже дойде един колега да хвърля на парашутче -ето го и него

след кратък оживен дебат ,колегата се отказа от това съоръжение
водата по едно време спадна със 2-3 см. и рибата почти спря,така около един час и пак започна

,ето и печелившия монтаж
кошница

кука

повод 0,12 флуорокарбон на формакс,не съм го снимал,
захранката я направих от ето тези 4 модела ,основната беше ето тази

добавих и по малко от тези

стана една много приятна комбинация в която сложих и 150 грама бял

улисаН
да снимам разни работи не усетих кога взе да се мръква

ето го и крайния резултат-12 риби,и няколко изпуснати понеже влизаха отдолу в клечките,общо взето начесах крастата,въпреки че отсреща едни колеги ме бомбандираха
през 1 минута ,понякога и 5 -мата с фидерите във залпов огън.

риба не съм пускал понеже един комшия,пенсионер ме помоли да му занеса малко риба че бил болнав нещо
поздрави и наслука на всички колеги

ме събуди рано рано,да ходя да го изкарвам да пишка,та седейки навън гледам слънцето се показало за първи път тая година,все мъгли и облаци,стана ми весело на душата и си рекох,аиде на реката поне да съберем малко слънце ако не риба,.Но докато товарех въдичките в колата ,дойде един приятел да ме помоли да му помогна да премести някой мебели в къщата,речено сторено,Докато се наработим то станало обяд,хапнах набързо и аиде на реката,но там беше като на пловдивския панаир,народ народ и пак народ,имаше над 70 коли,...аве пълен блокаж,.Гледката ми беше горе долу позната от последният излет
Викам си майната му все пак денят е хубав,само за излет,след дълго оглеждане за празно място открих едно между едни дънери....

от ляво и от дясно дънери

е братче кво да се прай такъв ми е късмета
забърках ето тая манджа,както аз и викам "манджа с грозде:

и заех бойна позиция със фидера ,понеже на плувка изобщо и дума не можеше да става
тъй като имаше много клони отстрани,от долу .по нагоре и изтичането нямаше да е удачен вариант поради опастност от закачки,не след дълго се появи и първия скобарчо

и още един

и още

и морунаж един

общо взето риболова беше приятен ,кълвеше плахо,предпазливо сменях монтажа,особенно куката и повода ,имах и няколко късания от закачки,които ме съмняваха че бяха парашути
понеже дойде един колега да хвърля на парашутче -ето го и него

след кратък оживен дебат ,колегата се отказа от това съоръжение
водата по едно време спадна със 2-3 см. и рибата почти спря,така около един час и пак започна

,ето и печелившия монтаж
кошница

кука

повод 0,12 флуорокарбон на формакс,не съм го снимал,
захранката я направих от ето тези 4 модела ,основната беше ето тази

добавих и по малко от тези

стана една много приятна комбинация в която сложих и 150 грама бял

улисаН
да снимам разни работи не усетих кога взе да се мръква

ето го и крайния резултат-12 риби,и няколко изпуснати понеже влизаха отдолу в клечките,общо взето начесах крастата,въпреки че отсреща едни колеги ме бомбандираха
през 1 минута ,понякога и 5 -мата с фидерите във залпов огън.

риба не съм пускал понеже един комшия,пенсионер ме помоли да му занеса малко риба че бил болнав нещо
поздрави и наслука на всички колеги

-
- кандидат преподавател
Re: Mалко слънчеви скобари от искъра
Браво бе братчет ! Добре си ги надърпал !
Тва на фидер. Ми ако можеше да изтичаш , кво ли щеше да е
!
Другия път , да идеш по- рано , да си хванеш место , и да дублираш резелтата !!!
Наздраве Саво , хареса ми

Тва на фидер. Ми ако можеше да изтичаш , кво ли щеше да е

Другия път , да идеш по- рано , да си хванеш место , и да дублираш резелтата !!!
Наздраве Саво , хареса ми

Върл Shimano фен!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
браво за хубавия репортаж.и работа си свършил и краста си начесъл.а за кучето -тва е страшен птичар.бог да го прости дядо мн. им разбираше и много добре ги обучаваше тия дратхари......иска мн.занимавка ,но и резултатите са големи...
kasmet
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектно...стархотен репортаж.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
симо гледам колегите нещо на изтичане не дърпа много,иска сигурно много задържане,другия път ще ги пробвам със щеката,знаеш ли какво е да си местен и да не мое си хванеш място,има хора идват още във 4 сутринта,стига се до бой някой път,:)
при мене проблема е че не обичам много навалица,а то вервай ми има някаде към 300 човека -сам си представи колко захранка се хвърля и какво чудо е
при мене проблема е че не обичам много навалица,а то вервай ми има някаде към 300 човека -сам си представи колко захранка се хвърля и какво чудо е

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво страхотен излет, а риба си хванал доволно !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- кандидат преподавател
За жалост , в последните няколко години е така. И при нас е същото , но къкво да се прави ??? Много станаха рибарите , друг е въпроса че и кой може , и кой не - всеки чел - недочул взел въдица и чака да съмне !ribolovcho написа:симо гледам колегите нещо на изтичане не дърпа много,иска сигурно много задържане,другия път ще ги пробвам със щеката,знаеш ли какво е да си местен и да не мое си хванеш място,има хора идват още във 4 сутринта,стига се до бой някой път,:)
Върл Shimano фен!
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ех да му се невиди браво , а аз днес на реката скобара скача пред мен , захранката и фидера стоят в багажника и така си се прибрах само с 2 дребни кефалчета на мънистото...да не говорим,че навалица изобщо нямаше даже бях сам.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- nikidilov
- ще става разбирач
Добро представяне,другия път повече!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Чудесен разказ, Риболовчо,
Много риба има по вашия край, ама и мераклии май също много,
И аз хич не обичам навалицата!
Много риба има по вашия край, ама и мераклии май също много,
Подобно нещо съм виждал само на един канал, той прав като конец и като погледнеш срещу течението - гора от пръчки!!!ribolovcho написа:при мене проблема е че не обичам много навалица,а то вервай ми има някаде към 300 човека ...
И аз хич не обичам навалицата!
Много приличен улов. Поздравления!
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво колега,страхотен репортаж,супер разказ и то с картинки
Щом поне си наперил каде да метнеш,значи си екстра,а пък и рибоци си наскубал

Щом поне си наперил каде да метнеш,значи си екстра,а пък и рибоци си наскубал

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!