Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един почти успешен излет
Един почти успешен излет
Здравейте колеги, с моете приятели чухме, че миналата седмица в язовира до града ( Одринци - платен ) изкарали доста прилични сомове между 40 и 60кг. и колко ни трябва аде петък вечер там. Още но втория час

На втория ден хванахме още едно сомче около 2 кг. и естествено бяха пуснати е двете. Плувката привечер ме изненада с една хубава бяла 2-2.5 кг. И общо взето това беше съществения риболов.

На втория ден хванахме още едно сомче около 2 кг. и естествено бяха пуснати е двете. Плувката привечер ме изненада с една хубава бяла 2-2.5 кг. И общо взето това беше съществения риболов.
-
- сериозен играч
тези бели бодли се получеват в периода на размножаване и се срещат в доста от шарановите риб , уклейка, платика , скобар, морунаж , бабушка и червеноперка.
Във вашия случей мисля, че тези бодли (пъпчици) и рибата показана е точно бабушка .
Във вашия случей мисля, че тези бодли (пъпчици) и рибата показана е точно бабушка .
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Знам ли, аз да питам че тук малко се сърдят като ги питаш нещо конкретноimitev72 написа:Колега Рикошет няма тайни , бяхме хвърлили 4 бр. дънни с 35 плетено с по две куки , на едната каракуда на другата грозд от торен червей.Малките сомчета се хванаха на червея. Въдиците ги пуснахме с лодка на 150 метра някъде. А бялата на жива рибка , на плувка около 10 метра от брега.

Мерси колега, макар да не се познаваме уважавам хората които могат освен да покажат снимки и да...кажат нещо полезно!

Късмет и по едрички следващия път ти пожелавам!

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.