Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

чудото на природата
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
чудото на природата
вьпреки крайния ми песимизьм и отврашение от хората,живота и пр. не мога да не се радвам когато видя подобни работи-с риск да прозвучи педалски и лигаво искам да кажа:ПИЧОВЕ,не се отчайваите!!!майката природа си знае работата...цивилизации са се развивали хиляди години и са упадали за няколко,милиони години акселерация са били затривани за няколко,динозаври са мрели и пр..има една книга-сборник разкази от един малко известен СРЬБСКИ автор-Мирослав Крлежа се казва,книгата се нарича "щурец под водопада"-в едноименния разказ става вьпрос за един лабилен псих. човек,дето живее с мьртвите,та отива той след поредния психиатьр в крьчмата,напива се заедно с некой си доктор Сирочек и доктора му казва:видях,докато пикаех едно щурче в кенефа,свиреше под водопада от пикня-представяш ли си?донесьл сьм му трохи-ела да го нахраним...и когато отиват,щурчето го няма,доктор Сирочек се изплю,злобно изстреля фаса в писоара и каза:това е-ВСИЧКИ сме фасове в пикочта...та мисьлта ми е-не унивайте колеги,както казах природата си знае работата-некой ден може и в Бьлгария да се завьди риба

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: чудото на природата
a може ли последните да се оТвъдят...така природно някак си?!5кила написа:..та мисьлта ми е-не унивайте колеги,както казах природата си знае работата-некой ден може и в Бьлгария да се завьди риба![]()
вьпреки мрежите,тока и простаците
![]()
![]()
![]()
![]()
наслука

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: чудото на природата
не могат...мааалко не ИМ достигаrikosheth написа:a може ли последните да се оТвъдят...така природно някак си?!5кила написа:..та мисьлта ми е-не унивайте колеги,както казах природата си знае работата-некой ден може и в Бьлгария да се завьди риба![]()
вьпреки мрежите,тока и простаците
![]()
![]()
![]()
![]()
наслука
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ето каква е световната тенденция..уви,скоро тук нема да стане
http://e-vestnik.bg/479/
http://e-vestnik.bg/479/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: