Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
Информация за яз.Кърджали
Ще откривам на Кърджали . Трябва ми инфо за нивото . Благодаря предварително .
Наслука на всички .
Наслука на всички .
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Информация за яз.Кърджали
Сутринта се върнах поради авария.Язовира е пълен да горе.Бях на Чам дере,но освен една лодка преди мене и един парашутист на брега,други нямаше.Но сигурно след това са дошли и други.Риба изобщо не играеше,а би трябвало 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

да пълен е яз.
-
- новобранец
Язовир Кърджали, Вила Боровица
Може ли да кажете на язовир Кърджали, вила Боровица дали може да се лови и има ли риба и каква
-
- ще става разбирач
Re: Язовир Кърджали, Вила Боровица
Да не говориш за хижа Боровица .Преди две седмици бях там но на палатка има условия за риболов
Re: Язовир Кърджали, Вила Боровица
Източват язовирите по цялата каскада,водата пада значително,предстои ремонтни дейности по съораженията.
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
Тръгнала е , а също излиза прилична бабушка
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
кво става колеги,как е хавата че не съм в час,но ми трябва всякакво инфо,на какво върви хишника по това време,колко градуса е водата.дончо-62 да каже-нали е от добрите,имали смисъл да се ходи по тоя край 

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
Никой нищо не казва, днес приготвих лодката и утре утивам на място да видя какво е положението, утре вечер ще пиша
все пак ако някой има някакво инфо нека сподели 

абе и без инфо пак ще го нападнем,имам мерак времето го проверих,точно за бяла риба.края на седмицата отлитам с аверите-елита на сомския

Риболовци.
- Don4o_62
- учете се от него
и аз нямам информация не съм ходил,но това време би трябвало да даде бяла,миналата година имахме добри риби точно това време,даже и големи мрежи хванахме
,а патлаците ни гледаха от високото и кълняха 
Люсиен къде смятате да ходите,по принцип горе трябва да се търси

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, днес бях там за да видя каква е ситуацията, в 7 сутринта вече бяхме на вода, ситуацията е следната, температурата на водата е 8 градуса, язовира в момента се пълни, пуснахме лодката на чамдере / мисля че така се казваше - втичалото на арда от кобиляне когато се идва/ миналата година по това време язовира бе пълен и там имаше много бяла, сега привидно изглежда че има вода но положението е трагично, страшно много буклук във водата който почти непозволява влачене, и като добавим че дълбочината е от порядака на 1м до 3м и така почти до първия завой след който се вижда хотела. Сонара почти непоказа риба а доста обикалях там, след което се преместихме надолу, към моста на сухово 200-300 м преди него бе и първия удар на 4м дълбочина втория бе след моста на същата дълбочина но за жалост неоспяхме да ги реализираме. Сонара показа много риба от 4 до 7м , времето бе страхотно, страхотна разходка си направихме но явно че до скоро празния язовир прецака рибата, надявам се ако някой има повече информация да сподели.
Относно скобара приятели бяха в неделя нагоре по реката 10-тима човека, по 4-5 скобара на човек но поне прилични риби. Това от мен
Относно скобара приятели бяха в неделя нагоре по реката 10-тима човека, по 4-5 скобара на човек но поне прилични риби. Това от мен

- Прикачени файлове
-
- 3.jpg (45.82 KiB) Преглеждано 2750 пъти
-
- 2.jpg (35.48 KiB) Преглеждано 2750 пъти
-
- 1.jpg (35.02 KiB) Преглеждано 2750 пъти
Здрасти бате,ще се ходи с 2 лодки,на мен ще ми е сефте,ще влачиме,силиконче,драшко-без клионк,чух че на тоя мост са ловили зимата от него бяла.Като гледам снимките на колегата,язовира е красив и има завет,че уикенда го дават до 8 м в секунда,това е добре за сом-горния слой по топъл,ще обърне водата,така дава на искара.Друго място за от лодка,освен тоя мост,ако знаеш да дава по това време-метни инфо.Кажи ако закачим мрежа кво правите,да не ме кълнът брякитата,стрелят ли от баирите и да отвърнем ли на войната.Отивам като всички рибари за риба и да си прекарам щастливо,не ми се воюва,в чуждо село керемидите падатDon4o_62 написа:и аз нямам информация не съм ходил,но това време би трябвало да даде бяла,миналата година имахме добри риби точно това време,даже и големи мрежи хванахме,а патлаците ни гледаха от високото и кълняха

Риболовци.