Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Изтрийте ми ,профила.
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
Изтрийте ми ,профила.
Изкам,да се възползувам,от закона -за изтриване и заличаване на редови потребителски профили,и мнения.
След многобройните свади и разпри, нямам избор освен да пусна тази тема. Който иска да му изтрия профила да пусне 1 (едно) съобщение в тази тема. Тя няма да бъде дебат или поредица от мнения. Профилите ще бъдат изтрити ,fixxer,
Темата е заключена,така че,пускам нова.Не съм доволен от много неща,не-изкам да ги изброявам,за да не-накърня форумният презтиж.Просто изкам да бъде изтрит моят профил,барабар с не-качествените ми мнения,или просто казано всички мнения.Ще си направя нов ник,и ще се постарая да бъда активен член,стига да има кой да ми го вдига,рейтинга де.

След многобройните свади и разпри, нямам избор освен да пусна тази тема. Който иска да му изтрия профила да пусне 1 (едно) съобщение в тази тема. Тя няма да бъде дебат или поредица от мнения. Профилите ще бъдат изтрити ,fixxer,
Темата е заключена,така че,пускам нова.Не съм доволен от много неща,не-изкам да ги изброявам,за да не-накърня форумният презтиж.Просто изкам да бъде изтрит моят профил,барабар с не-качествените ми мнения,или просто казано всички мнения.Ще си направя нов ник,и ще се постарая да бъда активен член,стига да има кой да ми го вдига,рейтинга де.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Изтрийте ми ,профила.
Администраторите не могат ли да получават лични съобщения от теб?
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Яну 15, 2011 1:03 am, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
PABLO,Админа е написал в ,,тази тема,, но след като е заключена
да земат да пуснат нова 

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Стойне , Пастис или Перно 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов