Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

СЕЗОН 2011
Модератор: nkolev66
-
- разбира нещата
Re: СЕЗОН 2011
spook написа:Е значи ние с Миро сме от младитещот днеска се топнахме ...
![]()
И как е хавата по Несебърската мерия???
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Много бистро, тихо и без рибно
но кефа си е пълен. Пак спамим яко

- Прикачени файлове
-
- IMAG0006.jpg (164.71 KiB) Преглеждано 1043 пъти
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
- spook
- ще става разбирач
Ами в това страхотно време си беше само за откриване на сезона

Риби естествено няма ..

Не сме капо де..

И естествено им се случи това на място:

Риби естествено няма ..
Не сме капо де..

И естествено им се случи това на място:
-
- разбира нещата
Ами в това страхотно време си беше само за откриване на сезона
Еееее благородно ви завиждам,днес до 15:30 бях на работа,и на връщане минах покрай "моряшкия"вълнолом-страхотна видимост,тихо време,пълно безветрие-мечта,ама след час и половина щеше да мръкне-та така
Пп:кой къпал-къпал:утре го дават един студен северозапад,за кратко,ма северозапад

Еееее благородно ви завиждам,днес до 15:30 бях на работа,и на връщане минах покрай "моряшкия"вълнолом-страхотна видимост,тихо време,пълно безветрие-мечта,ама след час и половина щеше да мръкне-та така

Пп:кой къпал-къпал:утре го дават един студен северозапад,за кратко,ма северозапад

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
- научил се да хвърля
малко снимки от тенерифе
- Прикачени файлове
-
- ето какво има в атлантика
- fish.jpg (78.01 KiB) Преглеждано 890 пъти
-
- научил се да хвърля
океан голям, риби много
Днес направих едно великденско гмуркане на хотел Ной. Бях с петицата на Нава, издържах около час вътре. Не че ми стана студено, ама освен дребно попчета друго движение на риба не видях. Видимост около 5 метра. Ама няма риба още бе. Имаше един колега с въдица, беше застанал точно до лодкостоянките и имаше 4-5 попчета. Той ме зариби че вчера един харпунджия е направил една връзка попчета, на мен толкова ми трябваше и бум у морето. Честит Ви празник.
Пашата обича смелите.
-
- разбира нещата
Днес направих едно великденско гмуркане на хотел Ной. Бях с петицата на Нава, издържах около час вътре.
Златко,важното е че си бил в морето а рибата ще дойде,ако не днес или утре,то другата седмица със сигурност-обещавам ти

Златко,важното е че си бил в морето а рибата ще дойде,ако не днес или утре,то другата седмица със сигурност-обещавам ти

В петък на 22-ри влязох на 'Романтика', с нагласата: " я видя риба, я не, но поне да си поплувам " Водата бистра някое и друго попче се мярка. Бях тръгнал да излизъм и до сами брега три платерини, направо не повярвах на очите си. Бяха някъде към 250 - 300 гр. Приближих се бавно, едната (сигурно най-любопитната) реши да ме огледа и това и беше грешката. За жалост я уцелих в корема и като хванах стрелата тя се отскубна и запраши със разпран тумбак. Адреналина на макс, и утре мисля пак да се топна, пък ако не риба поне удоволствието от гмуркането ....
Георги Маринов:
Генерален спонсор на Мтел,Енерго-про и Лукойл.
Аидее, още малко и ще тръгне миграцията, щом такива хаймани вече се въртят значи наближава времето. Къде беше това Романтика бе, някъде към Камчия ли?
Пашата обича смелите.
-
- разбира нещата
"Натепвам" шортиту,отгоре седмичката-и марш на "моряшкия" в Поморие-ей тъка за спорта 

Днес само каята беше плъзнала, но с едни надути кореми или на двойки се въртят около някое камъче, отказах се да я бия. Ще и дам май две седмици преднина. Видимоста беше много добра и водата поносима. Час и двадесет минути с петица неопрен, и то без да се правя на мъж, като усетих, че почва да ми става студено излязох.
Романтика е от Галата надоло по стълбите, но миналата година там имаше свлачище, и аз ходя от Фичоза и покрай носа. Сигурно и по стълбите се минава но не ми се мисли после нагоре с екипировката как ще е.
Романтика е от Галата надоло по стълбите, но миналата година там имаше свлачище, и аз ходя от Фичоза и покрай носа. Сигурно и по стълбите се минава но не ми се мисли после нагоре с екипировката как ще е.
Георги Маринов:
-
- разбира нещата
tolio_pm написа:"Натепвам" шортиту,отгоре седмичката-и марш на "моряшкия" в Поморие-ей тъка за спорта
С горепосоченото "обзавеждане" искарах 2 часа без проблеми,само дето ми измръзна дясната ръка,защото малкия вчера вземал дебелите ръкавички(3,3 мм.) да кара кайт,и ги съдрал на палеца.Видях ги ама не ми се връщаше да взимам другите

Риба никаква не видях,освен няколкото атерини в плиткача,и някое друго попче.
В началото(около 13:00) вятъра беше позаслабнал,но беше доста мътно,а после като отново усили и видомоста падна до към 1,5-2,0 м
пп:първите пет-шест минути положението с носа и горната устна .беше страшно

Как така бе Тольо? А оня делфин дето гмуркаше с часове на 30-40 м от кея в Поморие преди 2-3 дена кво ли е търсил?tolio_pm написа:Риба никаква не видях,освен няколкото атерини в плиткача,и някое друго попче.