Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Мнение от drebens »

qkomie написа:50 лв за скендера 20 лв за стената мисля че е нормално ..... На всички платени рибарници се плаща по 5 лв на пъчка и рибата се заплаща отделно . И излиза доста по скъпо от овчарица . Аз лични ще се радвам защото ще понамалеят хората и ще може да се ходи за риба нормално ... А сега е пълна лудница .
Там не е за богоизбрани,а за хора.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Нов рекорд принадлежащ на г-н Мънцони!изваденото змиьорище е като пожарникарски шланг!
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Питах дали ще вдигат таксите .... Казаха ми ,че няма такова нещо за сега :)
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Току що се връщам от скендера... пълна скръб!
24 часа 6 човека нямахме удар.... нямаше ги дори и дребните сомчета... а да не говорим за шарани и амури...
Доста студено, влажност 99%, тази сутрин имаше адска мъгла, не можеше да се види на повече от 10 м. Абсурдно бе да се разпъва с лодката, и съответно хвърляхме на посоки... резултата - абсолютно същият - НУЛЕВ!
Дандания с местата, презастъпване на резервации... мръсотията просто няма да я споменавам...
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

петко стоянов написа:Нов рекорд принадлежащ на г-н Мънцони!изваденото змиьорище е като пожарникарски шланг!
Какво е това змиорище,има ли снимки?
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Аз този път мисля да отида на стената .... Да пробвам каналетата . Навсякаде съм ходил но на стената най- много излизат . Миналата сряда като ходих имаше опънати мрежи по цялата стена сутринта към 5 . После като се прибирахме ги бяха извадили ... но рибата дали ще кълве от тия мрежи не се знае .
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

На стената Събота към 12ч. на обед имаше над 100 човека!!! На всеки 50см имаше въдица... не видях да ватят нещо интересно..
Може би проблема да е бил и земетресението в близкото село...
Carp Madness Bulgaria
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

И земетресението може да е виновно ...но по принцип сега водата мн е паднала и рибата на скендера кълве само на 1 място ... 2-3 метра разлика да има и не кълве . Това място не е Чашата . :) Аз ще направя снимки от стената на калалетата . По принцип винаги са над 30 бр
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Maverick написа:Току що се връщам......
Митаче,нали знаеш ,че там е въпрос на точно ПОСТАВЯНЕ на кукута със стръвта на точното място.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

петко стоянов написа: Митаче,нали знаеш ,че там е въпрос на точно ПОСТАВЯНЕ на кукута със стръвта на точното място.
И яко ранъ...
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Там знам местата, не беше проблема в точно поставяне :) Нали за целта имам лодка със сонар :) Не беше там работата... рибата просто я нямаше, водата която влизаше от канала беше ледена... дълбочината до розовата мрежа беше 2.20м., но риба не отчете никаде около чашата, садките и т.н... Абе на фидер колегата не можа да хване червеноперка :D Вие ми говорите за точното място :)

П.С. Това ми беше първият врътнат валат там.. по-принцип под 5-6 удара не съм падал.... ама!
Carp Madness Bulgaria
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

По принцип миналата година зимата . От 6 сутринта до 12 на обяд сме имали по 15 удара на амури по 10-15 кг ... Когато падна нивото на водата ... на 2-3 ходения едното е валат . Покачи ли се водата ще има пак хубави удари :) просто си е плитко и рибата е зад садките .... но има мн закачки и постоянно се къса там .
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

qkomie написа:50 лв за скендера 20 лв за стената мисля че е нормално ..... На всички платени рибарници се плаща по 5 лв на пъчка и рибата се заплаща отделно . И излиза доста по скъпо от овчарица . Аз лични ще се радвам защото ще понамалеят хората и ще може да се ходи за риба нормално ... А сега е пълна лудница .
:smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018
munci
новобранец
новобранец

Мнение от munci »

Мой приятел беше на стената по същото време и за 20 часа риболов е хванал "ГРИП" и четири/пет каракуди ! :D :D Незнам дали е от земетресението, но последните ни излети на овчарица са твърде слаби . Що се отнася до цената , лично мое мнение е , че цената не трябва да се вдига- не стига скъпия транспорт, лошите условия, ниския улов, че и цената да се увеличи.
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Аз мисля вечерта да да отида на стената за сомчета .... и утре през деня . Като се прибера ще пиша да ви кажа как е бил риболова .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”