Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
абе как ще е тегава...добре си е за средата на януариivalpetkov написа:днес на грудовската река тегава работа-27 бриани,10 костура и 1 червеноперка

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- ivalpetkov
- разбира нещата
дребни са и те това е-едрото се скатава някъде....f1team написа:абе как ще е тегава...добре си е за средата на януариivalpetkov написа:днес на грудовската река тегава работа-27 бриани,10 костура и 1 червеноперка

януари е...абе едрото ще да е на кирил и методий ама аз стигнах до площад тройката само

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Колега ivalpetkov на Кирил и Методи поизсъхнали малко , че днес времето бешу хубаво да знам дали утре да се пробвам с колата или пак да я оставя на пътя??Благодаря ти предварително за отговора и Н аслука

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска и аз бях с компанийка на Грудовска, настанихме се на около 500 м. от моста на Дебелт,резултата повече от плачебен,по 10-на риби на човек( таранки и червенопери) малко над педя.За стръв всякакви благинки за рибите,но явно днеска не искаше да се храни.Явно трябва да застудее повече за да се групира, а пътя е добре с колата влязохме доста навътре.
Ribarche
- ivalpetkov
- разбира нещата
общо взето доста по зле от предния излет ,а каква е причината да става по зле-не знам
,колегите ,който имат опит с тази река знаят...всъшност дори не знам как през цялата година дава тази река...

- ivalpetkov
- разбира нещата
Колега ivalpetkov на Кирил и Методи поизсъхнали малко , че днес времето бешу хубаво да знам дали утре да се пробвам с колата или пак да я оставя на пътя??Благодаря ти предварително за отговора и Н аслука
Пешо нали ти казвам братче-имаше всякакви коли влязли навътре,ама аз лично се страхувам от офф роуда-нямам опит с тамошния терен и месност иначе и майтап-коли бяха влязли-аз карам полу микробус и полу джип-но не влязах
хората знаят наклона и пътя и влизат по откъм дебелт-аз пера през полето откъм чешмата-нали трябва и да се спортува

Пешо нали ти казвам братче-имаше всякакви коли влязли навътре,ама аз лично се страхувам от офф роуда-нямам опит с тамошния терен и месност иначе и майтап-коли бяха влязли-аз карам полу микробус и полу джип-но не влязах

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Пробвах и на шарен червей но не ми пипна въобще
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абсолютно същото беше и при нас дереджето колега.Преди да се замъти водата беше горе- долу добре,но после всичко свърши.Ще чакаме по добри дни.
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
- S.Koychev
- разбира нещата
Имам едно въпросче? Къде е тая местност Кирил и Методий ? Освен свинарника ,друго по Грудовска нямам идея как се казва.
Ribarche
И аз го чувам за първи път.Като се има напредвид,че региона около Грудово и Дебелт го познавам

ааааа за там ли става на въпрос 

- S.Koychev
- разбира нещата
Като идваме от Ямбол, минаваме Грудово,след това има една чешма в ляво, в дясно има една отбивка не по нея , а продължаваме по главния път и след възвишението в дясно, там ли е или бъркам ? Май не мога обяснq коректно ама се дразня като незнам нещо.
Ribarche
- каридата
- учете се от него
Да бе там е,пътя се раздвоява,може и по двата пътя но десния е по добър.ПО левия гледам че оставят колите на едно възвишение.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Абе всеки път като видя ямболски коли по Средецка река и се чудя... Цяла Тунджа си имате, та до средецка река ли опряхте. Аз на тунджа имам само няколко кефала и едно голямо капо, но все си мисля, че Тунджа е далеч по-интересна за риболов река... Да биеш път от Ямбол до Дебелт за няколко брени си е луда работа.