Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помогнете относно ebay
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Помогнете относно ebay
Здравей, между другото, това е мое мнение, аз много много не вярвам на ebay, има много иметаций! Имам познати от различни народности + и англичани, които си продават много добри иметаций в ebay, като започнеш от дрехите и стигнеш до дет. играчки! Аз лично пазарувам от UK рибарски сайтове, често имат оферти, също така и от един немски, Askari-fishing.com , пробвай и в него! Успех! 

Да можеби си прав като неотбелязваш факта риск на китайска стокаGODzillata написа:jorro11 написа: Има обаче и един междинен вариант,при който сайта ,от който се поръчва(макар и европейски) се явява само посредник,а стоката идва направо от трета страна(извън ЕС) и там правилото за свободния митнически съюз(на ЕС) не важи.Така че гледай какво поръчваш.
Е....тогава просто не е внос от ЕС.
Rising_Force попита "обмитяват ли от UK или само ДДС слагат"...
Така че да гледа не к'во поръчва, а откъде е селъра.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък за колегите от форума пускам безплатно ЛИНК към тези телефони, та който иска да си купи за 80 лева и после да ги продава за 150 - 180.Amfibiq написа:Продавам уникални чисто нови реплики на IPhone 4G с две сим карти работещи едновременно и много други екстри по 180лв. за колегите от форума може и на 150лв.
Сега е момента да се отнеме точка oт репутацията на колегата Amfibiq.

Само нинджа може да настъпи друга нинджа!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно така е, не си прав и рекламата не може да е в подписа ти!
Моля те, махни я от там.
Моля те, махни я от там.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Готово ... просто съм нов по тия земи с форумите ... неща да провокирам никои... успех ви желая . . . 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Amfibiq, нищо лично, изглеждаш пич, но в този форум не е прието да се цакат колегите, още повече, че повечето се познаваме лично и сме приятели.
Е, ако вкарваш контейнер, ще платиш мито и ддс, но за единична бройка няма проблеми.
От DX всичко си идва работещо и доставката е безплатна.....нищо не плащаш в БГ - нито мито, нито ддс.
Поздрави и успехи в продажбите!

Е, ако вкарваш контейнер, ще платиш мито и ддс, но за единична бройка няма проблеми.
От DX всичко си идва работещо и доставката е безплатна.....нищо не плащаш в БГ - нито мито, нито ддс.

Поздрави и успехи в продажбите!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Колега ни най малко не бих цакъл колегите защото прохождам и се уча . . . на този спорт ... мога да ти покажа бележката (фактурата от митницата) при централна гараGODzillata написа:Amfibiq, нищо лично, изглеждаш пич, но в този форум не е прието да се цакат колегите, още повече, че повечето се познаваме лично и сме приятели.![]()
Поздрави и успехи в продажбите!![]()

- GODzillata
Пратка под 2 кг. (ако не е с обявена висока стойност) по принцип не се заглежда от митницата. 

Ако не е тайна кога си получил последната си покупка която пристига от извън ЕС?GODzillata написа:Пратка под 2 кг. (ако не е с обявена висока стойност) по принцип не се заглежда от митницата.
някак не виждам смисъл да повтарям неща които съм написал по горе ако трябва данапиша скрипт за ауто реплей който да обяснява едно и също след всеки пост

нищо лично някои неразбират какво им се говори и трябва да повториш ... някой разбират и въпреки това си знаят техното ... трети просто не ги интересува

поздрави на всички

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Спрете се вече, време е 

- Rising_Force
- вече хвърля и на тежко
Колеги не се карайте аз попитах за мита или ддс.В петък си поръчах от ebay днес дойдоха макарите.
- GODzillata
Не е тайна! Вчера ми пристигна пратка от Китай - проблеми ник'ви!Amfibiq написа: Ако не е тайна кога си получил последната си покупка която пристига от извън ЕС?
Та можеш и това да си сложиш в скрипта.

По-здрави!

- deqn@
- вече хвърля и на тежко
това не е точно така защото ако четеш внимателно обявата там е описано дали е ментеkris-uk написа:Здравей, между другото, това е мое мнение, аз много много не вярвам на ebay, има много иметаций! Имам познати от различни народности + и англичани, които си продават много добри иметаций в ebay, като започнеш от дрехите и стигнеш до дет. играчки! Аз лично пазарувам от UK рибарски сайтове, често имат оферти, също така и от един немски, Askari-fishing.com , пробвай и в него! Успех!
Аз си пазарувам често от еbay и до сега съм нямал проблеми нито с мито нито с доставки и тн
- jorro11
- ще става разбирач
Има време...мой приятел лятото си поръча 2 макари DAIWA emblem в обявата,на които много добре се четеше с големи букви произведени в Япония само дето като дойдоха се оказаха китайски или тайландски и с пластмасови шпули.Един съвет специално за ebay-uk пише ли на обявата Бирмингам бягай далечеdeqn@ написа: това не е точно така защото ако четеш внимателно обявата там е описано дали е менте
Аз си пазарувам често от еbay и до сега съм нямал проблеми нито с мито нито с доставки и тн