5 литра импрегнатор за камък супер изгодно

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Заключено
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

5 литра импрегнатор за камък супер изгодно

Мнение от evgeniboy »

Здравейте, скоро правих ремонт и малко се поизхвърлих с импрегнатора, купил съм 5 литра повече и сега ми останаха. Който се занимава с това знае за какво служи, а за останалите ще кажа че аз си мазах римската мозайка с него и след това я полирах ръчно.
HIDRO – 43 – защитен препарат на водна основа за мрамори, гранити и естествени камъни. Това го копирах от сайта на фирмата вносител. От там когато го купих струваше 43,00 лева (преди 2 месеца). Ето линк всеки сам може да провери. http://www.ba-bo.eu/producti1.htm
В магазина ми казаха , че е много добър и за надгробни плочи и мрамора отстрани, защото го предпазва от влага и замърсяване в последствие. Разхода на 1 литър е 25 квадратни метра (така пише на етикета) и аз така го нанесах. Ето и цената в един случайно открит сайт http://www.camdiam.com/show_product.php?cat_id=140
С оглед на това че вече не ми върши работа и може да си остане така, цената ми е 18 лева за литър, като за колеги извън Пловдив пращам по Еконт за ваша сметка. За контакти в темата , на ЛС или на телефон 0878262332 Евгени.
П.С. На всеки ще пратя и кратко опътване за използването на препарата , каквото получих и аз в магазина. Бутилките са по 1 литър така че може да пратя 1 или 2 , няма проблем.
Изображение
Изображение
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: 5 литра импрегнатор за камък супер изгодно

Мнение от evgeniboy »

Забравих да спомена че може и бартер за нещо рибарско...ако се интересувате и предлагате някакво такъмче пишете на ЛС.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

evgeniboy написа:С оглед на това че вече не ми върши работа и може да си остане така, цената ми е 18 лева за литър, като за колеги извън Пловдив пращам по Еконт за ваша сметка.
И това според теб е супер изгодно ??? :roll: Пазара е пълен с вносни импрегнатори на тази и под тази цена. Извинявам се за спама, но с това се занимавам и знам много добре цените!
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Мънцата написа:
evgeniboy написа:С оглед на това че вече не ми върши работа и може да си остане така, цената ми е 18 лева за литър, като за колеги извън Пловдив пращам по Еконт за ваша сметка.
И това според теб е супер изгодно ??? :roll: Пазара е пълен с вносни импрегнатори на тази и под тази цена. Извинявам се за спама, но с това се занимавам и знам много добре цените!
И улиците са пълни с форд и мерцедес, знам че има много евтини и ти си свикнал да работиш с тях , но всеки си прави избор сам за себе си...вдигни телефона на фирмата и питай колко струва точно този , като знаеш толкова.....еййййй аман спамери
Мънцата

Мнение от Мънцата »

evgeniboy написа:И улиците са пълни с форд и мерцедес, знам че има много евтини и ти си свикнал да работиш с тях ....
Колега, нямах намерение да влизам в полемики, но леко ме провокира :D Първо - след като не знаеш с какви продукти работя, недей да се изказваш неподготвен. Имам претенциите да знам всеки препарат за камък на пазара, защото както казах, с това си вадя хляба :wink: Не ми говори за мерцедеси, след като си нямаш хабер от материята :wink:
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Мънцата написа:
evgeniboy написа:И улиците са пълни с форд и мерцедес, знам че има много евтини и ти си свикнал да работиш с тях ....
Колега, нямах намерение да влизам в полемики, но леко ме провокира :D Първо - след като не знаеш с какви продукти работя, недей да се изказваш неподготвен. Имам претенциите да знам всеки препарат за камък на пазара, защото както казах, с това си вадя хляба :wink: Не ми говори за мерцедеси, след като си нямаш хабер от материята :wink:
Да те хората от склада също си нямат хабер, аз отидох , исках най-доброто и те ми дадоха това , ама ти си най-големия майстор и всичко знаеш...и на всяка манджа си меродия!!! Моля модераторите да заключат темата, вече не се продава препарата, ще го подаря на някой , но няма да влизам в полемики с разни майстори дето майсторлъка им е по цял ден пред компютъра!!!!
Последно промяна от evgeniboy на Пон Яну 17, 2011 2:55 pm, променено общо 2 пъти.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

ОК, ти си знаеш. Жив и здрав :wink:
Заключено

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”