СъРФ ПРЪЧКА

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

:)

Мнение от Husmen1983 »

колеги за около 200лв може да се вземе сравнително добра сърф-пръчка вчера ги гледах в мазина на Grauvel вав Варна,та скоро ще пробвам пръчката на моя приятел и ако наистина дава по добри резултати ще си сменя пръчките на сърф,след пробата ще дам повече информация относно колко метра хвърля
за сега нямам такъв.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Абе на мен лодка ми трябва,ама си я задръж,че и на теб също навярно(2 загребвания-ГОЛЯМ КЕФ)
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Костурче каква ти е лодката, че ме заинтригува?
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от kalkan4o »

Husmen1983 написа:колеги за около 200лв може да се вземе сравнително добра сърф-пръчка вчера ги гледах в мазина на Grauvel вав Варна,та скоро ще пробвам пръчката на моя приятел и ако наистина дава по добри резултати ще си сменя пръчките на сърф,след пробата ще дам повече информация относно колко метра хвърля
Аз имам една пръчка за хвърляния от плажа с нея определено постигам по големи дистанций но не повече от 10-15 метра.Но си е голямо дърво...основно я ползвам за хвърляне на ракети върши супер работа.Общо взето пръчка над 3,5 либри вече не купувам в риболова на шаран дори аз мисля че 3либри и 2,75 са най-добрите вариянти.

Все пак да не забравяме ,че далечината на замятането не зависи чак толкова много от въдицата колкото от задмакарното устройство :lol: .

Примерно аз да зема и пръчката с които тоя хвърля 270 метра ако хвърля 110-120 даже ще е много ми другите 150 са от техника :shock: .
Последно промяна от kalkan4o на Чет Апр 19, 2007 10:17 am, променено общо 1 път.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: например

Мнение от veso »

ceno cenov написа: но защо тогава шаранджиите и от световна класа не използват такива сърфове а обикновени шаранджииски прътове.

е това и аз се питам ,значи за море хубаво ще стават на дунава пак добре ама на язовир сакън не, там само с лодка ще се разпъва по двеста и повече метра щото тея пръти не са за там - нещо такова ми звучи

сигурно има причина и мисля че който е държал в ръката си такава пръчка ще я знае каква е - остава само да я сподели!
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

здр колеги

Мнение от Husmen1983 »

купих си сърф пръчка на тръбуко.и сега в събота я пробвах.наистина пръчката мята с около 15-20 повече от нормалните.може би приятеля ми които беше до мен не може да мята или пък наистина е фактор пръчката.но на мен ми допада.добре балансиране е с леко мек връх.
за сега нямам такъв.
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Re: здр колеги

Мнение от seefeel »

Husmen1983 написа:с леко мек връх.
===============================
все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ць.ць-лодката е САМО ЕДНА-уфимка 22 :idea: :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

глупости

Мнение от Husmen1983 »

все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве
===========================================
изв колега но да си чувал за звънец?или за сигнализатор?какво общо има върха на пръчката с кълването?ти като отидеш на язовира цели часове върха ли гледаш?накара ме да се смея..................
за сега нямам такъв.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: глупости

Husmen1983 написа:все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве
===========================================
изв колега но да си чувал за звънец?или за сигнализатор?какво общо има върха на пръчката с кълването?ти като отидеш на язовира цели часове върха ли гледаш?накара ме да се смея..................
ми ти,пич ,чувал ли си за фидер?кви "сигнализатори "се слагат там?ако е КОЛ на дунава,нема как да разбереш,освен ако не е ...КОЛ?ми,да-с шасове гледам фидера...както и дунавската дьнна-без ЗВЬНЕЦ :wink: ама смях...я не се ебавай с колегата :idea: вьрха на прьшката има МНОО общо с кьлването,да знайш :lol: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Гледам и тая тема стана две в едно.Спама е лошо нещо момчетаааааа...после не се сърдете на някой дето ви е делнал поста или ви е баннал.За сега само ви подсещам.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

я,да позная кой е преебан..мисля,мисля.....наш кво ми хрумна?АЗ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Преебания е тоя дето е пуснал темата щото се интересува от нещо и иска да развие тема с колеги.Обаче винаги се намира някой дето си умре да пише всичко друго ама не и по темата.Както и да ти го обясня няма да ме разбереш щото виждам не искаш .Абе нещо като да викаш на другите да си събират боклуците ате да си ги метат по полета и язовири.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

5кила написа:я,да позная кой е преебан..мисля,мисля.....наш кво ми хрумна?АЗ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Виж брато готин си ,но дори половината от мненията ти не са по темите...все пак това е рибарски форум да не забравяме за какво сме се сабрали тука.Не съм аз този които трябва да те съди,но като съфорумец и колега те моля да поналамиш спама, може и да се цензурираш все пак има деца и жени...самия аз съм дете на 16 а се държа дваж триж дори по сериозно от тебе :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

в теб хлеба-в теб НОЖА...срещу рьжен не се рита,викаш :wink: айде,айде-не сьм аз този дет говориммм ,
ммммм,
простотии-как виждаш -помагам на младежите доколко мога..ДА?
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”