Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

СъРФ ПРЪЧКА
Модератор: bobopeli
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Павел Иванов написа:Косьо без да се обиждаш ама май баш пусналият темата не му е много зор да развива каквото и да било освен да дава компетентни мнения по неща за които е малце некомпетентен

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе нещо сьм атакуван отсекьде....полвиннта от мненията ми беха по вьпроса.полвинта от ПИ4ОВЕТЕ ЗЕХА ТА НЕ ОТГОВАРЯТ-аз сьм до тука-както винаги сьм казвал-вжте шуно местенце-2!!!!колко отговора и коло видяни.....па нека не е по ТЕМАТА,мерси ти пиш,калканшо за ра збиранетоkalkan4o написа:Виж брато готин си ,но дори половината от мненията ти не са по темите...все пак това е рибарски форум да не забравяме за какво сме се сабрали тука.Не съм аз този които трябва да те съди,но като съфорумец и колега те моля да поналамиш спама, може и да се цензурираш все пак има деца и жени...самия аз съм дете на 16 а се държа дваж триж дори по сериозно от тебе5кила написа:я,да позная кой е преебан..мисля,мисля.....наш кво ми хрумна?АЗ????![]()
![]()
![]()
.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
4ааак сега видех,4е сьм и НЕкомпетентен...ьхь,колко то4но?
да се ебем у тьпако?...НЕкомпетентен?я,да 4уем КОМПЕТЕНТНИТЕ от цела Бьлгария?яяя,май нема такива!!!!защо ли?защото,вероятно,ТАКА!!!аз сьм компетентен-питайте бе!!!ПИТАЙТТТЕ,кво мога -ще кажа...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
5кила написа:ах,ше се ядосааах...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
Re: глупости
==========----Husmen1983 написа:все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве
===========================================
изв колега но да си чувал за звънец?или за сигнализатор?какво общо има върха на пръчката с кълването?ти като отидеш на язовира цели часове върха ли гледаш?накара ме да се смея..................
Aмаааан от разбирачи.Хусмен не го приемаи лично ама седни и прочети или гледаи някое филмче за това как и за какво се ползват сърфовете.То маи за т'ва и не ги ползват за шарани и тем подобни а за морето където си го бучкаш на стоиката да срърчи -т.е. те са наи вече за морски/океански риболов-където водната шир е голяма и се търсят големи дистанции.
фидера е друга работа ама наистина с 4асове си го гледам и си ми праи много КЕФ
че си си купил нова пръчка -ок-честито ама като не си сигурен точно за какво е не се дразни с тези които се опитват да ти дават съвет

- Husmen1983
- научил се да хвърля
въобще нямам намерение
Aмаааан от разбирачи.Хусмен не го приемаи лично ама седни и прочети или гледаи някое филмче за това как и за какво се ползват сърфовете.То маи за т'ва и не ги ползват за шарани и тем подобни а за морето където си го бучкаш на стоиката да срърчи -т.е. те са наи вече за морски/океански риболов-където водната шир е голяма и се търсят големи дистанции.
че си си купил нова пръчка -ок-честито ама като не си сигурен точно за какво е не се дразни с тези които се опитват да ти дават съвет
да се дразня с никои ама с никои.просто пуснах темата за да разбера дали някои друг има опит със сърф пръчка която ползва за риболов на шаран това е.аз честно никога не гледам върха на пръчката не мога цял ден да я гледам та да разбера дали ми кълве или не.интересно ми е ако отидеш по човешки нужди или е вечер какво правиш?без звънци,без каквито и да е звучни индикатори?все пак твоя начин на кеф си е твои и продължаваи да се кефиш така.това е за едното.
където водната шир е голяма и се търсят големи дистанции.
на платен водоем си.през лятото.където знаеш че рибата през деня е много на вътре или пък знаеш че собственика на водоема храни рибата точно където си мисли че никои не може да заметне.няма ли да търсиш мах дистанция?или ще я хвърлиш 30 м пред тебе с надежда че някои заблуден може да се хване?приемам е сърф пръчката е за море но защо да не ми служи и за замятане на голяма дистанция при улов на шаран.това е.
да се дразня с никои ама с никои.просто пуснах темата за да разбера дали някои друг има опит със сърф пръчка която ползва за риболов на шаран това е.аз честно никога не гледам върха на пръчката не мога цял ден да я гледам та да разбера дали ми кълве или не.интересно ми е ако отидеш по човешки нужди или е вечер какво правиш?без звънци,без каквито и да е звучни индикатори?все пак твоя начин на кеф си е твои и продължаваи да се кефиш така.това е за едното.
където водната шир е голяма и се търсят големи дистанции.
на платен водоем си.през лятото.където знаеш че рибата през деня е много на вътре или пък знаеш че собственика на водоема храни рибата точно където си мисли че никои не може да заметне.няма ли да търсиш мах дистанция?или ще я хвърлиш 30 м пред тебе с надежда че някои заблуден може да се хване?приемам е сърф пръчката е за море но защо да не ми служи и за замятане на голяма дистанция при улов на шаран.това е.
за сега нямам такъв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: :)
kalkan4o написа:Аз имам една пръчка за хвърляния от плажа с нея определено постигам по големи дистанций но не повече от 10-15 метра.Но си е голямо дърво...основно я ползвам за хвърляне на ракети върши супер работа.Общо взето пръчка над 3,5 либри вече не купувам в риболова на шаран дори аз мисля че 3либри и 2,75 са най-добрите вариянти.Husmen1983 написа:колеги за около 200лв може да се вземе сравнително добра сърф-пръчка вчера ги гледах в мазина на Grauvel вав Варна,та скоро ще пробвам пръчката на моя приятел и ако наистина дава по добри резултати ще си сменя пръчките на сърф,след пробата ще дам повече информация относно колко метра хвърля
Все пак да не забравяме ,че далечината на замятането не зависи чак толкова много от въдицата колкото от задмакарното устройство.
Примерно аз да зема и пръчката с които тоя хвърля 270 метра ако хвърля 110-120 даже ще е много ми другите 150 са от техника.
За бракониерите само слънчаци
!

-
- разбира нещата
Re: въобще нямам намерение
Разбира се че може да и се сложи някакъв звънец или да я сложиш на род под(ама да не го обърне) но пак казвам че тя си е измислена за риболов при които за индикация служи върха ,затова е и по-мек,а пръчката мощна.Върхът се вдига възможно наи -високо за да не пречи прибоя,така влакното минава над него и вълните не оказват влияние.
Няма ядове и в тъмното да и сложиш една фосфорна ампула на върха и всичко е ок-видимостта е идеална,аз така процедирам с фидера .
При мен дистанция от над 100мт не е проблем,а и както каза калканчо със сърфа няма да мяташ 200мт а 10-15 мт повече
Няма ядове и в тъмното да и сложиш една фосфорна ампула на върха и всичко е ок-видимостта е идеална,аз така процедирам с фидера .
РазпъвашHusmen1983 написа:на платен водоем си.през лятото.където знаеш че рибата през деня е много на вътре или пък знаеш че собственика на водоема храни рибата точно където си мисли че никои не може да заметне.няма ли да търсиш мах дистанция?или ще я хвърлиш 30 м пред тебе с надежда че някои заблуден може да се хване?приемам е сърф пръчката е за море но защо да не ми служи и за замятане на голяма дистанция при улов на шаран.това е.
При мен дистанция от над 100мт не е проблем,а и както каза калканчо със сърфа няма да мяташ 200мт а 10-15 мт повече