СъРФ ПРЪЧКА

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Косьо без да се обиждаш ама май баш пусналият темата не му е много зор да развива каквото и да било освен да дава компетентни мнения по неща за които е малце некомпетентен :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Павел Иванов написа:Косьо без да се обиждаш ама май баш пусналият темата не му е много зор да развива каквото и да било освен да дава компетентни мнения по неща за които е малце некомпетентен :wink:
:? И аз Споделям това мнение горе.......и замълчавам 8) може и да греша..........може и не.......... 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

kalkan4o написа:
5кила написа:я,да позная кой е преебан..мисля,мисля.....наш кво ми хрумна?АЗ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Виж брато готин си ,но дори половината от мненията ти не са по темите...все пак това е рибарски форум да не забравяме за какво сме се сабрали тука.Не съм аз този които трябва да те съди,но като съфорумец и колега те моля да поналамиш спама, може и да се цензурираш все пак има деца и жени...самия аз съм дете на 16 а се държа дваж триж дори по сериозно от тебе :wink: .
бе нещо сьм атакуван отсекьде....полвиннта от мненията ми беха по вьпроса.полвинта от ПИ4ОВЕТЕ ЗЕХА ТА НЕ ОТГОВАРЯТ-аз сьм до тука-както винаги сьм казвал-вжте шуно местенце-2!!!!колко отговора и коло видяни.....па нека не е по ТЕМАТА,мерси ти пиш,калканшо за ра збирането :idea: :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

4ааак сега видех,4е сьм и НЕкомпетентен...ьхь,колко то4но? :oops: да се ебем у тьпако?...НЕкомпетентен?я,да 4уем КОМПЕТЕНТНИТЕ от цела Бьлгария?яяя,май нема такива!!!!защо ли?защото,вероятно,ТАКА!!!аз сьм компетентен-питайте бе!!!ПИТАЙТТТЕ,кво мога -ще кажа...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ах,ше се ядосааах... :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:ах,ше се ядосааах... :lol:
:idea: Ти като луд с картечница..........Става въпрос че тоз който е пуснал темата не му пука а другИ се карат........И ПИШИ ПО ЯСНО ЧЕ ТЕ ЧЕТА ПО 60 ПЪТИ ДА ПРОУМЕЯ КВО СИ ПИСЪЛ И КВО МИСЛИШ :smt017 :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

трийте модераторите,трийте,ше гадно стана..........
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Аз ли грешно се изразявам :roll: :?: вие ли грешно ме разбирате незнам.Искам само да кажа на тези дето ритат срещу модовете ,че ако не са те ,с тези спамери един ден всичките форуми и теми ще са като една.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

АМИН
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Re: глупости

Мнение от seefeel »

Husmen1983 написа:все пак върхът служи за индикация при кълването,то ако е кол как ще разбереш че ти кълве
===========================================
изв колега но да си чувал за звънец?или за сигнализатор?какво общо има върха на пръчката с кълването?ти като отидеш на язовира цели часове върха ли гледаш?накара ме да се смея..................
==========----
Aмаааан от разбирачи.Хусмен не го приемаи лично ама седни и прочети или гледаи някое филмче за това как и за какво се ползват сърфовете.То маи за т'ва и не ги ползват за шарани и тем подобни а за морето където си го бучкаш на стоиката да срърчи -т.е. те са наи вече за морски/океански риболов-където водната шир е голяма и се търсят големи дистанции.
фидера е друга работа ама наистина с 4асове си го гледам и си ми праи много КЕФ

че си си купил нова пръчка -ок-честито ама като не си сигурен точно за какво е не се дразни с тези които се опитват да ти дават съвет :smt021
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

въобще нямам намерение

Мнение от Husmen1983 »

Aмаааан от разбирачи.Хусмен не го приемаи лично ама седни и прочети или гледаи някое филмче за това как и за какво се ползват сърфовете.То маи за т'ва и не ги ползват за шарани и тем подобни а за морето където си го бучкаш на стоиката да срърчи -т.е. те са наи вече за морски/океански риболов-където водната шир е голяма и се търсят големи дистанции.
фидера е друга работа ама наистина с 4асове си го гледам и си ми праи много КЕФ

че си си купил нова пръчка -ок-честито ама като не си сигурен точно за какво е не се дразни с тези които се опитват да ти дават съвет

да се дразня с никои ама с никои.просто пуснах темата за да разбера дали някои друг има опит със сърф пръчка която ползва за риболов на шаран това е.аз честно никога не гледам върха на пръчката не мога цял ден да я гледам та да разбера дали ми кълве или не.интересно ми е ако отидеш по човешки нужди или е вечер какво правиш?без звънци,без каквито и да е звучни индикатори?все пак твоя начин на кеф си е твои и продължаваи да се кефиш така.това е за едното.
където водната шир е голяма и се търсят големи дистанции.
на платен водоем си.през лятото.където знаеш че рибата през деня е много на вътре или пък знаеш че собственика на водоема храни рибата точно където си мисли че никои не може да заметне.няма ли да търсиш мах дистанция?или ще я хвърлиш 30 м пред тебе с надежда че някои заблуден може да се хване?приемам е сърф пръчката е за море но защо да не ми служи и за замятане на голяма дистанция при улов на шаран.това е.
за сега нямам такъв.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Husmen1983 Честито за пръчката много и големи риби да хващаш с нея !

Поработи с нея и кажи как се държи и ако найстина се постигат по големи дистанций и аз ша зи взема една специално за язовири пък макар да е за море то нали секо правило си има зключение !
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от kalkan4o »

kalkan4o написа:
Husmen1983 написа:колеги за около 200лв може да се вземе сравнително добра сърф-пръчка вчера ги гледах в мазина на Grauvel вав Варна,та скоро ще пробвам пръчката на моя приятел и ако наистина дава по добри резултати ще си сменя пръчките на сърф,след пробата ще дам повече информация относно колко метра хвърля
Аз имам една пръчка за хвърляния от плажа с нея определено постигам по големи дистанций но не повече от 10-15 метра.Но си е голямо дърво...основно я ползвам за хвърляне на ракети върши супер работа.Общо взето пръчка над 3,5 либри вече не купувам в риболова на шаран дори аз мисля че 3либри и 2,75 са най-добрите вариянти.

Все пак да не забравяме ,че далечината на замятането не зависи чак толкова много от въдицата колкото от задмакарното устройство :lol: .

Примерно аз да зема и пръчката с които тоя хвърля 270 метра ако хвърля 110-120 даже ще е много ми другите 150 са от техника :shock: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Re: въобще нямам намерение

Мнение от seefeel »

Разбира се че може да и се сложи някакъв звънец или да я сложиш на род под(ама да не го обърне) но пак казвам че тя си е измислена за риболов при които за индикация служи върха ,затова е и по-мек,а пръчката мощна.Върхът се вдига възможно наи -високо за да не пречи прибоя,така влакното минава над него и вълните не оказват влияние.
Няма ядове и в тъмното да и сложиш една фосфорна ампула на върха и всичко е ок-видимостта е идеална,аз така процедирам с фидера .
Husmen1983 написа:на платен водоем си.през лятото.където знаеш че рибата през деня е много на вътре или пък знаеш че собственика на водоема храни рибата точно където си мисли че никои не може да заметне.няма ли да търсиш мах дистанция?или ще я хвърлиш 30 м пред тебе с надежда че някои заблуден може да се хване?приемам е сърф пръчката е за море но защо да не ми служи и за замятане на голяма дистанция при улов на шаран.това е.
Разпъваш
При мен дистанция от над 100мт не е проблем,а и както каза калканчо със сърфа няма да мяташ 200мт а 10-15 мт повече
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

Инъче с тая въдица и една макаричка биг пит можеш да скриеш шапката на всички на плажа и да фърляш доста над останалите. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”