Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

риболов на бял червеи
Модератор: sapuna
риболов на бял червеи
на 18 март изкарах сулка на бял червеи.... това често ли се случва?
-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и като тьй и тьй сте отворили тази тема,вьпреки глупавия повод,предлагам да я превьрнем в нещо наистина полезно
понеже не видях в стрьв подрибности,може да уто4ним тук видовете,сьхранението,на4ина на риболов,присьствие в захранките и др полезни...аз напр,на младежа,любител на уклей мога да споделя,4е в кутииката с бял слагам по 2-3 капки портокалова или ягодова есенция за торти и не знам,дали си вьобразявам,но май има ефект
вие сте-ама айде да забравим за риболова на сулка с бял
инак активно ще се вклю4а сьс си4ко кьде знам по вьпроса 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- dimitar_
- сериозен играч
Като стана въпрос за аромат в белият червей може би колегата 5кила е прав , защото се сещам как преди две години един колега "скубеше" уклей и червенопера на бял червей . Около него хвърляха също на бял червей но вадеха 1-дно рибе спрямо 5-6 на колегата. Понеже се познавахме той каза какъв е "номера"- беше извадил десетина червейчета от " магарешки бодил" ( ранна пролет винаги има по едно червейче във всеки бодил ) и беше ги смесил в кутииката. Твърдеше че от миризмата след като се омешат уклея много я харесвал...
Да ви кажа честно и сега се чудя дали не ме метна в "трънето", но тогава го видях лично , пък и той не виждаше в мен конкуренция защото аз си дремех покрай дънарките...
Да ви кажа честно и сега се чудя дали не ме метна в "трънето", но тогава го видях лично , пък и той не виждаше в мен конкуренция защото аз си дремех покрай дънарките...
Колега, за 15 години стаж ми се е случвало 2 пъти да извадя бяла на "мартеничка". Едното си беше бебе - около 400-500 грама на плажа на Панчарево. Другото си беше истински рибок 1.5 кг. на Студена. Така , че случва се - веднъж на 7,5 години
. И в тая връзка много често съм се питал дали целенасочено си е хапвала червейчетата или е гонила дребосъка и се е нахакала на куката. Е питах я тая по-голямата ама не ми каза 

Мълчанието е злато, но ние не сме алчни
колега 5крика много мерси за полезното инфо
аз пак в белия слагам 1 2 или 3 ванилийки
сащо имам чувството че дава ефек не искам да се хваля но тази неделя аз изкарах едно уклеиче 320 гр мн хора от реката се сабраха около мен за да го видат лично и аз не бях виждал такова ама все пак това е касмет... бил съм просто на точното време един от другите колеки които бяха на реката го изтегли с едно кантарче от там знам колко тежи и тои даже каза някакво друго име но аз от валнение и не го запомних...