Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
На Тунджа дава на определени места, а те се пазят от ранни зори, а на Средецка места колкото искаш, а и нека има малко разнообразиеRaven написа:Абе всеки път като видя ямболски коли по Средецка река и се чудя... Цяла Тунджа си имате, та до средецка река ли опряхте. Аз на тунджа имам само няколко кефала и едно голямо капо, но все си мисля, че Тунджа е далеч по-интересна за риболов река... Да биеш път от Ямбол до Дебелт за няколко брени си е луда работа.

Ribarche
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От Ямбол до Дебелт си е слаба бира в сравнение с други "екскурзии", които правим, колегаRaven написа:Абе всеки път като видя ямболски коли по Средецка река и се чудя... Цяла Тунджа си имате, та до средецка река ли опряхте. Аз на тунджа имам само няколко кефала и едно голямо капо, но все си мисля, че Тунджа е далеч по-интересна за риболов река... Да биеш път от Ямбол до Дебелт за няколко брени си е луда работа.

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вчера след дълго обикаляне на прелялата и кална река Грудовска вече бях отписал риболова но по обяд ми хрумна че мога да пробвам и Факийска и така тръгнах към едно от любимите ми места и останах супер доволен от 1.00 часа до към 4.30 имах около 40-50 риби от които полвината доста прилични 300-400 грамови кефали и морунаши както някоя и друга бряна,бабушка и 2 нахални каракуди ето снимки от излета:

Наслука

Наслука

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектен излет отвсякъде, че и с хубави снимки, кефиш яко!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- ivalpetkov
- разбира нещата
браво....
ммддааа....интересно...доста интересно...
айде припкам за прогнозите за уйкенда 

Това къде по-точно на Факаийска колега, че и на мен ми се иска да пробвам долното течение, но изобщо не ги знам местата?fishing.ivo6a.com написа:Вчера след дълго обикаляне на прелялата и кална река Грудовска вече бях отписал риболова но по обяд ми хрумна че мога да пробвам и Факийска и така тръгнах към едно от любимите ми места и останах супер доволен от 1.00 часа до към 4.30 имах около 40-50 риби от които полвината доста прилични 300-400 грамови кефали и морунаши както някоя и друга бряна,бабушка и 2 нахални каракуди ето снимки от излета:
...
-
- новобранец
Здравейте колеги!!! Ако може малко инфо за водоеми с.Крушевец,с.Ново Паничарево Раков дол . Щото мислим с колега да открием риболова . Благодаря Ви предварително!

- YordanDanev
- сериозен играч
Ново Паничарево е целогодишно забранен, Раков дол също, а Крушевец е обран бостан.Стамбата_70 написа:Здравейте колеги!!! Ако може малко инфо за водоеми с.Крушевец,с.Ново Паничарево Раков дол . Щото мислим с колега да открием риболова . Благодаря Ви предварително!![]()

-
- новобранец
Благодаря!!!
- S.Koychev
- разбира нещата
Утре ще ходя до село Димчево по работа, в района има ли къде да се лови нещо че ще имам свободно време.
Ribarche
Мандрата 

- S.Koychev
- разбира нещата
Мандрата много относително, ако може малко инфо,че там ми е непозната територия.Дайте съвет къде да отида да начеша малко крастата
Може и на лични да не товарим темата.

Ribarche
Прав си, че доста е относително.S.Koychev написа:Мандрата много относително, ако може малко инфо,че там ми е непозната територия.Дайте съвет къде да отида да начеша малко крастатаМоже и на лични да не товарим темата.
Знаеш ли къде се намират шлюзите?
Там излиза бряна на бял, а от външната страна кустур и дребна сулка на рибка.
- S.Koychev
- разбира нещата
Айде без спорове моля, аз питах къде да отида да начеша крастата вие на караница го обърнахте
Кажете някакъв път до местата за риболов , отивам за спорта не за сечене на маломерни риби.

Кажете някакъв път до местата за риболов , отивам за спорта не за сечене на маломерни риби.
Ribarche