Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Само ще си позволя да те коригирам колега - Риболовната линия има два края и...винаги на единия край има риба.salmo написа: Една риболовна линия има два края ...в горния край е човекът , рибарят т. е. аз , а на другия край е оловото , куршума , тежестта

Важното е да си изкарваме хубаво, па ако и риба хванем...ехееее!
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Всички знаем аджеба , дрейфа взема повече риба.Имам малко обяснение,мъча се
да отгатна коя е най важната причина
Какво мислите вие.
да отгатна коя е най важната причина

- Моряка
- кандидат преподавател
Обикновенно малките рибки(чепарето)не плуват вертикално само нагоре-надолу,иска се и малко-ветрило,както се вика.Че и доста пъти ,когато рибата е махната на ветрило взема по-добре.Че това е мойто обяснение на въпроса ти Чипи.Дали съм правchipi_ написа:Всички знаем аджеба , дрейфа взема повече риба.Имам малко обяснение,мъча се
да отгатна коя е най важната причинаКакво мислите вие.

А сега де? 

И аз мисля така. Никой не харесва вятъра в морето, но е факт, че се лови повече когато те бута на дрейф.
Моето мнение е едно към едно с твоето.Приятелите ми твърдят, че се облавя по голям районМоряка написа: Обикновенно малките рибки(чепарето)не плуват вертикално само нагоре-надолу,иска се и малко-ветрило,както се вика.Че и доста пъти ,когато рибата е махната на ветрило взема по-добре.Че това е мойто обяснение на въпроса ти Чипи.Дали съм прав![]()
а и въжето от котвата плаши рибата.Най важното за мен и логично, както го каза.

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Днес решихме да открием сезона и проба на новата лодка
Както очаквахме риба не хванахме но направихме прекрасна разходка
[url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u ... PG[/img]

[/url]
Както очаквахме риба не хванахме но направихме прекрасна разходка
[url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u ... PG[/img]
Ето кой откри сезона първи в този раздел. Браво колеги! Само...лодката дали не е по-длъга от колата? 

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Багажника и той стърчи назад просто не се вижда добреШморхи написа:Ето кой откри сезона първи в този раздел. Браво колеги! Само...лодката дали не е по-длъга от колата?

Ама и качването върху джипката не е било лесно
Хондата е над 70 кг ако не се лъжа... Но това са подробности важното е да си подготвен от рано за сезона 

-
- сериозен играч
27_03_2011г
Пробвахме как са поповете около остров св.Иван , но там заради дълбочините нещата се случват по-късно. Намерихме и втората пещера .Много по-внушителна от другата. Невероятна разходка се получи. Благодаря на дружината...
СНИМКИ
Много красиво място но му е рано за риболов. Кефа е по важен понякога ..
Хайде момчета..Не остана
Пробвахме как са поповете около остров св.Иван , но там заради дълбочините нещата се случват по-късно. Намерихме и втората пещера .Много по-внушителна от другата. Невероятна разходка се получи. Благодаря на дружината...
СНИМКИ
Хайде момчета..Не остана

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
[quote="rimohit"]27_03_2011г
.............Много красиво място но му е рано за риболов. Кефа е по важен понякога ..
Повече от прав си Тишо ,риба и охлюви има още от миналата година ,ама сефтето за тая още не съм направил ....а така ми отесня вече ...Искренно ви завиждам за приятно изкарания излет
.
.............Много красиво място но му е рано за риболов. Кефа е по важен понякога ..
Повече от прав си Тишо ,риба и охлюви има още от миналата година ,ама сефтето за тая още не съм направил ....а така ми отесня вече ...Искренно ви завиждам за приятно изкарания излет

Ние я метнахме

Златните,стръв- астахос,водата- 6,5 градуса,кеф-на макс

Златните,стръв- астахос,водата- 6,5 градуса,кеф-на макс

За да поискаш, трябва да дадеш
А и рибка има ...какво му трябва на човек да е зареден с положителни емоции. Лека и успешна седмица на всички
.

Уфффф, Голям излет! Браво! И рибата ще дойдеrimohit написа:27_03_2011г
СНИМКИ
Хайде момчета..Не остана