Помогнете относно ebay

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

kris-uk
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Помогнете относно ebay

Мнение от kris-uk »

Здравей, между другото, това е мое мнение, аз много много не вярвам на ebay, има много иметаций! Имам познати от различни народности + и англичани, които си продават много добри иметаций в ebay, като започнеш от дрехите и стигнеш до дет. играчки! Аз лично пазарувам от UK рибарски сайтове, често имат оферти, също така и от един немски, Askari-fishing.com , пробвай и в него! Успех! :drinkers:
Аватар
Amfibiq
новобранец
новобранец

Мнение от Amfibiq »

GODzillata написа:
jorro11 написа: Има обаче и един междинен вариант,при който сайта ,от който се поръчва(макар и европейски) се явява само посредник,а стоката идва направо от трета страна(извън ЕС) и там правилото за свободния митнически съюз(на ЕС) не важи.Така че гледай какво поръчваш.

Е....тогава просто не е внос от ЕС.
Rising_Force попита "обмитяват ли от UK или само ДДС слагат"...
Така че да гледа не к'во поръчва, а откъде е селъра. ;)

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Amfibiq написа:Продавам уникални чисто нови реплики на IPhone 4G с две сим карти работещи едновременно и много други екстри по 180лв. за колегите от форума може и на 150лв.
Аз пък за колегите от форума пускам безплатно ЛИНК към тези телефони, та който иска да си купи за 80 лева и после да ги продава за 150 - 180. :mrgreen:

Сега е момента да се отнеме точка oт репутацията на колегата Amfibiq. Изображение
Да можеби си прав като неотбелязваш факта риск на китайска стока :) един дойде счупен един не тръгна а другите бяха наре. Да можеби са по 80 лв ако не сложиш и ДДС коеот задължително начисляват на митницата и съвсем случаино при мен този телефон се узовава на 132 лева :) е извинявай, че искам да искарам едни ПОЧТИ 20 лв от това да дам на някой телефона веднага да е тестван че работи и така нататак все пак си е по сигурно а можеби не съм прав и нямам право да го правя това? ако е така някой просто да каже да си махна рекламката ;)
Само нинджа може да настъпи друга нинджа!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Точно така е, не си прав и рекламата не може да е в подписа ти!
Моля те, махни я от там.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Amfibiq
новобранец
новобранец

Мнение от Amfibiq »

Готово ... просто съм нов по тия земи с форумите ... неща да провокирам никои... успех ви желая . . . :!:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

:D :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Amfibiq, нищо лично, изглеждаш пич, но в този форум не е прието да се цакат колегите, още повече, че повечето се познаваме лично и сме приятели. :)

Е, ако вкарваш контейнер, ще платиш мито и ддс, но за единична бройка няма проблеми.
От DX всичко си идва работещо и доставката е безплатна.....нищо не плащаш в БГ - нито мито, нито ддс. ;)

Поздрави и успехи в продажбите! :smt023 :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Amfibiq
новобранец
новобранец

Мнение от Amfibiq »

GODzillata написа:Amfibiq, нищо лично, изглеждаш пич, но в този форум не е прието да се цакат колегите, още повече, че повечето се познаваме лично и сме приятели. :)

Е, ако вкарваш контейнер, ще платиш мито и ддс, но за единична бройка няма проблеми.
От DX всичко си идва работещо и доставката е безплатна.....нищо не плащаш в БГ - нито мито, нито ддс. ;)

Поздрави и успехи в продажбите! :smt023 :drinkers:
Колега ни най малко не бих цакъл колегите защото прохождам и се уча . . . на този спорт ... мога да ти покажа бележката (фактурата от митницата) при централна гара :) от нова година има наредба да се спазва закона който е от извстно време ;) ... няма смисал да го преиначавам или да говоря глупости просто не съм такъв ... ако може да прекратиме спора за това :) :drinkers: и ако трябва ме глобете с още от ония точки ... и без това незнам за какво се получават и какво означават :) аз писах тук защото исках да вдъхна сили на колега които е решил да пазарува от е-бей ЮК и да му кажа че за него няма да има мито ако продавача не е извън границите на ЕС :) поздрави и успех на всички бих се радвал да помогна на който мога ;)
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Пратка под 2 кг. (ако не е с обявена висока стойност) по принцип не се заглежда от митницата. ;)
Аватар
Amfibiq
новобранец
новобранец

Мнение от Amfibiq »

GODzillata написа:Пратка под 2 кг. (ако не е с обявена висока стойност) по принцип не се заглежда от митницата. ;)
Ако не е тайна кога си получил последната си покупка която пристига от извън ЕС?
някак не виждам смисъл да повтарям неща които съм написал по горе ако трябва данапиша скрипт за ауто реплей който да обяснява едно и също след всеки пост :)
нищо лично някои неразбират какво им се говори и трябва да повториш ... някой разбират и въпреки това си знаят техното ... трети просто не ги интересува :)
поздрави на всички :finga: :finga: :finga:
:drinkers:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Спрете се вече, време е :)
Аватар
Rising_Force
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rising_Force »

Колеги не се карайте аз попитах за мита или ддс.В петък си поръчах от ebay днес дойдоха макарите.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Amfibiq написа: Ако не е тайна кога си получил последната си покупка която пристига от извън ЕС?
Не е тайна! Вчера ми пристигна пратка от Китай - проблеми ник'ви!
Та можеш и това да си сложиш в скрипта. Изображение

По-здрави! Изображение
Аватар
deqn@
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deqn@ »

kris-uk написа:Здравей, между другото, това е мое мнение, аз много много не вярвам на ebay, има много иметаций! Имам познати от различни народности + и англичани, които си продават много добри иметаций в ebay, като започнеш от дрехите и стигнеш до дет. играчки! Аз лично пазарувам от UK рибарски сайтове, често имат оферти, също така и от един немски, Askari-fishing.com , пробвай и в него! Успех! :drinkers:
това не е точно така защото ако четеш внимателно обявата там е описано дали е менте
Аз си пазарувам често от еbay и до сега съм нямал проблеми нито с мито нито с доставки и тн
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

deqn@ написа: това не е точно така защото ако четеш внимателно обявата там е описано дали е менте
Аз си пазарувам често от еbay и до сега съм нямал проблеми нито с мито нито с доставки и тн
Има време...мой приятел лятото си поръча 2 макари DAIWA emblem в обявата,на които много добре се четеше с големи букви произведени в Япония само дето като дойдоха се оказаха китайски или тайландски и с пластмасови шпули.Един съвет специално за ebay-uk пише ли на обявата Бирмингам бягай далече :)
Заключено

Обратно към “Разни”