Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

В ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА РИБАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВОДАТА,КЪСМЕТ!!!
Модератор: sapuna
с.ЛЕВСКИ-ЧАТМАТА-ЯЗ.ЛЕВСКИ
ПО ТОЧНО ВЪВ 'РИБОЛОВ НА ШАРАН' - 'ДОБРИЯТ УЛОВ' И 'ДОБРИЯТ УЛОВ2' 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
val1971 написа:Пропуснах да напиша,че някаква гадина изяждаше червея много бьрзо.
Вчера бях там.И мога да потвардя че някой хора имаха слука,но и аз седях до 2 часа.Имаше един колега с 4-5 шаранчета по кило и още толкова амурчета около 200-400 грама

Стръвта му беше царевица.Имаше и опити да се хване на рибка ,но за съжаление нищо.Аз също опитах на рибка резултата Ви е ясен.
Общо взето това е от вчера.Времето беше слънчево без никакви облаци и доста силен вятър.Като гледам снимките на колегите от този язовир всеки ден май има такъв вятър

За бракониерите само слънчаци
!

- Husmen1983
- научил се да хвърля
ГАДОСТ
колеги, от четвъртак бях в левски.цяла нощ студ и само един шаран.сутринта се видяхме с калканчо и като вадих въдиците един амур като илария.петък към 17 пак бях там.захранихме с 40-50 ракети царевица.нищо.събота още 50 ракети пак нищо.даже и удар няма.неделя пак 30 ракети и пак нищо.общо взето за 4 дена пълен провал.може би аз нямам късмет като много колеги на язовира.може би още рибата не е активна или вече не е толкова много.и все пак колегите които искат да отидат да се пробват лошо няма.наслука на колегите които ще отидат на левски на язовира.мен скоро няма да ме видите там. 

за сега нямам такъв.
- Husmen1983
- научил се да хвърля
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Цял ден бях капо и аз нямаше удар.Колегата от другата страна имаше няколко шаранчета и амурчета ,всичко дребно обаче.
Опитвах на рибка на царевица на червей на качамака които май забрави след себе си дори
и нищо и нищо не удари. Може би са настъпали ялови дни на Левси ,но 100% има и фактора на обезрибяването
.
Опитвах на рибка на царевица на червей на качамака които май забрави след себе си дори

За бракониерите само слънчаци
!

-
- новобранец
-
- ще става разбирач
Този колега колко ли рибки е имал за стръв,че като ги изхвърли да ги има по целия бряг от страната срещу помпенатаMartin Valkov написа:тази малка рибка,за която казваш че е омряла се казва Острица(говедарка).Тя се използва за стръв и прасто ниакой колега е езхвърлил във водата. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА КОМЕНТАРИТЕ !

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Големи амури педа и два праста.
Мои колега ходи на това място хванал е 10 на амура по педа и три праста и ги е пуснал а другите ловци са си ги прибрали щот си плащат.