Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболова около Русе

Мнение от tenesista_ »

В момента няма смисъл изчакай поне още месец!
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

knbis написа:
bachoivo написа:Добър ден/добър вечер, колеги :)
Хубави отзиви отникъде не идват, да го ева, лошо, ама все пак да питам отново: за ферибота нещо, някой? За топлата вода прочетох по-горе, като гледам и на маята дереджето е същото....абе не ми се седи в нас...

P.S. Някой ако може да ме опъти към топлата вода, че само там не съм ходил от вички общоизвестни места :) Мерси предварително!
вчера направих една разходка до ферибота,всичко е в лед.
утре с приятел мисля да се разходя до помпената да видим хавата как е там... пък може и да направим сефтето за тази година там :D !
...и колега, к'во стана на помпената? С разходката ли си останахте или половихте нещо? :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
knbis
новобранец
новобранец

Мнение от knbis »

изкаляхме се доста,мина един рибар с лодка и каза че само михалца на торен вървяло в момента там,сефтето не направихме но останахме доволни от разходката :D
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Днес ходих на Янтра !Бях в района на Бяла.На фидер хванах няколко морунажа и открих за тази година.Водата е леко мътна ,но рибите си взимат уставно.Ползвах само бял червей и в хранилката и на куката.Мисля,че ако си бях взел някаква фидер храна щах да разбия рибите,но тръгнах с идеята да ловя кефали а не им видях очите.При следващото затопляне пак съм там,но добре оборудван!

Изображение

Изображение

Изображение
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

От коя страна беше колега от към Стърмен ли ?
И имаше ли купища народ ?
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Да от към Стърмен,народ имаше доволно,но места си имаше.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Венци само не ми казвай , че не си носел спининга и не си пробвал някой воблер и блесна :evil:
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

ivo75 написа:Венци само не ми казвай , че не си носел спининга и не си пробвал някой воблер и блесна :evil:
Иво носех ги разбира се,но активноста на морунажа ме накара да се съсредоточа само на фидера и смятам,че не сгреших ,че не извадих спининга.Бях си седнал и си хапвах сандвичите(7 на брой) и си блеех на отсрещния бряг където пък колега ги дърпаше на изтичане.Интересното е ,че имаше игриви риби които си скачаха като да е лято.Незнам обаче какви бяха,но това не е чак толкова от значение.Доволен съм и с нетърпение очаквам следващия път.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

ivo75 написа:Венци само не ми казвай , че не си носел спининга и не си пробвал някой воблер и блесна :evil:
Венци да не е мазохист :lol: :lol: Да мята 5-6 часа за капо. Като за същото време с фин такъм на болонеза се вадят 20-30 кг и кефа е не по малък :wink:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

ivo75 написа:Абе за спорта трябваше да пробваш.Нямаш ли нови самоделки за тест.Да ти дам някой от мойте :lol:
По добре си вземи един ден почивка или отпуска и идвай с мен да ги поцепим ,за спининга има време.Сега се ловкат зимни риби и си е кеф отвсякъде!
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Колега Венци в крайна сметка кви риби изкара на фидера ?
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Добра вечер, колеги!
Днес, тъй като се отвори възможност да пообикалям със служебната кола :), се поразходих малко. Първо до ферибота ходих-леда се е разкъсал на места. Имаше един пич дето с директна 5-ца дърпаше здраво дребосъка (костурчета, косатчета, уклейки) с размер на кутре на 5годишно хлапе :) :) :)
После зад корабната минах, имаше 2-3 човека, ама никой нищо. Единия сутринта от 8 бил там и само един път имал бутане-нещото му откраднало му рибката и си заминало с нея.
Подновявам разходките края на февруари-началото на март или ако се позатопли може и по-рано :)

P.S. Снощи засякох комшията като се прибираше от Янтра- хванал беше доволно кефал, морунаж и някой друг уклей. Бил е около Ценово(не казва къде точно, нормално), всичко на болонезе и бял.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

bachoivo написа:P.S. Снощи засякох комшията като се прибираше от Янтра- хванал беше доволно кефал, морунаж и някой друг уклей. Бил е около Ценово(не казва къде точно, нормално), всичко на болонезе и бял.
И аз мислех утре да се насоча на там, но прогнозите за времето ме спряха... :oops:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

tenesista_ написа:Колега Венци в крайна сметка кви риби изкара на фидера ?

Виж предната страница!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Венци ® написа:
ivo75 написа:Абе за спорта трябваше да пробваш.Нямаш ли нови самоделки за тест.Да ти дам някой от мойте :lol:
По добре си вземи един ден почивка или отпуска и идвай с мен да ги поцепим ,за спининга има време.Сега се ловкат зимни риби и си е кеф отвсякъде!
Аз докат се наканя то виж какво го дават времето.А и нямам фидер но пък имам едно боло 6м дето не съм го ползвал от както го взех :lol: .Като се пооправи времето ще се обадя да спретнем нещо.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”