Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

февруари,март,април-може ли да хванем шаран?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
- Обратна връзка:
- Viktor1231
- новобранец
Re: февруари,март,април-може ли да хванем шаран?
Защо не поразгледаш темите във форума?Със сигурност ще намериш каквото ти трябва.
-
- сериозен играч
Забележи дататаeko__group написа:Спирали да се храни шарана?
Хванах го на шарен,значи се храни

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
който хване шаран през февруари на свободен водоем, на стръв - изяждам го жив(шарана, не колегата
)

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Наско, надявам се под свободен водоем да разбираш неплатен язовир, неплатено езеро, неарендована баластриера или река, а под стръв да разбираш нещо,ставащо за ядене върху куката, а не гола кука, гола мрежа или акумулатор. Ако е така - има шанс да ядеш през февруари не един, а повече живи шарани от България. Хващат се дори и при подледен риболов с мормишка, хващат се и на отвесна блесна, приличаща на малка кротушка, но се хващат и на стръв - бял, торен, кус-кус и прочее.naskobo написа:който хване шаран през февруари на свободен водоем, на стръв - изяждам го жив(шарана, не колегата)
Голям шаран лапни, голяма дума не казвай

Виж по-долу какво ни пише в една друга тема едно от старите кучета във форума:
Публикувано на: Нед Яну 16, 2011 9:45 pm
Л.ВИЧЕВ- krokibg
риболовец
Днес са извадили един сом и един шаран на Марица,прясно инфо от гарантиран източник 100% и моята дума отзад
Моля да погледнете датата.

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Всичко е възможно стига рибата да се храни естествено че може да се хване дори ако зимата е 10 градуса може и на 2 януариа 2012 да хванеш няма значение датата.Има значение рибата и стръвта.
Риболова е хоби.Наслука 

-
- ще става разбирач
Шаран се лови през цялата зима ,по реки и язовири!На колегата Naskobo ,и два стомаха няма да му стигнат .
И падащата звезда е била изгряваща .
- venkov71
- научил се да хвърля
Нека не изглежда като заяждане,но този http://www.bgphoto.net/photos/38333/o63 ... 521250.jpg е хванат на 13 или 14.01.2010 г. в р.Огоста,района на с.Владимирово,на бял червей на "изтичане".Естествено,не съм го търсил целенасочено,по това време излиза основно кефал и скобар.naskobo написа:който хване шаран през февруари на свободен водоем, на стръв - изяждам го жив(шарана, не колегата)
ако можех да превърна хобито си в професия......
- kodek
- ще става разбирач
Е...колега, съжалявам,че фотото няма дата!Онзи ден на един напоителен канал( до Пазарджик)на торен търсехме каракуда и...дойде шарко 900гр.naskobo написа:който хване шаран през февруари на свободен водоем, на стръв - изяждам го жив(шарана, не колегата)
То ГСМ не поставя дата-уж е Nokia.
-
- разбира нещата
То ,,спиралити,, са едни други работиeko__group написа:Спирали да се храни шарана?

На къса плувка,в репея...
-
- новобранец
колега здравей,къде по село Владимирово там ерека Огоста минава и има едно място казва се Багерите дето реката върти а по нагоре е Заище за други дълбочини не се сещам,но чак шаран там в ледената вода...venkov71 написа:Нека не изглежда като заяждане,но този http://www.bgphoto.net/photos/38333/o63 ... 521250.jpg е хванат на 13 или 14.01.2010 г. в р.Огоста,района на с.Владимирово,на бял червей на "изтичане".Естествено,не съм го търсил целенасочено,по това време излиза основно кефал и скобар.naskobo написа:който хване шаран през февруари на свободен водоем, на стръв - изяждам го жив(шарана, не колегата)
-
- новобранец
иначе съм хващал на 18 ти декември на троха хляб шаран на нормален водоем-Панчарево стената,иначе съм виждал на лед как се вадят шаранчета между червеноперките на херономус,но така да тръгнеш целенасочено да го търсиш зимата мисля че е абсурд.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега
темата повече ще отговара в един друг раздел.Ще я преместя на истинското место
Поздрави

Поздрави

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- venkov71
- научил се да хвърля
Ами аз съм си написал-не съм го търсил целенасочено,може би заради многото червеи,които хвърлих е дошъл.Иначе лещавата е след като излезеш от селото,първият черен път в дясно на около 2 км.Не е много дълбока-1-1.8м.САМО Я ГИ ЛОВИМ написа:иначе съм хващал на 18 ти декември на троха хляб шаран на нормален водоем-Панчарево стената,иначе съм виждал на лед как се вадят шаранчета между червеноперките на херономус,но така да тръгнеш целенасочено да го търсиш зимата мисля че е абсурд.
Поздрави
ако можех да превърна хобито си в професия......