Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Pulla бънг
Модератор: sapuna
Pulla бънг
Здрасти колеги,да ви питам некои използвал ли е тоя бънг,върши ли работа гледам че излишния ластик може да се издърпва при по голема риба има ли смисъл от него или само че си ослужнявам риболова,и от мека пластмаса ли е направен ?
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=3512
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=3512

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Pulla бънг
ще ти върши работа ако си за по дребна риба,и случайно дойде някое по голямо рибе,в смисъл да се застраховаш от нежелателно счупване на щеката,по принцип аз съм ползвал подобна,и върши работа,може да си натягаш ластика както си искаш без да разглобяваш щеката,да вадиш стълбичката да натягаш,да разлабваш,а тука това е улеснението,аве въпрос на принципи

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Такъв бънг се ползва за кухи ластици.Като почнали пробите с кухите ластици в Англия разбрали,че ставали за дребни риби,ама като се хванела голяма нямала вадене,но нямало и късане,за това изобретили това чудо.Заслужава си пул бънга,ползва се предимно за кухите ластичета,даже вече има и pull kit.Отляво пул бънг отдясно пул кит....

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Може да се ползва и за плътен,няма проблем.Ако си имаш такъв бънг и някоя риба ти земе много ластик,ще си придърпаш ластичката от долу.Нищо не губиш,ако си с такива бънгове,ама са скъпички и при положение,че при плътен ластик може и без него...Trout написа:А за плътния значи нема много смисъл,тои се разтега по малко.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
е и тоя и другите на престън са на една цена,само че пула бънга требе да си го поръчвам защо тука у Перник за такова нещо не са и чували 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Не е за директни! За щеки, по-здравички при това...David Kamenov написа:Хубаво нещо е тва но за колко м директни ?
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Не е препоръчително да се слага дебел кух ластик на мачова щека, дори и на карповият топсет. Изключение правеха флагмените на две марки, мисля....Trout написа:за директен нема как да стане,а щеката не виждам защо требе да е по здрава ?
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
E за ластика разбира се то и плътен дебел не требе да се слага,по принцип секи модел щека си има препорачителен размер,а тоя бънг може и с плътен да се лови верно нема да върши толко работа ма по некога че е полезен.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Мидди има едни много евтини, чак се чудя защо
Идеята на тие джаджи е, когато на мек ластик ти се закачи по-едра риби да си я придърпаш някак без да слагаш много колена.
Ловиш си мренкии на 0.9мм или 1мм и като ти забие някой дебел скобар,извади ластика яко и няма придърпване да не го вадиш на 6-то коляно./като Венцо и като мене/
Мило имат пулла бънг за 4то коляно, те са ми по-интересни.
Ето ги тези на Мидди
http://cgi.ebay.co.uk/New-Middy-Fishing ... 1c18986d32

Идеята на тие джаджи е, когато на мек ластик ти се закачи по-едра риби да си я придърпаш някак без да слагаш много колена.
Ловиш си мренкии на 0.9мм или 1мм и като ти забие някой дебел скобар,извади ластика яко и няма придърпване да не го вадиш на 6-то коляно./като Венцо и като мене/
Мило имат пулла бънг за 4то коляно, те са ми по-интересни.
Ето ги тези на Мидди
http://cgi.ebay.co.uk/New-Middy-Fishing ... 1c18986d32
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
да аз знам за какво служи,беше ми интересно дали некои го е използвал и от каква пластмаса е произведен дали е твърд или е по мека, и дали има смисъл от него или по добре да си слагам колена като разпъне ластика 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
А какви метри ме интересуваВенелин Радушев написа:Не е за директни! За щеки, по-здравички при това...David Kamenov написа:Хубаво нещо е тва но за колко м директни ?

Риболова е хоби.Наслука