Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ами преди две години ако не се лъжа на язовир Пчелник имаше щука(поне така пишеше на табелата с регламента за риболов на портала),ама това беше преди две години.Сега дори незнам дали има още язовир тамЗлатев написа:Взимането или не на риба не ме притеснява... таксата ако е в разумни граници също донякъде... Ама стига с тея шарани, амури и толстолоби...Има десетки места край Варна, където любителите на тези риби могат да отидат... А щука вече никъде няма!
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
То къде ли е имало щука край Варна освен на Камчия и на Камчийски пясаци до Щкорпиловци. За платени водоеми не сам чувал че я има .Златев написа:Взимането или не на риба не ме притеснява... таксата ако е в разумни граници също донякъде... Ама стига с тея шарани, амури и толстолоби...Има десетки места край Варна, където любителите на тези риби могат да отидат... А щука вече никъде няма!
![]()

Именно на Здравец преди да го съсипят! И не само... но вече има само в приказките започващи с "Преди години..."...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
В унисон с коментарите,мисля че всеки от нас си задава въпроса "то останали гьол,който да не е съсипан".Това е мрачната действителност и по добре няма да става,дори напротив.Колегата по горе е прав,като цъфне люляка след някой и друг месец на морето,то само то ни остана,ама и на него няма да му простят ако не се спре това безхаберие.
Поздрави на всички,сърце рибарско не трае!
Поздрави на всички,сърце рибарско не трае!
щука имаше преди години на Здравец колега,ама не на големия(на този с хижата),а на по малкия който се намира преди него.Златев написа:Именно на Здравец преди да го съсипят! И не само... но вече има само в приказките започващи с "Преди години..."...
И на двата имаше. 

-
- новобранец
И реално за какво и къде може да ходим "близо" до Варна? На р. Камчия, около устието - едно голямо нищо. 

Вчера бях на Камчия до с. Венелин едно голямо нищо никакви признаци на живот имаше още двама души и при тях така.

- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Някой наскоро не е ли ходел на Цонево
В събота минахме през Дебелец за по-малко от час. Баща ми надърпа 7-8 костуретки на джиг. Аз имах само 1-2 празни удара. Рибата се е групирала на определени петна и е трудна за откриване. Ако й намериш ямата - ти си. Малко по-встрани да си и става тегаво... 
Заварихме колега, който я търсеше на дъно на бял червей - без удар.

Заварихме колега, който я търсеше на дъно на бял червей - без удар.
Здравейте колеги!някой знае ли какво е положението с Тръстиково.Аз имам информация от колега шаранджия,че в момента язовира се зарибява с шарани-тройки и петици,а по късно и с осмици и в края на месец май щяло да има състезание на шаранджийте от цяла България
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Последно ходех на Дебелец миналия месец
Доста добре си вземаше но само дребен костур
Доста добре си вземаше но само дребен костур
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Един приятел ми каза че са го зарибявали и щели да го пускат на пролетtodor_197 написа:Здравейте колеги!някой знае ли какво е положението с Тръстиково.Аз имам информация от колега шаранджия,че в момента язовира се зарибява с шарани-тройки и петици,а по късно и с осмици и в края на месец май щяло да има състезание на шаранджийте от цяла България
Такса и рибата се заплаща.Пак същият го видях преди два дни и ми каза че го били пуснали
За по сигурно утре ще го питам от къде е научил и каква риба има и размер
Ще съм ти благодарен колега за по обстойно инфо,че аз не си падам по риболова на хищници,ама ако наистина е отворен Тръстиково-ще отида да помъча малко шарковцитеBlack sea_fb написа:Един приятел ми каза че са го зарибявали и щели да го пускат на пролетtodor_197 написа:Здравейте колеги!някой знае ли какво е положението с Тръстиково.Аз имам информация от колега шаранджия,че в момента язовира се зарибява с шарани-тройки и петици,а по късно и с осмици и в края на месец май щяло да има състезание на шаранджийте от цяла България
Такса и рибата се заплаща.Пак същият го видях преди два дни и ми каза че го били пуснали
За по сигурно утре ще го питам от къде е научил и каква риба има и размер
- Black sea_fb
- вече хвърля и на тежко
Днес питах приятелчето което беше ми казало за Тръстиково
Каза ми че бил зарибен с шарани над 5кг
За друг вид риба не знаел дали има таксата била 25лв риба не може да вземаш
Каза ми че бил зарибен с шарани над 5кг
За друг вид риба не знаел дали има таксата била 25лв риба не може да вземаш