Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За бутона "промени"
Модератор: sapuna
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: За бутона "промени"
Е защо да пишем в такъв случай,пък после когато ни е кеф ще си ги изтрием,темите, мненията-не мога да схвана?ПисаЛ си,писал си,осакатяването на форума с триене на мнения и теми,не го разбирам.Пък за снимките от страта галерия,който е качвал снимките си от нея в темите,ясно беше че ще изчезнат.Имаше време да се помисли и за това.Мисля,че месец и нещо имаше време за реакция.Ама сега е момента да се оплакваме,на свършен факт.Аз не съм ползвал старата галерия за качване на снимки по теми за излети,аватари и т.н.,защото винаги съм си мислел,че тази галерия в сайта не е за тая работаG.Petkov написа: Да триеш написаните от теб теми - защо да не може.
Както написа Моряка, с затварянето на старата галерия сума теми си отидоха, защото без снимките в тях са нищо.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Аз не се оплаквам, въпреки, че подфорума така е наречен.
Просто обсъждаме едно нововъведение, споделяме мнения.
Просто обсъждаме едно нововъведение, споделяме мнения.
- barutchiata ©
- Администратор
Написаното във форума трябва да бъде като казана дума, веднъж изречена си остава.Казал си нещо и после да си глътнеш думите обратно и все едно нищо не си изрекъл.Форума си е форум, казал си веднъж нещо и трябва да си остане.Ти понеже си отскоро и незнаш какви екземпляри има.А иначе за грешките има си достатъчно време от някакви часове за да се корегират.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Здравейте...а аз като нямам бутон промени кво да правя а имам и още едно оплакване не ми се сменя началната страница трябва да излезна от форума и да влезна наново за да се смени началната страница.....поздрави.