За бутона "промени"

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: За бутона "промени"

Мнение от Paublo_Eskobar »

G.Petkov написа: Да триеш написаните от теб теми - защо да не може.
Както написа Моряка, с затварянето на старата галерия сума теми си отидоха, защото без снимките в тях са нищо.
Е защо да пишем в такъв случай,пък после когато ни е кеф ще си ги изтрием,темите, мненията-не мога да схвана?ПисаЛ си,писал си,осакатяването на форума с триене на мнения и теми,не го разбирам.Пък за снимките от страта галерия,който е качвал снимките си от нея в темите,ясно беше че ще изчезнат.Имаше време да се помисли и за това.Мисля,че месец и нещо имаше време за реакция.Ама сега е момента да се оплакваме,на свършен факт.Аз не съм ползвал старата галерия за качване на снимки по теми за излети,аватари и т.н.,защото винаги съм си мислел,че тази галерия в сайта не е за тая работа :idea:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Аз не се оплаквам, въпреки, че подфорума така е наречен.
Просто обсъждаме едно нововъведение, споделяме мнения.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Написаното във форума трябва да бъде като казана дума, веднъж изречена си остава.Казал си нещо и после да си глътнеш думите обратно и все едно нищо не си изрекъл.Форума си е форум, казал си веднъж нещо и трябва да си остане.Ти понеже си отскоро и незнаш какви екземпляри има.А иначе за грешките има си достатъчно време от някакви часове за да се корегират.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Здравейте...а аз като нямам бутон промени кво да правя а имам и още едно оплакване не ми се сменя началната страница трябва да излезна от форума и да влезна наново за да се смени началната страница.....поздрави.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”