кражба на лодка

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: кражба на лодка

Мнение от borkok »

ОТКУП.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Колега, някакво развитие има ли? :smt017
dido66
новобранец
новобранец

Мнение от dido66 »

чаша студена вода
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Значи вероятно е покрита дълбоко в някой гараж и ще се покаже с нов цвят. Освен ако не е минала нощем в Румъния. И това е вариант.
Жалко за собственика. :(
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

С нов цвят,ама все пак този модел лодки не са много и има някакъв шанс да се засече някъде. :wink:
Дано има щастлива развръзка.Много долно племе сме.... :twisted:
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

С нов цвят,ама все пак този модел лодки не са много и има някакъв шанс да се засече някъде. :wink:
Дано има щастлива развръзка.Много долно племе сме.... :twisted:
Аватар
borkok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borkok »

Не всички.
dido66
новобранец
новобранец

Мнение от dido66 »

един приятел ми каза .че може да са откраднали лодката за части от двигателя,понеже бил рядкост.
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

А Е......ти държавата е...ти управниците ,е........ти контролиращите органи вчера гледахте ли новините за ония 14 нещастника от Дунав мост ,не лодка собствената си щерка ще изнесът за някоя кинта камо ли лодка :oops: .Все още се надявам да има благоприятна развръзка ,както каза колегата лодката е специфична ....дано.
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Тя и по суша може, и по вода може...гони сега Михаля. Май идеята за каско на лодка вече не ми звучи толкова абсурдна. Един приятел си направи каско за неговата лодка и му се чудих...вече не се чудя толкова.
Като се замисля, какво толкова ако по нашите стоянки и села се появи някоя по-хубавка лодка. Никой няма да тръгне да и иска документи, освен при случайна проверка.
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
toyo1

Мнение от toyo1 »

Шморхи написа:Тя и по суша може, и по вода може...гони сега Михаля. Май идеята за каско на лодка вече не ми звучи толкова абсурдна. Един приятел си направи каско за неговата лодка и му се чудих...вече не се чудя толкова.
Като се замисля, какво толкова ако по нашите стоянки и села се появи някоя по-хубавка лодка. Никой няма да тръгне да и иска документи, освен при случайна проверка.
Колега в коя компания застраховат КРАЖБА за лодките :?: Доколкото знам Лоид застраховат но не кражба.А откраднатата лодка ще се намери НЯМА КАК ДА НЕ ИЗЛЕЗНЕ НЯКЪДЕ-- стар модел е и на вънка не си заслужава гимнастиките а за двигатела ДВУТАКТОВ да вземат цяла лодка се съмнявам.Не е лошо собственика да се свърже с дилъра на Бомбардер за Бг. наи вероятно ще се поръчва ключ за подобна :wink: (ако и ключа е в лодката вече .....)
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Не съм сигурен какви точно клаузи покриваше застраховката. Ако наистина те интересува, ще го питам. Върти ми се нещо за Армеец, но не съм сигурен на 100%.
Защо да е стара. Най-евтината такава в мобилето е 25000 лева и е 9 годишна. Следващата е 27000, после 34000 и накрая 39000 лева. Тъй или иначе, струва някакви пари. Е, по-лесно е да се крадне някой гуменяк, но той наистина не си струва рисковете. :roll:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Шморхи написа:Не съм сигурен какви точно клаузи покриваше застраховката. Ако наистина те интересува, ще го питам. Върти ми се нещо за Армеец, но не съм сигурен на 100%.
Защо да е стара. Най-евтината такава в мобилето е 25000 лева и е 9 годишна. Следващата е 27000, после 34000 и накрая 39000 лева. Тъй или иначе, струва някакви пари. Е, по-лесно е да се крадне някой гуменяк, но той наистина не си струва рисковете. :roll:
Колега докарвал съм от Канада тука ЧЕТРИТАКТОВИТЕ 215кс са чисто нови 30/40000лв тая джет лодка за около 6000 канадски се докарва.Продаването е трудно защото е САМО ЗА КЕФ нее лодка за наща БОЛЕСТ :wink:А КАСКОТО ме интересува само разбери компанията другото е лесно.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Аз съм проверявал миналата година за гуменка, но ми отказаха :wink: Иначе голямата ми е застрахована, но трябва да проверя дали покрива кражба :smt017
toyo1

Мнение от toyo1 »

Мънцата написа:Аз съм проверявал миналата година за гуменка, но ми отказаха :wink: Иначе голямата ми е застрахована, но трябва да проверя дали покрива кражба :smt017
Колега погледни в полицата ---но се съмнявам за кражба.Преди се интересувах и нямаше компания която да покрива кражба (дано са се ОТПУШИЛИ ) :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”