Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

тарся си компания за ходене кам искър реката
Модератори: Павел Иванов, sestrata
тарся си компания за ходене кам искър реката
започнал сам да ходя по кам искър между язовира и там селото което беше мммм забравих кое аве между кокоаляне май беше акко имате желание да си опитаме касмета някои пат пишете bobi_r@abv.bg искам сериозни хора....
обичам спортния риболов искам да намеря свои хора тук
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Те ти един от сериозните ама не от между кокаляне а от между Пасарел и стената на яз.Искър
Тъй да те попитувам няколко неща :
1. От кога ловуваш по маршрута ?
2. На Кокаляне на Пънча ли споменуваш за пъстърва .
3. Защо едно мнение го изписуваш на кирилица и две на маймуница ?
Тъй тва си е тъй да се рече ......... начи ако искаш някой път може да направиме един пъстървоулов в региона . Като гледам как е времето за да има и улов след топенето на снеговете , испусканията на стената и т.н. тази година най резултатно ще е както всяка друга а именно по време на забраната на другите риби ( изключая пъстървата
)
НАСЛУКА!!!

1. От кога ловуваш по маршрута ?
2. На Кокаляне на Пънча ли споменуваш за пъстърва .
3. Защо едно мнение го изписуваш на кирилица и две на маймуница ?
Тъй тва си е тъй да се рече ......... начи ако искаш някой път може да направиме един пъстървоулов в региона . Като гледам как е времето за да има и улов след топенето на снеговете , испусканията на стената и т.н. тази година най резултатно ще е както всяка друга а именно по време на забраната на другите риби ( изключая пъстървата

НАСЛУКА!!!
ми айде де кога ще ходим кажи някой ден и тръгваме аз съм о
кой кв си ме интерсува и как ше се разберем и кажи кога аз почвам от тази седмица яко така че ако си навит хайде да се разберем
обичам спортния риболов искам да намеря свои хора тук