ШЛАУХ

Модератор: sapuna

rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

old fox написа:Що не опиташ с плетено+каноколит - това е профи-тайна, а ти не и обърна внимание! Но не 30 а 15см 8)
Като намажа плетено с каноколит освен да стане по твърдо друго не съм забелязал да му се случи :roll: и това го правя само понякога , когато искам част от повода да е по твърд!
Как обаче плетено+каноколит помага срещу мидите не стоплям??? :oops: Някой може ли да обясни,че днес май нещо съм тъп! :smt017
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: Тая комбинация издържа на щуките - ама на тия миди май са им по-големи зъбите :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

old fox написа::lol: Тая комбинация издържа на щуките - ама на тия миди май са им по-големи зъбите :lol:
Искаш да кажеш, че каноколита ще повиши абразоустойчивостта плетеното ли? :roll: :shock: :shock:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

rikosheth написа:
old fox написа::lol: Тая комбинация издържа на щуките - ама на тия миди май са им по-големи зъбите :lol:
Искаш да кажеш, че каноколита ще повиши абразоустойчивостта плетеното ли? :roll: :shock: :shock:

:roll: Поне 20 - 30% 8)
:roll: Аз не мога да стопля какви са тия миди и няма ли начин да промениш мястото или ъгъла на вадене та требва да тралиш миди :roll:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Old fox миди има на някои водоеми,аз където бях гимаше в изобилие.Ще се опитам да обесня как ги виждам нещата.Значи след тежеста повода е на дъното,точно там мидите като се отворят влакното остава вътре или между мидите.След удар,рибата дърпа на вътре ти навънка и се получава моментално късане. :wink: А за избягване няма начин,като гледаш риби по един метър,как да бягаш :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”