Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Това което е сега няма да важи скоро. Никъде нищо не се прави в моента. Аз си играйкам возвращение и си бия рекорди на воля... Докато не направят ъпдейта нищо не се знае къде, какво, що и вълка не може да каже.

На екстрийма няма смисъл да се ловят лавури щото скапват такъма а др няма от къде. Освен това ако не са развити перковете - медиум и ксенобиолог на 10 никаква файда няма да се ловят мутанти.
Аз предлагам да изчакаме ъпдейта и после кой каквото е открил да си каже, иначе само си пишем и нищо не правим!

На екстрийма няма смисъл да се ловят лавури щото скапват такъма а др няма от къде. Освен това ако не са развити перковете - медиум и ксенобиолог на 10 никаква файда няма да се ловят мутанти.
Аз предлагам да изчакаме ъпдейта и после кой каквото е открил да си каже, иначе само си пишем и нищо не правим!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- вече хвърля и на тежко
Според моето скромно мнение на Екстирийма не може да се издържа герой, ако вече не е дръпнал с такъмите преди последния пач. Не съм смятал лично, но според руснаците на техния форум, в момента една макара Супра 100 излиза около и над 6 милиона да си я направиш. Лута за производство е много рядък и се налага да се купува. Като сложиш и една сопа Дайва 400 и тя поне толкова пари, и една кордичка и гледаш трябват ти за свястна въдица 15-тина милиона, ама най-малко. Остава въпроса как да да ги докараш тия 15 милиона, ако си примерно в момента със 140-80-70, че да се видиш със сноснен такъм. От улов на риба с по-слабите такъми, ама изобщо няма шанс. Нуко, Нуко, ама и то докато направиш пари ти затрива тези такъми. Цената на рибата е под всякаква критика. Ловиш, ловиш и установяваш че такъмите са износени, преди да са си избили парите дори. Камо ли да си събрал за по-добри. Особено като се има предвид, че и за перките трябват пари и то не малко. Ами загубата на време докато дърпаш примерно костенурки за разряд. И пръчките пак заминават междувременно. Ами цените на захранките. Ами ако случайно стане сакатлък с някой такъм и го изгубиш. Кое по-напред да обслужваш? Според мен си е тъкачница на пари там ,но не за играчите ами за разработчиците. Всичко е само патрони, патрони...Слушам руснаците си прикавзват че купуват по 1000, един украинец днес каза купил 3000!!! Така става да си на Екстрийма, ама от лов на риба, забрави. Аз си мислех, че съм играл достатъчно тая игра и няма да има проблем. Но дори и аз не мога да докарам баланса на плюс с честна игра. За мен на Екстрийма стана по-зле, въпреки интересните идеи. Загуби се удоволствието, в името на оцеляването. Принуден си да правиш точно определени неща, ден след ден само за да оцелееш. И няма място за експерименти, да си ловиш за кеф и т.н.

С колегата AlkatrazBG говорехме САМО за сървъра возвращение! Преди да напиша големия коментар с разясненията как правя по 25 милиона с лавура и другите мутанти, бях написал че става дума за возвращение! А и на снимката от AlkatrazBG се вижда че пише возвращение. Ние говорихме само за него сървър! А НЕ за есктрийм !
-
- вече хвърля и на тежко
Е тъй де, ама виж barseеlona какво пита 3 поста по-нагоре, аз на него отговарям 
По отношение на твоя пост за лавура съм съгласен и не оспорвам нищо.

По отношение на твоя пост за лавура съм съгласен и не оспорвам нищо.

-
- новобранец
Reo - Е тъй де, аз нямах предвид твоя коментар, а коментара на другия "колега" дето поне го научих да качва снимки като хората. Защото лавурите за които писах бяха за возвръщение, а не за екстрийм. Добре поне че си е редактирал коментара и е добавил че става въпрос за екстрийм.
AlkatrazBg - И аз така ги ловя. Само че непрезамятам толкова често, а изчаквам поне 3-5 сек.
PS: скоро ще излезе рибалката от инсталл 3.1 Regeneration
AlkatrazBg - И аз така ги ловя. Само че непрезамятам толкова често, а изчаквам поне 3-5 сек.
PS: скоро ще излезе рибалката от инсталл 3.1 Regeneration
-
- вече хвърля и на тежко
А между другото разработват в момента и Atom Fishing 2. Ще е 3D, но не знам повече подробности.

Извинете за тъпия малко въпрос от много време не съм играл рибалка и исках да попитам може ли някои да ми даде линк към най-новите ъпдейти .... и да ми каже горе долу къде да погледна как да влизам онлаин.... или не само за онлаин дори за компа да си цъкам поне благодаря ви предварително и се надявам че някои ще се отзове на молбата ми 

-
- новобранец
Заповядай и двете игри
Русская Рыбалка 3.0 може да я играеш ofline
Atom Fishing може да се играе и online без да плащаш
http://fishing-russkayaribalka.com/russ ... lka3.0.htm
http://atomfish.ru/download.html
Русская Рыбалка 3.0 може да я играеш ofline
Atom Fishing може да се играе и online без да плащаш

http://fishing-russkayaribalka.com/russ ... lka3.0.htm
http://atomfish.ru/download.html
Знае ли накой защо на руская рибалка 3.0 след като хванеш риба трябва да се върнеш на водоема да избереш лакацията и отново да хвърлиш въдиците.
Само при мен ли е така и може ли да се направи нещо на руская рибалка 2.4 не беше така. Ако някой знае нека обясни ще му бъда много благодарен.
Само при мен ли е така и може ли да се направи нещо на руская рибалка 2.4 не беше така. Ако някой знае нека обясни ще му бъда много благодарен.
Като хванеш риба самата игра ли те маха от локацията? Доста странно. Някой ако е срещал такъв проблем да каже. Но аз на твое място бих преинсталирал играта.ikonomow написа:Знае ли накой защо на руская рибалка 3.0 след като хванеш риба трябва да се върнеш на водоема да избереш лакацията и отново да хвърлиш въдиците.
Само че след като я изтриеш, инсталирай отново:
1-во) .NET Framework 3.5 (ако си сложил за първи път направо 4.0 нетръгва играта, трябва да имаш 2.0 или 3.5, преди да сложиш 4.0, ако го искаш де). Може и без 4.0
2-ро) Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package
3-то) DirectX версия от Юни 2010 или по-нова
И чак след това инсталирай руската рибалка. Имаш ли тия неща, играта трябва да върви нормално без проблеми.
PS: изтегли си играта от оригиналния сайт http://rus-fishsoft.ru/index.php?pg=start
-
- новобранец
Натискам се за Екстрим , защото в Возвращание ми писна вече няма какво да постигам там .
Исках да правя рекорди е правя ги , исках да влеза в топ 20 е влезнах .
Чакам да пуснат турнирите ако пак едни и същи ги зимат , заниче е нагласено всичко.
Исках да правя рекорди е правя ги , исках да влеза в топ 20 е влезнах .
Чакам да пуснат турнирите ако пак едни и същи ги зимат , заниче е нагласено всичко.
не ме изхвърля но не ми дава да хвърля въдицата докато не изляза да не бъркам нещо приhugo_boss написа:Като хванеш риба самата игра ли те маха от локацията? Доста странно. Някой ако е срещал такъв проблем да каже. Но аз на твое място бих преинсталирал играта.ikonomow написа:Знае ли накой защо на руская рибалка 3.0 след като хванеш риба трябва да се върнеш на водоема да избереш лакацията и отново да хвърлиш въдиците.
Само че след като я изтриеш, инсталирай отново:
1-во) .NET Framework 3.5 (ако си сложил за първи път направо 4.0 нетръгва играта, трябва да имаш 2.0 или 3.5, преди да сложиш 4.0, ако го искаш де). Може и без 4.0
2-ро) Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package
3-то) DirectX версия от Юни 2010 или по-нова
И чак след това инсталирай руската рибалка. Имаш ли тия неща, играта трябва да върви нормално без проблеми.
PS: изтегли си играта от оригиналния сайт http://rus-fishsoft.ru/index.php?pg=start
ваденето на рибата защото в редки случай не го прави но в повечето случай го прави.
тия неща които ми препоръчваш съм ги правил по няколко пъти и все така все пак благодаря за съветите.
Ами незная. Пробвай с мишката да замяташ. Също може и с клавиша "T" - хвърля на същото място.
PS: ако не си си нахранил героя, не ти дава да замяташ! Гледай да е сит. А ако е алкохолизиран, не му давай повече да пие и го храни само от бара, за няколко игрови дни и ще се оправи.
PS: ако не си си нахранил героя, не ти дава да замяташ! Гледай да е сит. А ако е алкохолизиран, не му давай повече да пие и го храни само от бара, за няколко игрови дни и ще се оправи.
може ли някои да ми даде по една клевалка дето става горе долъ за 2.5 и за 3.0 версиите плс