Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Да постнем някоя снимка
Модератор: nkolev66
Re: Да постнем някоя снимка
...Благодаря ти !!!safridcho написа:Днес прочетох абсолютно цялата тема и съм възхите от показаното от колегите Fisherman i Булти ! Може малко мазно да е прозвучало, ама истината е че те направиха темата по стойностна.

А аз си снимам в басейна и в плиткача с ето тая кутийка и с ето този телефон

Кутийката си я купих от карфур за 4лв. телефона го уплатнявам със стеропор да не се мандрахерца много и го пускам на клип след това го затварям в кутийката и си снимам докато искам или дикато свърши батерията,но забелязах че на дълбоко се изключва от налягането ,обаче кутийката държи на сто процента понеже както виждаш има силиконово уплатнение все пак риска си остава понеже предназначението на тези кутий не е за това да ги топиме под водата .

Кутийката си я купих от карфур за 4лв. телефона го уплатнявам със стеропор да не се мандрахерца много и го пускам на клип след това го затварям в кутийката и си снимам докато искам или дикато свърши батерията,но забелязах че на дълбоко се изключва от налягането ,обаче кутийката държи на сто процента понеже както виждаш има силиконово уплатнение все пак риска си остава понеже предназначението на тези кутий не е за това да ги топиме под водата .
И аз си взех същата кутийка, но за сега държа в нея само ключовете от колата. Най-често обаче ключовете ги слагам в три - четири малки торбички, след което ги пъхвам под неопрена (отстрани
) и досега не съм ги удавял
.

- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
И аз ти благодаря за коментара safridcho,радвам се че ти е харесало написаното и показаното от мен 

A дали ще познаете кой е този

един "грък",дъ ге 

Неам идеа
ама ТУНАТА си я бива 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Кой не знае Явор войвода, кой не е слушал за него 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Малеее, Яворе тази туна с гаубица ли я гръмна бе
Ако обичате не ни убивайте мечтите за трофейни риби моля 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Вчера докато пращах едно съобщение на собственика на фирмата "Амфибиус" , се загледах в снимките му и какво да видя -ужас.Направо не повярвах.Тази снимка е много стара и даже я нямам в електронен вид, затова му я поисках а той вместо на профила ми я качил ...и аз не знам къде ама ...
Беше навремето когато все още стрелях по такива риби.Тази бе много лесна -сигурно щото се бях подготвил със всичко необходимо за успешен улов на такива риби.А то се оказа че само я гръмнах и ... и и спрях тока. Стрелях с моя си харпун 100см (собствено производство в домашни условия )
от упор.Имах подготвени и завързани още три други за повтаряне ама не! 

Беше навремето когато все още стрелях по такива риби.Тази бе много лесна -сигурно щото се бях подготвил със всичко необходимо за успешен улов на такива риби.А то се оказа че само я гръмнах и ... и и спрях тока. Стрелях с моя си харпун 100см (собствено производство в домашни условия )

Помниш ли поне колко кила е това торпедо,по моя преценка не е по малко от 50/60 кг.Интересно ми е кво правите толко голяма риба като ударите требва голема компания да изеде такова чудо 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Яворе, голям лудетина си бил, щом си стрелял по такива "автобуси". 

Никоя риба не е по - важна от живота !
Голям дзвер бре Яворе
. Тази стрела сигурно е била дум-дум
. А имал ли си случай недобре уцелено добиче като това, да те влачи напред-назад?