Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

кражба на лодка
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Jack Daniels
- разбира нещата
Re: кражба на лодка
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Утре ще ги преслушам НО СИЛНО МЕ СЪМНЯВАТ
попълних данните и има препратка
която е по-подробна и нещата НАМИРИСВАТ нещо БЯГАТ ОТ ОДГОВОРНОСТ ако се наложи да ДАВАТ а искат да ВЗЕМАТ НА МОМЕНТА 

-
- вече хвърля и на тежко
Ами ако не покриват кражба за какво ще е застраховката
за катастрофа ли ? Не че е невъзможно но малко вероятно да се случи в морето . Другият рисков фактор е Нептун да ти я вземе . Аз отдавна съм се отказал от автокаско на автомобила си след 2 неизплатени щети . Излиза нерентабилно. Така че не мисля че ще е нещо по различно при застраховането на лодки. Българските застрахователи са мошеници. (да ме извиняват колегите застрахователи) Така че ако застраховката не покрива кражба, просто не си заслужава.(това си е мое мнение)

И моето мнение е същото иначе до сега де съм я застраховал.А за КАСКО на кола НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ ПРОБЛЕМИ ---валутно ли е .....Venkicha написа:Ами ако не покриват кражба за какво ще е застраховкатаза катастрофа ли ? Не че е невъзможно но малко вероятно да се случи в морето . Другият рисков фактор е Нептун да ти я вземе . Аз отдавна съм се отказал от автокаско на автомобила си след 2 неизплатени щети . Излиза нерентабилно. Така че не мисля че ще е нещо по различно при застраховането на лодки. Българските застрахователи са мошеници. (да ме извиняват колегите застрахователи) Така че ако застраховката не покрива кражба, просто не си заслужава.(това си е мое мнение)
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Който краде лодки, а и не само лодки, не стига далече! - това запомнете от мен, колеги....
Ако хванете такъв - БОЙ, с друго не става
Идиота само с бой може да се вкара в правия път...
Ако хванете такъв - БОЙ, с друго не става

Идиота само с бой може да се вкара в правия път...
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Марто си взе вече нова лодка.пожелавам му да я опази по добре и си прекарва чудно в морето.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Има само една истинска застраховка за лодка това са:
http://www.pantaenius.at
Всички други БГ компании ползват застрохвките които имат за кораби и те не са особенно подходящи за малки съдове.
http://www.pantaenius.at
Всички други БГ компании ползват застрохвките които имат за кораби и те не са особенно подходящи за малки съдове.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
ОК - ама това дето го даде колегата като линк,няма ли да го заинтересува поне.dido66 написа:Марто си взе вече нова лодка.пожелавам му да я опази по добре и си прекарва чудно в морето.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
тая е голям лъстак и е жълта.неговата беше със синйо и като за 7-8 хил.лв.
Че те досега ако не я пребоядисат кви крадци са
Kолега,лодката която си показал е снимана в чужбина,не ми се вярва да са я изнесли навън снимали, боядисали и тн и тн и пуснали обратно в български сайт за продажба.А бе..........
хм, наскоро гледах в една автокъща горе към кайсиева един bombandier , с две огледала от ляво и дясно на волана мдаа мисля, че беше със сини ленти , ще мина да видя в кой салон беше и ще ти кажа.
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.