Търся Платен Водоем около Пловдив !

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Отивай на Сушица,ама си приготви и плескарка,че се е навъдил много чаушан и кефал.След Долнослав вдясно има пътче,което излиза на стената.Такса 5лв.Наслука.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Значи маршрута е Пловдив,Асеновград,пътя за Кърджали,Червен,Долнослав и като минеш селото,вдясно се виждат едни оранжерии.Точно преди тях е тясно асфалтирано пътче,малко повредено,но се минава.Колега,разбирам етичноста ти и любовта към рибите,но искам да ти кажа,че има арендатори,които отделят майките в отделен водоем,което изключва възможността да хванеш риба пълна с хайвер-говоря за шарана.Като пример ти давам рибарника в Скутаре-западно,в гората.Наслука.
blatimir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от blatimir »

Бива ли я рибата (като големина), и освен кефал и чаушан нищо друго ли няма, така чат пат за разнообразие :lol:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега има и много шаран но той се плаща,а чаушана и кефала не.Но шарана му е рано още там,язовира е много далбок и водата там е много студена.Ако ходаш по добре пробвай кефала към устието на рекичката.НАСЛУКА
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Точно така е.Само че може да се застане и под ресторантчето,където хранят рибата.Чаушана е среден по големина,но кефала достига до 1,5кг.Лови се на бял червей и се иска добра захранка на мястото.Кефала се обажда обикновено след 16ч .Бях там миналата събота и резултата беше една найлонова торба чаушан и 3 кефала,около 400гр.Да,хвана се на дънната едно шаранче,но беше маломерно и го пуснах.На червен земен червей.Утре ще проверя още 3 водоема към с.Кочево-там са два и един на с.Моминско.Ще ви пиша,а пишете и вие какво сте направили.Наслука.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Не се лъжете да ходите там.Такса 10лв риба няма :cry:
blatimir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от blatimir »

Бях днес на Сушица, ама само дребен чаушан и нито един кефал. То не беше стръв, захранка ... ама това е, поне природата е хубава :D
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Моминско е изоставен от арендаторите пълен е с вода и празен от към риба, всичко живо е изловено.

на Кочево малкия водоем е пълна скръб - само малки каракудки и то епизодично,но пък има добри условия за пикник
а за големия не знам дали разрешават риболов срещу такса
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

За разлика от големия водоем над него,където върви каракуда и шаран.Пред очите ми извадиха 2шарана около 3кг.Такса 5лв,в която влиза 2кг шаран.Другата риба е безплатна.Наслука.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Там има и много толостолоб.Лови се на пружина с голяма тапа(като за щука) на дълбочина около 1метар и на вътре.Много захранка и на куките стериопорчета.Пробвайте.НАСЛУКА. :lol:
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

благодаря за инфото
найстина мисля да го пробвам , а да споделите на кои места дава и дали има неразрешени участъци
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Ако ловиш само на перо на края на стената е супер място, но ако хвърляш на дъно местото е след стената под 2те тополи.Ходи рано за да ги хванеш(местата и рибите )НАСЛУКА :lol: :lol:
saksi
фен клуб-скобар

Кочево

Мнение от saksi »

Колеги ,къде е това КОЧЕВО.И да питам става ли за палатка....разрешено ли е да се лови през ноща.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

На около15км от Пловдив.Ягодово,Катукица още едно село и Кочево.По главния път последната къща в дясно(има табела).Не първия а втория водоем с тополите.За палатка става но незнам дали разрешават вечер, защо ли пък не :?: Арендаторите са едни полицайчета и са много готини,вечерта може и едно розпиване да направите с тях.НАСЛУКА
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

:wink: дано в събота да почивам 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”