Търся модератори!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Търся модератори!

Мнение от ribar4etoo212 »

Ами наистина според мен е трудно , щото 10 човека тръгваме да хвалим някой и той човека се заема да разгледа всичко от него и т.н и след няколко минути още толкова човека предлагат друг и така всичко се обърква. Според мен трябва Барута сам да избере от тези които САМИ са се представили и мислят ,че отговарят на изискванията за модератор в даден подфорум и т.н .. :wink:
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Рибарчедвестаидванайсе , ти нема ли да се кандидатираш за модератор ?!? Примерно за "Модераторското кошче" ? А и нема ли да кажеш как се казваш най на края та да се обръщаме по име къмто тебе ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Павелчо казвам се Николай зодия овен :) Няма за какво да се кандидатирвам - аз . Освен ако има подфорум ,, Първи и много глупави стъпки в форума" :D
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от LBoy »

хе хе хе заформя се интригичка по-горе, а?
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

категорично НЕ! няма никаква интрига :) :drinkers:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

ribar4etoo212 написа:Павелчо казвам се Николай зодия овен :) Няма за какво да се кандидатирвам - аз . Освен ако има подфорум ,, Първи и много глупави стъпки в форума" :D
Браво ! Имаш прекрасно чувство за хумор ! Тези,които те подценяват допускат огромна грешка ! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Нещо ми се струва , че първоначалната идея на темата отиде в кереча :roll: :idea:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове темата е сериозна и Ви моля да пишете по същество.
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Темата си е много сериозна и ако съм се отплеснал се извинявам. Просто Павел ми зададе въпрос и му отговорих :) Дано да се намерят наистина свясни хора които ще си вършат работата за модератори :) :drinkers:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

И аз се кандитирам за модератор.Съвсем сериозно.
Преди около година ,пратих ЛС на Барута...айде бре кога ще ме направиш модератор...отговори ми.... ще си помисля :D
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ribar4etoo212 написа:Темата си е много сериозна и ако съм се отплеснал се извинявам. Просто Павел ми зададе въпрос и му отговорих :) Дано да се намерят наистина свясни хора които ще си вършат работата за модератори :) :drinkers:
Опа, няма нужда да повтаряш след мен, че темата е сериозна и да обобщаваш, форума не е детска градина.
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

СОРИиии :smt109
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Забеялзвам ,че в темата започнаха да се натрупват много негативни емоции и мнения...прави ми впчечатление ,че разни хора правят някакви отчаяни кампании!Много хора го казаха,това не е някакъв пост за облага(не сме в политиката((на нашата държава))в политиката на форума сме)тук нещата са доста по-ясн регламентирани!Аз рабирам,че да бъдеш модератор в най-големия форум за риболов в България е голяма отговорност,тъкмо заради това..благодарих на колегите,които ме препоръчаха и отказах предполагам без да засягам никой....но като цяло първоначално отказах,именно за това което посочих по-горе ..Сега започвам да си мисля ,че бягам от отговорност...ако потребителите,администраторите и модераторите мислят ,че имат нужда от рибари като мен,мисля че нямам право да отказвам...ПАК КАЗВАМ за да бъде ЯСНО за всички,които злорадствате в тази тема(мисля че всички видяхме кои сте)ако потребителите,администраторите и модераторите решат,че мога да бъда полезен във форума в подраздел Морски риболов съм готов да поема отговорноста...
Зарганолог
Аватар
Black sea_fb
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Black sea_fb »

Не познавам лично Mi7chell един от най активните в морския риболов
БАРУТЕ мисля че няма да сгрешиш с него
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Така е, нека той бъде новия избор, след като никой не иска и да се приключи с теориите на конспирацията.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”