Предложение !

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Предложение !

Мнение от AL KAPONE »

8) В ИСКАМ ДА ВМЪКНА ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ На което не се получи голям отзив! :lol: ЩЕ НАПРАВЯ НЯКОЛКО ГРАМОТИЧКИ ЗА НАГРАДКИ НА СРЕЩАТА И МИ СЕ ИСКА ДА ВИ ПОМОЛЯ ........ДА ДАДЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ В КАКВИ КАТЕГОРИИ ДА СА :idea: СМЯТАМ ДА НЯМА ПЪРВИ ВТОРИ ТРЕТИ И АЛА БАЛА АМИ ДА ГИ НАПИШЕМ ПРИМЕРНО .........................
НАЙ ГОЛЯМА РИБА .........
НАЙ ПРИСТИГНАЛ ОТ ДАЛЕЧ...........
НАЙ ДЕБЕЛА ЦАРЕВИЦА...........
АБЕ ВЪОБЩЕ КВОТО ПРЕДЛОЖИТЕ ВИЕ...........ЧАКАМ :?
И ви качвам примерни Варианти!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Тази за каръка ми най харесва. :lol: :lol: :lol:
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Тва за каръка си е задължително, само да не се явим повече от един кандидати. Щото по-малко от нулев улов няма. Или може би ако сложиш рибка за стръв си минус една...
:D :D А покрай най-голяма риба трябва да има и най-малка уловена такава. Че то си е майсторлък да извадиш 5см рибе, което половин час си е правило ташак с тебе. :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Приза за най голям карък ще получи този на който му клъвне най голямата риба и я изтърве. :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Идеята ме кефи :!: :lol: :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Ако Веско Диканаров е в чужбина ще забърша последната :(:(:(
а от другите квото падне :wink:
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1 :(:(
На платено не одим !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

barutchiata написа:Идеята ме кефи :!: :lol: :smt023 :smt023 :smt023
и мен ме кефи,нека майтап да става,ама на базата на КВО ще ги раздаваш тия грамотички :roll: демек имам впредвид,като не си знаеме РЕГЛАМЕНТА...на леко ли,на тежко ли,сьстезание ли ше праим...тия ми ти работи-а ако сампу,се гласи за местото на диканаров и аз искам за мене си грамота-ИЗПИЛ НАЙ МНОГО ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА-отса обещавам,че нема да се изложа :lol: :lol: :lol: та мани майтапа,ама се усложняват нещата-щото кетап се дава за нещо дето протича по дадени правила или разбирай-регламент :wink: или я вземи направи по неколко от всички и да си ги разпределим на място-един вид,никой празен да си не ходи :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

5кила написа:
и мен ме кефи,нека майтап да става,ама на базата на КВО ще ги раздаваш тия грамотички :roll: демек имам впредвид,като не си знаеме РЕГЛАМЕНТА...на леко ли,на тежко ли,сьстезание ли ше праим...тия ми ти работи-а ако сампу,се гласи за местото на диканаров и аз искам за мене си грамота-ИЗПИЛ НАЙ МНОГО ПО ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА-отса обещавам,че нема да се изложа :lol: :lol: :lol: та мани майтапа,ама се усложняват нещата-щото кетап се дава за нещо дето протича по дадени правила или разбирай-регламент :wink: или я вземи направи по неколко от всички и да си ги разпределим на място-един вид,никой празен да си не ходи :lol: :lol: :lol:

Ето роди се още една категория. :smt023 .Важно е за всеки да има по нещо. :wink: :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа:
:lol: БАТЕ ПАК НАПРАВИ ЖИВОТА СЛОЖЕН!......НЕ СЪМ ИМАЛ НИКВИ ПОМИСЛИ ЗА СЪСТЕЗАНИЯ ......ПРОСТО МИ СЕ ИСКА ДА ЗАРАДВАМ ХОРАТА ОСОБЕННО НАЙ МАЛКИТЕ! ........А ПО ПРИНЦИП ДА ТЕ СВЕТНА ЧЕ АКО НАПРАВИМ ЗА ВСИЧКИ НЕ Е ИНТЕРЕСНО.......А И РАМКИ ТВА ОНОВА....И ЩЕ ТРЯБВА ДА ЯМДЕМ МАКАРОНИ ЦЯЛ МЕСЕЦ ВКЪЩИ........ПРАВЯ ЗА КОЛКОТО МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ :idea: ........ТИ ДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА КВИ КАТЕГОРИИ ДА СА......!
А И ГРАМОТИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗДАВА КОЛЕГАТА RIBAR ВСЕ ПАК ТОЙ РОДИ ИДЕЯТА ЗА ГОДИШНА СРЕЩА :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Много е хубава идеята на Ангел! :smt023 :smt041 Но както и в риболова мисля , че простите неща по лесно и успешно се случават :wink:
За това без кой знае какви правила, като за първа среща правилния подход е...импровизация и организиран хаос! :shock:
Иначе ще стане парламент а и някой или няколко ще трябва да се прежалят и да обслужват мероприятието, така да се каже административно.Ако срещата се превърне в традиционна може да се мисли по сериозно за разни мероприятия.
За това Ангеле, напрви си каквито грамоти ти харесват, свикай едно подкупно(ама много подкупно :smt044 ) жури и ги раздайте ей така...:lol: :lol: :lol:
Може и една грамотъ за "Най рибарска кола" :idea:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

rikosheth написа: "Най рибарска кола" :idea:
е,тук сьм АЗ сьс сигурност :lol: :lol: май не ме разбрахте-аз сьм анархист,принципно :lol: :lol: та затуй се чудя винаги за организацията-тьй,че-кой кво му е кеф-от мен-една тарга кебапчета :lol: :idea:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ангеле , пусни и една за "НАЙ - МЛАД ДЯДО" , пък който я спечели да получи награда " целувка"от най - младата баба ( ако баба реши и дядо може... ооох котьо !!! ).
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Искам само да вметна ,че състезанията и правилата ебават май..та на купона.Аз бих дошъл да си побъбриме наживо ,да половиме рибка,да си почина и най-важното е веселбата. :wink: :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

barutchiata написа:Искам само да вметна ,че състезанията и правилата ебават май..та на купона.Аз бих дошъл да си побъбриме наживо ,да половиме рибка,да си почина и най-важното е веселбата. :wink: :lol: :lol: :lol:
анджьк-разбахме се-и аз за сьщото!!!!ако има некой кьде иска да се сьстезава-негова работа-ние че си пиеме отсреща... :lol: :lol: :lol: а защо не -и да се посбиеме по некое време,на риболовни теми естествено-все още не си познаваме един на друг...ЖЕНИТЕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: тьй,че ангеле,глей по бройка и прави резервни-за всеки да има-за мен нали казах-2 броя-най пий и най кола рибарска..... :lol: :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”